< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Haksizmiyim
-
-
@dekareme @4F3 @nassingözzüm @fizisyen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iyi yapmışsın kekoya, boyunu dert etme uzar
Aynen iyi yapistirdimda dayak yedim belki bı gün ben atarım
tavşan eti iyi gelirmi boyun uzamasına
-
17 yaş uzarım 165 im 182 183 olurum sizce iyi yapmismiyim kekoya
Hocam sizin boy kac
1.80
-
Hocam en ideal boy 17 de kactiniz
Hocam sizce kekoya iyi yapmismiyim
sevgilisine gerçekten bakmamışsanız iyi olmuş
ama bakıp hayaller kurduysanız bilemeyiz
-
Yok hocam sevgilisine bakmadım zaten ortaokulda aynı okuldaydik bu kekoyla boyunda benim kadardı ortaokulda bı ara mevzu olmuştu zaten kız bahane hocam ben 1.65 cüceyim kız neyime o 1.87 boylu poslu
İyi yapmışsın da boy konusu sandığın kadar önemli değil, yani işin aslı su boy ne kadar uzunsa o kadar artı sağlıyor ama orta-orta üstü yani sırıtmayan kısa da olmayan bir boyun üstüne yakışıklılık karizma eklenince her şeyden daha önemli, dediğim gibi bunların üstüne boy da artı sağlıyor ama ikinci öncelikte tip varken
Bide verdiğin örnekteki gibi kuvvetli olmak da boya bakmıyor, ben de 1.80 im öyle kısa değilim ama kemik yapım iri ellerim neredeyse ağırsiklet elleri boyutunda vücut yapım geniş kollarım uzun vb. ve çok sert vuruyorum salonda arkadaşlarla antrenman yaparken her vurduğumda ses yankılanıyordu, yani boy konusunda ezik hissetmene de gerek yok bu boyda kalsan da yine bizim salonda seninle aynı boylarda olup beni antrenmanlarda alan arkadaşlar da vardı
-
Hocam gercekten 1.80 seniz zaten çok iyi çoğu kişi boyuna 5 6 cm ekliyo zaten bide iriyseniz daha uzun gozukursunuz ama insanlar bakışlarından ezikliyolar
Hocam sakal çıktıktan sonra uzadinizmi
Çıplak ayakla ölçüldüm saç hariç 1.80 im hocam zaten 1.80 gayet iyi boy dışarıda öyle çok uzun biri görmediğim sürece çoğu kişiden uzunum pek kısa hissetmiyorum, omuzlarım geniş kollarım vb. uzun olduğu için dediğiniz gibi uzaktan gören daha uzun sanıyor yaklaşınca anlıyor, istedikleri kadar eziklesinler teke tekte alamayacağım adam hariç kimseden korkmam :)
-
Hocam helal olsun valla 1.80 tam hayalimdeki boy ben olamam 16 yaşında arkadaş var 175 o olabilirmiki
Hocam herkesin ergenlik süreci farklıdır ben erken yaşta ergenliğe girdim ortaokulda 1.77 civarıydım lise bittiğinde 1.80 oldum erken boy attım yani, sakal da yine ortaokulda hafif hafif çıkmaya başladı ama şu an yaşıtlarıma göre yine fazla sakalım yok herkesin ergenliği farklıdır kimi o sene tüysüzken ertesi sene birden sakalı çıkıp boy atabilir zamana bırakmak lazım
-
Anladım hocam sizce 177 178 iyimi siritirmi
Hocam box için cokmu geç 17 yaş biraz dovusmeyi öğrensek iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kyk oda arkadaşı şikayet
- durduk yere sperm gelmesi nedenleri
- yemek kartı nakite çevirme
- arap şükrü nereli
- ilçin karagöz olayı
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X