Şimdi Ara

Hala 5s alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasira,iş adamı değilsen ve eski model olan telefonun ios sa pişmanlık değildir.
    -şuan 5s im var satıp tuşlu alacam
    -4sene android kullandım illallah dedirtti rootuydu romuydu karneliydi küçük olsun ios olsun dedim 1,5 sene oldu sayılı kez telefonu kapatıp açmışımdır beni üzmedi,telefon çaldığında açamama birinin yanındayken arama yapamadan donma rezillikleride bitmiş oldu(tabii şimdi gidip S7 alırsanız donmaz uzun vadeden bahsediyoruzki arkadaşımın note3 ü var donduğu zamanlar oluyor) ve iphone7 çıkacak telefonda donma yok iphone larda zaten donma olmuyor ileri süreçte yavaşlama oluyor şimdiki 4s ler gibi..
    -Benden bu kadar umarım en mantıklı kararı verirsin :)

• 3 yıl iPhone 5 kullandım. 1 ay öncese 5s aldım. Keyfi oldu biraz 5s e geçişim. iPhone 5 i 2 sene daha kullanırdım. Yani kasmıyordu veya herhangi bir sorun yaratmamıştı. Sadece bataryası bi ara tamamen tükenmişti onu değiştirdim o kadar. Şuan 5s le bi 3 4 sene daha giderim diye düşünüyorum. Tabii her güncellemeye atlamamak şartıyla

• Ekran takıntısı olmayan için alınacak en iyi telefon. Yaklaşık 3/4 gün önce gittigidiyorda 1285 tl idi ve 100 tl chip para hediyesi vardı. Şöyle bir baktığında 1185 tlye sıfır cihazıp alıp halen arka kamerası güzel işler çıkartabilen ve bu kadar stabil bir telefon mevcut değil. Bataryası evet çok sık oyun oynuyor tüm gün ekran patlaklığı açık ve sosyal medyayı çok kullanıyorsan gün içerisin sarj etmen hatta 2 kere sarj etmen gerekebilir ama standart bir kullanıcıysan gayet yeterli olabilir.

• antidot38 A kullanıcısına yanıt
    5se bari al
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Senin yeni çıkanı alma takıntı var galibadostum

• antidot38 A kullanıcısına yanıt
    Yok dostum aynı hatayı ben de yaptım 6 çıktığında 4s aldım o yüzden söylüyorum.
  • xperia z den geçtim 5s'e iki hafta falan önce oh be dedim bence gideri var telefonun
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. Şuan hepsiburada'da Apple Türkiye garantili 1269.00 TL Ama koyabilirsem üstüne birazdaha koyup 2.El İphone 6 almayı planlıyorum bulamazsam istediğim gibi düzgün bir telefon hepsiburada'dan sıfır alıcam 5s
  • BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    Şuan sıfır olarak 5S in fiyatı uygun onun dışında ben mobil cihazlarda ikinci el tarafım az farklada olsa ağır basıyor çünkü ikinci elde fiyat uygun oluyor insanımızda en son çıkana endekslendiği için yenisi çıkınca elindekini hemen satıyor vs.. Bu konulara ilgin alakan varsa ben anlarım bu işten dersen en az riskle ikinci elde memnun olabilirsin,ne kadar çok bilgi o kadar az risk
    -300,400 daha koyup seni iki yıl daha fazla götürecek bi telefon almak mantıklı farkettiysen en başta sadece 5S diyordum ama şimdi ikinci el seçeneğini açtın piraz para ekledin ve durumlar değişti,herkesin durumuna göre seçimler değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

Şuan sıfır olarak 5S in fiyatı uygun onun dışında ben mobil cihazlarda ikinci el tarafım az farklada olsa ağır basıyor çünkü ikinci elde fiyat uygun oluyor insanımızda en son çıkana endekslendiği için yenisi çıkınca elindekini hemen satıyor vs.. Bu konulara ilgin alakan varsa ben anlarım bu işten dersen en az riskle ikinci elde memnun olabilirsin,ne kadar çok bilgi o kadar az risk
    -300,400 daha koyup seni iki yıl daha fazla götürecek bi telefon almak mantıklı farkettiysen en başta sadece 5S diyordum ama şimdi ikinci el seçeneğini açtın piraz para ekledin ve durumlar değişti,herkesin durumuna göre seçimler değişir.

Hocam her halükarda 2. el daha mantıklı fakat cihaz tamir görmüş olabilir ekranı değişmiş olabilir vs vs bu tür şeyleri cihazın içini açmadan bilemezsin satın alacağın kişiye de güvenemezsin bu bir gerçek yoksa benim açımdan hiçbir sıkıntı yok 0 olmuş 2. el olmuş mevzu zaten temiz tamir görmemiş eli yüzü düzgün bir cihaz almak. Kuzenim kendi iphone 6 sını satıyor çift sim kartlı telefon alacakmış çizik bile yok cihazında zaten gidip beraber aldık 0 olarak.Güzel bi fiyat söylerse o telefonu almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.