Şimdi Ara

Hala Demon Souls oynayan var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Old Hero'yu geçmek için Thief's Ring'i tak ve boss çıktığında koşma ve sadece yürü. Sütunların arkasında kalırsan boss seni göremeyecek. Ona vurduğun zaman anlamsızca sağa sola saldıracak ve bağıracak. Bağırdığı zaman vurmayı bırak, yoksa seni bulur.

Zırhlar her yerde var. Boletarian Palace'daki tüccar Plate Armor setini satıyor. Valley of Defilement'daki tüccar ise Hard Leather, Chain Mail ve Mirdan Armor setlerini satıyor. Yine Valley of Defilement'da Saint's Robe setini bulabilirsin.
    Tower of Latria'da Fluted Armor, Wizard's Clothes, Black Leather Armor ve Venerable Sage's Robe setlerini bulabilirsin. Boletarian Palace'da Pure Black ya da Pure White World Tendency ile açılan bir kapıdan girip (hemen 1-1 başlangıcında soldaki kapı) gittiğin yerde PWWT'de çıkan body form Executioner Miralda'yı öldürürsen Binded Cross Armor seti (sadece kadın karakterler için) var. Ayrıca Miralda'nın çıktığı binada merdivenlerden in, ordaki cesedin üzerinden Brushwood Armor seti çıkacak.
    Yine Boletarian Palace'da Ostrava'dan alacağın anahtarla bir yeri açıyorsun. Burada Old King Doran'ı öldürürsen Ancient King Armor set ve stamina yenileme hızını artıran bir yüzük alabilirsin. Old King Doran'ın canını belli bir oranda indirirsen dövüşmeyi bırakıyor ama bu durumda zırhı ve yüzüğü alamazsın, sadece Demonbrandt diye bir kılıç alırsın. Bence öldür. Ama dikkat et çünkü World Tendency seviyesini -3 azaltıyor.
    Tower of Latria 3-2'de Yurt diye bir karakteri kafesten kurtar ve hemen öldür. Gloom Armor setini düşürecek.
    Valley of Defilement'ın son bossunda Garl Vinland'ı öldür, Dark Silver Armor setini ve kalkanını elde edeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 2 Aralık 2011; 21:07:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Old Hero'yu geçmek için Thief's Ring'i tak ve boss çıktığında koşma ve sadece yürü. Sütunların arkasında kalırsan boss seni göremeyecek. Ona vurduğun zaman anlamsızca sağa sola saldıracak ve bağıracak. Bağırdığı zaman vurmayı bırak, yoksa seni bulur.

Zırhlar her yerde var. Boletarian Palace'daki tüccar Plate Armor setini satıyor. Valley of Defilement'daki tüccar ise Hard Leather, Chain Mail ve Mirdan Armor setlerini satıyor. Yine Valley of Defilement'da Saint's Robe setini bulabilirsin.
    Tower of Latria'da Fluted Armor, Wizard's Clothes, Black Leather Armor ve Venerable Sage's Robe setlerini bulabilirsin. Boletarian Palace'da Pure Black ya da Pure White World Tendency ile açılan bir kapıdan girip (hemen 1-1 başlangıcında soldaki kapı) gittiğin yerde PWWT'de çıkan body form Executioner Miralda'yı öldürürsen Binded Cross Armor seti (sadece kadın karakterler için) var. Ayrıca Miralda'nın çıktığı binada merdivenlerden in, ordaki cesedin üzerinden Brushwood Armor seti çıkacak.
    Yine Boletarian Palace'da Ostrava'dan alacağın anahtarla bir yeri açıyorsun. Burada Old King Doran'ı öldürürsen Ancient King Armor set ve stamina yenileme hızını artıran bir yüzük alabilirsin. Old King Doran'ın canını belli bir oranda indirirsen dövüşmeyi bırakıyor ama bu durumda zırhı ve yüzüğü alamazsın, sadece Demonbrandt diye bir kılıç alırsın. Bence öldür. Ama dikkat et çünkü World Tendency seviyesini -3 azaltıyor.
    Tower of Latria 3-2'de Yurt diye bir karakteri kafesten kurtar ve hemen öldür. Gloom Armor setini düşürecek.
    Valley of Defilement'ın son bossunda Garl Vinland'ı öldür, Dark Silver Armor setini ve kalkanını elde edeceksin.

şimdi son durumu yazıyım

boletarian da FALSE KİNG YAŞIYO

dragon god mefta

old monk mefta

garl vinland ve oturan kadın mefta

Storm da OLD HERO YAŞIYO

YURT un armor u aldım giydim

garl vinland ın armor u henüz giyemiyorum

yuria witch old king doran daha denk gelmedi

ostrava hep kolonda kirişte oturuyodu nexus ta sonra kayboldu gözükmedi bi daha denk gelirim umarım

yurt u öldürdüm

birde bataklıktaki yunan hatun atena ya benzeyen kızı öldürdüm dull zırhını aldım

soul arrow lar fire bunlar nasıl 3 lü 5li atılıyo

VALLA EN ÇOK ŞU GARL VİNLAND IN BÖLÜMÜNDE ETKİLENDİM

BEN DAHA ÖNCE OYUN OYNADIĞIMI SANIRIMDIM DEMONS SOULS TAN ÖNCE

OYUN BUYMUŞ

• Maiden Astraea kısmında ben de etkilenmiştim. Hem müzik hem de Astraea ile Garl Vinland arasındaki bağ açısından. Üçlü-beşli atma konusunda, ona göre büyüler var. Homing Soul Arrow ve Fire Spray gibi. Sana katılıyorum Demon's Souls gerçekten güzel bir oyun, oynamayan çok şey kaybediyor. Noobluktan çıkıp gerçek bir oyuncu oluyorsun sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Maiden Astraea kısmında ben de etkilenmiştim. Hem müzik hem de Astraea ile Garl Vinland arasındaki bağ açısından. Üçlü-beşli atma konusunda, ona göre büyüler var. Homing Soul Arrow ve Fire Spray gibi. Sana katılıyorum Demon's Souls gerçekten güzel bir oyun, oynamayan çok şey kaybediyor. Noobluktan çıkıp gerçek bir oyuncu oluyorsun sanki

demons souls un gittim colletor edition ı aldım

dark souls un çıkmasına 1 ay vardı

dedim direk dark souls la başlamıyım

konuyu bilmeden

iyiki başlamışım

sanırım ilerleyen zamanlarda

DEMONS SOULS 2 çıkabilir çünkü oyunun isim hakkı sony deymiş

DEDİĞİN GİBİ OYNAMAYAN ÇOK ŞEY KAYBEDİYO

SANIRIM

ÖNCE DEMONS SOULS

SONRA DARK SOULS U BİTİRDİKTEN SONRA

BU TARZ DIŞINDA FAZLA OYUN OYNAMAM GİBİ GELİYO

Millet öve öve bitiremiyodu oyunu dedim bu oyunda bi iş var dedim bunu alıyım rpg sevmezdim önceden
    ama bu başka bi tarz ya gerçekten harika bir oyun

ne gow ne mgs

demons souls

hiç bitmesin istiyorum oyun bir yandan da çekmece de dark souls göz kırpıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 3 Aralık 2011; 2:26:20 >

• oyuna yeni başlayanlardanım Eklerseniz oynarız
  • Bu akşam başlıyorum arkadaşlar ben de dün deneme amaçlı şöyle 2-3 saat baktım oyuna. Çok zor gerçekten ama çok keyifli.

psn: kenshin_ml
  • Bende 50 saattir oynuyorum SL 70 mage, 1-4 False kinge dalacam. Coop'a beklerim.

Psn verecem ama rasgele degilde psn ile nasil baglanti kurulur bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkanka -- 30 Aralık 2011; 17:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanka

Bende 50 saattir oynuyorum SL 70 mage, 1-4 False kinge dalacam. Coop'a beklerim.

Psn verecem ama rasgele degilde psn ile nasil baglanti kurulur bilmiyorum?

Dostum co op oynayalım gercekten psn ımzamda mevcut yardım lasım Levelim 46 hertürlü varım
  • merhaba bir sorum olacak , 3. bölümdeki (zindanda yani) tutulan mızraklı adamı bir türlü kurtaramadım o katın anahtarını bir türlü bulamıyorum bilen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rootsy

merhaba bir sorum olacak , 3. bölümdeki (zindanda yani) tutulan mızraklı adamı bir türlü kurtaramadım o katın anahtarını bir türlü bulamıyorum bilen varmı acaba ?

o adam Lord raydell kurtarmak için 3,de 2 deki dünyayı White pandom yapıcaksın sonra 3 de 2 deki ilk Ateşe tapanları öldürdüğün yerdeki merdivenler acık ordan cıkıp o kapının Anahtarını alıyorsun uzun iş yani.
  • ng++ geçtim bugün.bırakamıyorum bağımlılık yaptı.platium kasacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

ng++ geçtim bugün.bırakamıyorum bağımlılık yaptı.platium kasacam

bende platinyum kasıyorum şuan %40 dayım old king doran ı kesmeye calışıcam
  • ya bu miralda ve mephistoteles olayları platium için gerekli mi arkadaşlar?
  • Ben oyunu defalarca bitirip platinum u aldim (trophy hayatta kasmam ama bu oyun bagimlilik yapti oynaya oynaya istemeden aldim neredeyse platinumu) Bence PS3 un en iyi 3 oyunu arasinda. Hala arada CO-OP atarim. Artik hangi kosede hangi dusman, NPC vs. var hepsini adim gibi ezberlemisim CO-OP atmak isteyen ekleyebilir, mesaja Demons souls yazarsaniz sevinirim Burak_Mgs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Ben oyunu defalarca bitirip platinum u aldim (trophy hayatta kasmam ama bu oyun bagimlilik yapti oynaya oynaya istemeden aldim neredeyse platinumu) Bence PS3 un en iyi 3 oyunu arasinda. Hala arada CO-OP atarim. Artik hangi kosede hangi dusman, NPC vs. var hepsini adim gibi ezberlemisim CO-OP atmak isteyen ekleyebilir, mesaja Demons souls yazarsaniz sevinirim Burak_Mgs

Hocam Seninle neden Co op atamadığımızı öğrendim. Sınıflar Farkı yüzündenmiş Ben soldier mişim Siz başka Sınıf Ama yeni Car acıp Magic ciyi alabiliriz yada farklı bişey bende 15 lvl de Rolavty Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Ben oyunu defalarca bitirip platinum u aldim (trophy hayatta kasmam ama bu oyun bagimlilik yapti oynaya oynaya istemeden aldim neredeyse platinumu) Bence PS3 un en iyi 3 oyunu arasinda. Hala arada CO-OP atarim. Artik hangi kosede hangi dusman, NPC vs. var hepsini adim gibi ezberlemisim CO-OP atmak isteyen ekleyebilir, mesaja Demons souls yazarsaniz sevinirim Burak_Mgs

Hocam Seninle neden Co op atamadığımızı öğrendim. Sınıflar Farkı yüzündenmiş Ben soldier mişim Siz başka Sınıf Ama yeni Car acıp Magic ciyi alabiliriz yada farklı bişey bende 15 lvl de Rolavty Var.

Kardes hic zannetmiyorum oyle bir sey oldugunu, ben zamaninda cok Magician, Royalty siniflariyla co-op yaptim, bence sorun sadece baglanti.

• Arkadaşlar ben de aktif olarak oynuyorum ilk boss'u bitirdim, ikinci bölümün başında kaldım. Yardım edebilecek arkadaşları beklerim ben de edebildiğim kadar yardım edebilmek istiyorum psn nylnyl . Lütfen ekleyin, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3libras

Arkadaşlar ben de aktif olarak oynuyorum ilk boss'u bitirdim, ikinci bölümün başında kaldım. Yardım edebilecek arkadaşları beklerim ben de edebildiğim kadar yardım edebilmek istiyorum psn nylnyl . Lütfen ekleyin, teşekkürler.

Eyer Bugün oynicaksak birkac saat içinde Mesaja Alıntı yap yada Ekle beni oynayalım kardeş.
  • Bugün itibari ile başlamayı düşünüyorum..

psn: makusla06
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.