Şimdi Ara

Hala iphone 5s alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem 1000-1300 civarı artık sağlam bir telefon almak istiyorum tek sorun küçük ekran pek alışkın değilim.bir de güncelleme sorunu var iphone 7 çıkınca güncellemede sıkıntı olur mu?

• Küçük ekrana alışırsın alışmasınada tercih edermisin kullanışlı gelirmi bilemiyorum 4" küçük değil mikro. ben 5,5" kullanıyorum 4,7" telefon oyuncak gibi geliyor. Büyük ekrana alışınca zor.

Diğer yandan 5s 2 yıl daha güncelleme alır. Bu sene 4s öldü :) en son 5 kaldı 5s sondan bir önceki model. Seneye 5 mefta olur. sonraki sene 5s son güncellemesini alır mı almaz mı bilemem burda güncelleme almasından öte aldıgı güncellemenin telefonu sıkıntılı hale sokmasıdır. artık telefonun kasma donma vs yapmasıdır. HA alırımgüncelleme yapmadan kullanırım derseniz kullanılır.

ben yerinizde olsam okadar parayı bir markanın 2013 yılında cıkarttıgı artık sondan 1 önceki nesil olan telefonuna vermezdim ...
  • Peki ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu ikilemdeyim, oyun vs icin almiyorum sadece aldigim telefonun hizli ve sosyal medya uzerinde rahat islem gormesi onemli, tabi makil seviyede foto ve video cekmeside ,

1300 tl bu telefona baglama deyip neyi onerirsiniz bu fiyata?

• 1000-1300 tl aralıgında ki cihazlar belli zaten. Şİmdi bu fiyat aralıgında samsung sony htc huwai vs bakarsanız düşük özellikli ve en fazla bir güncelleme alacak sonra unutulacak cihazlarını görürsünüz. Yadaıphone un 3 yıl önce cıkardıgı cihazı...

Bu bağlam da bu fiyat aralıgında alabileceğiniz en iyi cihaz gm5 tir. Tenik özelliklerini bu fiyat aralıgındaki istediğiniz cihaz ile karsılasıtrınız... tabiki bu iş sadece donanımla bitmiyorsınıfında en iyi donanıma sahip olabilir birde yazılımdesteği gerekiyor.
    Diğer yandan bu telefonun yazılım desteği google tarafından verilmektedir. Halihazırda android 6.0.1 ile gelen cihaz Türkiyede android 7 yide ilk önce alacak cihazdır. Ondan sonraki yıl da cıkacak olan yeni android güncellemesini ve aradaki tüm güncellemeleri yine ilk olarak alacak cihazdır.

şuan piyasada bu fiyat aralıgında android 6 ile alabileceğiniz cihaz cok azdır. diyelimki android 6.0 var 7 gelirmi nezaman gelir , geldiğinde sorun olurmu olmazmı bunları bilemeyiz. ama bu konuda gm5 in garantisi var...

aklınızda bulunan modeller var ise isterseniz karsılastırmasını yapabilirz. Kamera tarafını merak ediyorsanız örnek foto yollyabilrim bende 2 adet var ve gayet menunum sorunuz olursa cevaplarım. @ilker369 @meltem1818

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

1000-1300 tl aralıgında ki cihazlar belli zaten. Şİmdi bu fiyat aralıgında samsung sony htc huwai vs bakarsanız düşük özellikli ve en fazla bir güncelleme alacak sonra unutulacak cihazlarını görürsünüz. Yadaıphone un 3 yıl önce cıkardıgı cihazı...

Bu bağlam da bu fiyat aralıgında alabileceğiniz en iyi cihaz gm5 tir. Tenik özelliklerini bu fiyat aralıgındaki istediğiniz cihaz ile karsılasıtrınız... tabiki bu iş sadece donanımla bitmiyorsınıfında en iyi donanıma sahip olabilir birde yazılımdesteği gerekiyor.
    Diğer yandan bu telefonun yazılım desteği google tarafından verilmektedir. Halihazırda android 6.0.1 ile gelen cihaz Türkiyede android 7 yide ilk önce alacak cihazdır. Ondan sonraki yıl da cıkacak olan yeni android güncellemesini ve aradaki tüm güncellemeleri yine ilk olarak alacak cihazdır.

şuan piyasada bu fiyat aralıgında android 6 ile alabileceğiniz cihaz cok azdır. diyelimki android 6.0 var 7 gelirmi nezaman gelir , geldiğinde sorun olurmu olmazmı bunları bilemeyiz. ama bu konuda gm5 in garantisi var...

aklınızda bulunan modeller var ise isterseniz karsılastırmasını yapabilirz. Kamera tarafını merak ediyorsanız örnek foto yollyabilrim bende 2 adet var ve gayet menunum sorunuz olursa cevaplarım. @ilker369 @meltem1818

gm5 foto plz

• Iphone Se var hocam acelen yoksa biraz bekle taksit cikinca 1300 pesin verip gerisini taksitle alirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    malesef bütçem şimdilik bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: meltem1818

malesef bütçem şimdilik bu kadar

5s de alma baska bir sey al.5s in on kamerasi cok kotu. 1.3 mp .arkadasimda var on kamera berbat

• foto örnekleri ters ışık gün ışığı gölge önplan arkaplan ...

Hala iphone 5s alınır mı? Hala iphone 5s alınır mı? Hala iphone 5s alınır mı? Hala iphone 5s alınır mı? Hala iphone 5s alınır mı? Hala iphone 5s alınır mı? Hala iphone 5s alınır mı? Hala iphone 5s alınır mı?
     Hala iphone 5s alınır mı?

• 5s alınmaz tabiki. 3 senelik telefon. Ekran küçük. İos 9 da bile yavaştı 10 ile feci şekilde kasmaya başlar. Steve jobs zamanında 3 sene iphone için önemli değildi ama şuan 6s te bile buglar var.
  • alınmaz kucuk ekran ve ona ragmen yetmeyen batarya androıd alternatıflerıne bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.