Şimdi Ara

Hala şu egoisti savunan var yazık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Topal ile Hakan konusunda katılmıyorum sana.
    Barca da mascherano stoper'de oynuyorsa orta sahada da busquets oynuyor yani sertlik ve top kapma konusunda eksikleri yok.
    Bizde maalesef Topal'ı oradan alınca sertliğimizi kaybediyoruz.
    Hakan bence de iyiydi bu sezon Almanya'da.

Fatih Terim'in oyun planı sert savunma üstüne değil, rakibi pas yaparak etkisiz hale getirmek. O yüzden orta saha 3lüsünü Selçuk-Oğuzhan-Ozan ile kurup defanstan topu Mehmet'le çıkartmak istiyor. Mehmet iyi bir kesici olabilir ama pas oyununda iyi değil, pres yiyince saçmalar ve topu kaybeder. İspanya'nın yaptığı şok prese Mehmet 2 saniye bile dayanamazdı. Zaten dün topla oynama oranlarına bakınca İspanya karşısında ezilen diğer takımlar gibi ezilmediğimizi görebilirsiniz. Bizim asıl sorunumuz 3.bölgeden başlıyor ve geriye doğru geliyor. 3 yaratıcı orta saha ile oynamamıza sağmen dün defans ve ileri uç arasında 40 metre mesafe vardı. Nuri bütün topları ileri şişirdi çünkü gelip top isteyen adam yok, verkaça giren yok. Hakan-Arda ve forvetler o kadar formsuzki ileri atılan her top rakibe hediye oldu. Elimizdeki oyuncu portföyü bu maalesef. Ligin gol kralı Gomez Almanya'nın yedeği, onun yedeği Cenk bizim forvetimiz. Bunların sorumlusu Fatih Terim değil Türk futbolunu yönetenler. Yıllardır kaymağını yiyip altyapıya 1 lira harcamayanlar. Kızacaksanız bu adamlara kızın. Koskoca Fenerbahçe'nin son 20 yılda altyapıdan çıkarttığı tek oyuncu Semih Şentürk.

Cenk, Hakan B., Hakan Ç., Emre M, Olcay, Nuri, Oğuzhan, Yunus, kadroya alınmayan Gökhan T, Yasin, Ömer T., Ersan, Mevlüt hepsi yurtdışından gelen oyuncular. %90'ı Almanya'da doğup büyümüş yetişmiş. Almanya'da 3 milyon Türk yaşıyor Türkiye'de 80 milyon. 80 milyondan 3 Fatih Terim, 5 Emre B., 10 tane Arda çıksaydı zaten kimseye muhtaç olmayız. İlkay, Mesut, Emrecan gibi isimleri hiç saymıyorum bile. Kimse boşuna Terim'i günah keçisi ilan etmesin. Eldeki malzeme bu. Bu malzemeden de cacık bile yapılmaz.

sert savunma demedim ki orta sahadaki sertlikten bahsediyorum. üç tane hanımevladından orta saha kurarsan orta alanı rakibe teslim edersin.
    topal'ın orta sahada takıma vereceği katkı stoperde vereceğinden fersah fersah ileridedir. terim'in hatasına göz yummakiçin bu farkı göz ardı edemeyiz.

terim adaletli olup o şekilde forma dağıtsaydı elindeki malzeme bu derdik ama hiç bir stoperi kadroya almayan bir insanın net hatası vardır bu sonuçlarda.

ezilme ezilmeme mevzusuna hiç girmiyorum, adamlar bıraktı resmen maçı. ki bu muhabbetler çok geride kaldı artık.

• Barbar kullanıcısına yanıt
    Dünden beri terimi anlamsızca savunup duruyorsun. Malzeme buymuş da, alt yapı yokmuş da yöneticiler suçluymuş da. Savunduğun adam Türkiye futbol direktörü. 127 tane profesyonel takım fazla, azaltacağız, 3. lig kalkacak diyordu, 4. lig kuruluyor, üstelik 4. lige iddaa isim hakkı verilecek. İstanbul'da amatörlerin ve alt yapıların maç oynayıp idman yaptığı sahalar birer birer avm oluyor, direktörden çıt yok. Alt yapılarda antrenör lisansı kiralanmasının önü açılıyor farkında mısın? Ya da direktörün farkında mı? Elbette farkında ama onu çekme bunu çek diyerek siyasilere atar yapamıyor. Savunacaksan bilerek savun, komik oluyorsun.
  • asıl sana yazık terim olmasa zor görürdün euro 2016da Türk bayrağını.
    bak önceki t.d.lere ne çabuk unuttunuz.
    Sizinki tam bir nankörlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Dünden beri terimi anlamsızca savunup duruyorsun. Malzeme buymuş da, alt yapı yokmuş da yöneticiler suçluymuş da. Savunduğun adam Türkiye futbol direktörü. 127 tane profesyonel takım fazla, azaltacağız, 3. lig kalkacak diyordu, 4. lig kuruluyor, üstelik 4. lige iddaa isim hakkı verilecek. İstanbul'da amatörlerin ve alt yapıların maç oynayıp idman yaptığı sahalar birer birer avm oluyor, direktörden çıt yok. Alt yapılarda antrenör lisansı kiralanmasının önü açılıyor farkında mısın? Ya da direktörün farkında mı? Elbette farkında ama onu çekme bunu çek diyerek siyasilere atar yapamıyor. Savunacaksan bilerek savun, komik oluyorsun.

İlk olarak istediğimi savunurum istediğimi suçlarım, madem burası forum madem herkes fikrini belirtiyor bende ne istersem onu yaparım. Karşındakinin fikrine düşüncesine saygı duymuyorsan okursun güler geçersin illa laf sokmana gerek yok. Efendice tartışmak istiyorsan karşıt fikrini yazarsın karşılıklı tartışırız ama cümleye laf sokarak başlarsan lafın en kralını ben sokarım sana feleğini şaşırırsın.

Ben Terim'i savunmuyorum. Terim'in de futbolcularında savunulacak yanı yok. Ama sizin yaptığınız gibi tek suçlu Terim'miş gibi bir ortam yaratılmaya çalışılmasına da ölümüne karşıyım bu kadar basit. Terim'e gelene kadar birsürü sebep var bu başarısızlık ortamının. Sanki sadece oynadığımız 2 maçla başarısız olduk. Bu ülke futbolu 2011 'de beri kan ağlıyor. Takımlarımızla, federasyonumuzla, hakemlerimizle bitmiş durumdayız. Bunun tek suçlusunun Terim olduğunu düşünen varsa cidden acırım ona. Terim 2 senedir futbol direktörü, 2 senede 20-25 yaşında 10 tane yıldız futbolcumu yaratmasını bekliyorsun, Allah'mı bu adam???? Terim 15 senedir bu ülkenin futbol direktörü olsa anlarım da 2 senede ne yapmasını bekliyorsunuz bu adamdan altyapı ile ilgili. Koskoca Fb 20 senede 1 tane altyapıdan oyuncu çıkartmış o da Semih, onu da kulübede çürüttü. Terim kadar genç oyuncuya şans veren başka hoca var mı Türkiye'de. Emre Mor'u şampiyonaya götürdü. Suçlarken 5 kere düşünün.

Amatör takımların sahaları AVM oluyorsa bunun suçlusuda mı Terim. Ülkeyi müteahhitler yönetiyor, heryer şantiye olmuş. 3 senelik binayı bile yıkıp yerine yenisini yapıyor açgözlüler. Tvlerden dönen reklamların yarısı rezidans reklamı. Yiyecek, temizlik malzemesi reklamından daha fazla bunların reklamları var. Yine söylüyorum Terim Allah'mı yoksa çevre ve şehircilik bakanı mı bunları engellesin. Spor bakanı olsun o zaman bu işlerle ilgilensin. Bu ülkede kim siyasilere atar yapabiliyor ki o yapabilsin. Hadi sıkıyorsa git bir bakana ters bak bakalım içerden çıkabilir misin. Diktatör yönetiyor bu ülkeyi uyan sabah oldu.

Mevcut iktidar sokakta adam ölse paralele bağlıyor ya. Sizin yaptığınızın da bundan farkı yok. Herşeyi yıkın Terim'in üstüne. Aferin size.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.