orange box al içinde hl 2 - hl 2 ep1 - hl 2 ep2 - tf2 - portal var. fiyatı 30 ytl ye kadar düşmüştü neredeyse bedava yani
ben korsanını 1 ytl ye alırım yarın dışkapı pazarından
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
Half life 1-2 oynamadan bu hayattan göçenin hayat damarlarından biri kopmuş demektir...
Darkchild
quote:
Half life 1-2 oynamadan bu hayattan göçenin hayat damarlarından biri kopmuş demektir...
Darkchild
katılıyorum hl2yi oynarken zombi gibi olmuştum silah olsa elimde sokakta bir kaç kişiyi temizlerdim
quote:
Orjinalden alıntı: mavim204
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
quote:
Orjinalden alıntı: ASİL01
aralıktada nfs undercover çıkıyor
Haydaaa...
Anlam veremiyorum şimdi nedir bu NFS'nin sürüm s.çma merakı? Daha ProStreet çıkalı ne oldu ki?
hakkaten .okunu çıkardılar mos wanted,carbon,prosttreet hızına yetişemiyoruz...
Kalite ve zevk de kalmıyor ki.
Bir serinin kalitesi, zevki, sürümler arasında uzun bir süre bekleyerek çıkar. Özlem duyar insan. Heyecan verir.
Şu an Heretic III, Doom 4, Max Payne 3 yapılsın, gör bak sen bendeki heyecanı.
Şahsen bu haberi duyunca hiç bir heyecan hissetmedim.
quote:
Darkchild
Evvet kesinlikle
episode 2 de alyx babası öldü çok hüzünlüydü ya ağlıyodum az kalsın
quote:
Bir serinin kalitesi, zevki, sürümler arasında uzun bir süre bekleyerek çıkar. Özlem duyar insan. Heyecan verir.
Haklısın valla.. yumurtlar gibi oyun çıkarınca ne zevk kalıyop ne özlem... oyun oynamak zevk vermiyo artık bana hem nedense
quote:
quote:
quote:
Haklısın valla.. yumurtlar gibi oyun çıkarınca ne zevk kalıyop ne özlem... oyun oynamak zevk vermiyo artık bana hem nedense
Sevdim lan seni.. Zaten o konu da kapanmış.
Ben de seni sevdim
Doom çıksa ne manyak olur ya
quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you
Doom çıksa ne manyak olur ya
Doom artık senaryo gereği tükendi.
Doom'un esas konusu, UAC bilim adamlarının Teleporter deneylerinde yaptığı bir aksaklık sonucu Cehennem'den Mars'a gelen yaratıklarla olan savaştı, Doom I'de. Doom II'de de bunlar Dünya'yı istila ediyordu, Dünya'da savaştık.
Doom 3'te de konu bulamadılar. Yine Doom I'deki şeyi sundular.
Doom 4'ün çıkacağını biliyorum ama ya yine aynı senaryoyu önümüze sunarlar ki bu da artık sıkıcı olur ya da başka bir şey uydururlar. Mesela UAC'dekiler iyice yaşlandı, çocuklarını gönderiyorlar. Ya da bu sefer Cehennem değil Cennet'ten gelenlerle savaşacağız.
Haa ya da hiç unutmam. Doom II'nin 2 tane gizli bölümü vardı. Wolfenstein 3D'yi koymuşlardı. Doom 4 de öyle olabililir.
HL1 HL1-OPPOSING FORCE HL1-BLUE SHIFT HL2 HL2-DEATHMATCH HL2-LOST COAST HL2-EPISODE ONE HL2-EPIODE TWO
HL2-EPISODE THREE Coming Soon...
quote:
quote:
quote:
quote:
Sevdim lan seni.. Zaten o konu da kapanmış.
Ben de seni sevdim
benim oyunum yok neyi alsam yüklerken sorun oluyordu almıyorum internetten 7-12 yaş gurubu oyunları oynuyorum
quote:
Darkchild
dünyada sadece iki oyun devrim etkisi yaratmıştır. ilki half-life 1, ikincisi half-life 2
bu arada herkes atlamış. half-life Decay diye half-life 1 üzerine yapılı oyun var. ancak hiçbir zaman pc'ye çıkmadı pc için birileri tarafından hazırlandığını duymuştum ancak.
birde eskiden gearbox tarafından yapılan ve sadece ps2 ye çıkan bir half life 1 ek paketi var ismi Half Life Decay bununda hikaye ile bağlantısı var şu an bir grup tarafından pc ye port ediliyor o çıkınca onuda oynamanızı tavsiye ederim ve şu an Half life 2 episode Three yapım aşamasında ve yanında portal 2 gelecek portal 2 ilk oyunun öncesini konu alıyor
quote:
Darkchild
Oyunun amblemini görünce bile adrenalin seviyom artıyor.
Half-Life 2 User Images » Real Gordon Freeman diye
GameSpot'taki yorumlardan biri:
azurik15
This is sedat abi.Search google.
quote:
Orjinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN half life : episode 3 (yapım aşamasında olan bu oyun muhtemelen 2009 gibi çıkacak ve konusu borealis isimli gemiye gidip içindeki gücü combine nin ele geçirmesini önlemek olucak ayrıca bu oyun half life 2 hikayesinin son bulduğu oyun olucak)