Tamam erkut konudan iyice ayrıldık,tamam güzel trailer yapmışsın ama burdaki konumuz ep2
Lütfen biraz duyarlı olalım
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
Tamam erkut konudan iyice ayrıldık,tamam güzel trailer yapmışsın ama burdaki konumuz ep2
Lütfen biraz duyarlı olalım
sadece benmi koptum git diğerlerinide uyar herkes yazar bişey olmazda benmi yazıca birşey olur?
bi adam 20 günde 60 mesajdan 1200 mesaja geliyosa ve bunların %90 sadece bu topicte ise ne kadar dolu ne boş konuştu bence ortada VE videolar berbat olmuş.herkesin uyarmaya ve uyarılmaya ihtiyacı vardır.kendini acındırmak sadece bu günü kurtarır.
quote:
Orjinalden alıntı: Lazovore
bi adam 20 günde 60 mesajdan 1200 mesaja geliyosa ve bunların %90 sadece bu topicte ise ne kadar dolu ne boş konuştu bence ortada VE videolar berbat olmuş.herkesin uyarmaya ve uyarılmaya ihtiyacı vardır.kendini acındırmak sadece bu günü kurtarır.
1-sana soran yoq 2-ban ne kastın var git başkasına laf at 3-adamı hasta etme
Sorularım var sıralıyorum :
1 - Benim bildiğim 6 episode olacaktı ? 2 - Çıkış tarihi 20 şubat olarak mı güncellendi bunun (üşendim 10 sayfa okumaya dövmeyin :). )
Çıkmadan 11 sayfa olmuş maşallah
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
1 - Benim bildiğim 6 episode olacaktı ? 2 - Çıkış tarihi 20 şubat olarak mı güncellendi bunun (üşendim 10 sayfa okumaya dövmeyin :). )
yazın çıkacak merak etme dövmeyiz
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
quote:
yazın çıkacak merak etme dövmeyiz
kesin yazın çıkacağıda bilinmiyor,belki 2008 e sarkar.Ama benim için sorun yok geç çıksın güç çıkmasın
quote:
4 Episode olacak.
Haziran'da çıkması planlanıyor.
sonu nasıl olacak acaba meraklanmaya başladım
Ya geçen ay level dergisi oyunun çıkışını 20 şubat olarak yazmıştı. Dedim heralde yalnış yazdılar,bu ay düzeltirler dedim. Ama hala 20 şubat yazıyor. Yokmu tam olarak bilen Pinky sen bilirsin. Okuduysan bir haber ver. Eğer doğruysa 13 gün sonra odamın kapısını kitleyip bitirene kadar hiç çıkmıycam. İhşallah orjinali çok pahalı olmaz. Orjinal almayı dşünüyorum bunu...
Arkadaşlar hl2:episode two sonbahara ertelendi. şaka yapmıyorum. Bu gerçek...