Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabi yav gidip fifa oynayacak değilim ya kafamı kırarım oyun oynamam yinede bu oyunu beklerim
  • özellikle alxy in trenden uçma sahnesi çok güzel olacak zaten oyunun başıda belli

oyunun başından itibaren adrenalin var
  • yaqv şu sorulardan bıktım ama sorucam:

Trailerdede görüldüğü gibi Alxy e bişeyler oluyır hatta canavarda taşıyor,orada noluyoooooor,ölmedi diyorsunuz nolsu korktuda bayıldımı?
  • yok yav zaten episode 1 de patlamadan sonra trailerdede bir tane köprünün parçalandığını gösteriyor bizde başka bir yoldan geçerken orasıda patlıyor alxy de uçma tehlikesi yaşıyor kız Gordon diyor ama bizim adamdan ses seda yok!!!
  • yeni ssler güzel vid izlemedim ama ep2 aksiyonun dibine vuracak gibi sabırsızlıkla bekliyorum
  • yav aklıma takılan bir şey var:

Half-Life 2 de City 17 de savaştık,episode one de kaçmaya çalıştık başaramadık episode 2 de neresi olucak yine city 17 mi olucak?
  • evt arkadaşlar elime yeni bir half-life 2 ile ilgili bir şey geldi

http://www.youtube.com/watch?v=X53kIxoLtks&mode=related&search=half%20life%202%20episode

dinleyin bu şarkıyı beğeneceksiniz!!!
  • yav alxy in ölmeyeceğini söylüyorsunuz ama kız videoda ölü gibi duruyor????niye???
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

yav aklıma takılan bir şey var:

Half-Life 2 de City 17 de savaştık,episode one de kaçmaya çalıştık başaramadık episode 2 de neresi olucak yine city 17 mi olucak?

sen iyimisin nası kaçamadık trenle nereye gittik ? arka bahçeyemi sanıosun

2. olarak o video da alyx ölü deil baygın halde ölü olduunu nası anladın 1 anda helal walla. episode 2 de ormanlarda kapışıcaz video dan anlamadın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atrinn -- 1 Ağustos 2006; 0:09:50 >
  • bu videoyu nerden izlicez ?
  • Steam üzerinden indirebilir veya YouTube adlı siteden izleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barnz

Steam üzerinden indirebilir veya YouTube adlı siteden izleyebilirsin.

ok saol
  • halflife dediğin multi player oynanır
  • ben videoda ormanlıkta olacağını anladım,trende öle sallanınca öldü fln sandım kızma!!!
  • episode 2'yi yine steammı dağıtacak ?
  • Ewt steam üzerinden Valve ve EA dağıtıyor.
  • oyunun kaç cd olacağınan haberi olan varmı?
  • Oyun çıkmadan bunu bilemeyiz ama muhtemelen 1 DVD olur.
  • yav bu oyunun başka resmi yokmu?
  • Yok maalesef çıkınca ilk ben koyarım zaten merak etme:)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.