Şimdi Ara

Half Life 2, RTX Remix ile yenilendi: İnanılmaz görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Half Life 2, RTX Remix ile yenilendi: İnanılmaz görünüyor
    Eylül 2022'de tanıtılan ve klasik bilgisayar oyunlarının kolayca modlamasına izin veren RTX Remix, şimdi de tüm zamanların en iyi oyunları arasında sayılan Half Life 2'de kullanıldı. Peki sevilen yapım, yeni dokular, Ray Tracing (Işın izleme) ve Path Tracing (Yol izleme) teknolojileriyle nasıl görünüyor? Gelin hep beraber bakalım.

Half Life 2, Nvidia RTX Remix ile yenilendi

Bilmeyenler için RTX Remix, daha yüksek kaliteli dokular, yeni aydınlatma sistemi, ışın izleme ve çözünürlük yükseltme teknolojileri ile eski oyunların yeniden düzenlenmesine olanak tanıyor. Böylece hem kullanıcı hem de geliştiricilere açılan özellik, DirectX 8 veya DirectX 9 destekli eski yapımların yeniden hayat bulmasını sağlıyor.

Paylaşılan videoda neredeyse 20 yıllık oyun olan Half Life 2, daha gelişmiş aydınlatma ve gölge efektleriyle büyüleyici görünüyor. Ayrıca ilk olarak Cyberpunk 2077'de karşımıza çıkan Path Tracing teknolojisi, Half Life 2'de şaşırtıcı bir biçimde akıcı çalışıyor. Bu bağlamda birçok eski yapımın yeni nesil görüntü teknolojileriyle güncellendiğini görebiliriz. 

Ayrıca Bkz.Nvidia RTX Remix tanıtıldı: Klasik oyunlar yeniden canlanıyor!

Ne yazık ki modder, yeni Half Life 2 modunu indirmek için herhangi bir bağlantı paylaşmadı. Ancak RTX Remix'in kısa süre önce genel kullanıma açıldığını düşünürsek, gelecekte benzer modların artacağını söyleyebiliriz. 

Kaynak:https://videocardz.com/newz/half-life-2-gets-path-tracing-makeover-with-nvidia-rtx-remix

• Özellikle atmosfere çok dokunmuş gölge ve ışığın doğallığı oyuna sirayet etmiş.

• ue8 rtx 7000ti dönemi hl yeni bir oyun bekliyorum fark yaratacak cinsten.

• Özellikle RTX için çıkmamış oyunlara RTX yapılınca hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi duruyor.

• Gerçekten olağanüstü, bu RTX remix ilk duyurulduğunda çok heyecanlanmıştım şimdi yavaş yavaş meyvelerini veriyor gibi duruyor. Ray Tracing vs bana kalırsa boş iş (Lumen hariç), DLSS de arada sırada hoş oluyor ama bu gerçekten sırf RTX ekran kartı almak için yeterli bir sebep. Şimdiden böyleyse ileride kimse Remaster oyun yapamayacak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX ile Ravenholm oynayabileceğimi hiç sanmıyorum :)

We don't go to Ravenholm...

• Path Tracing Cyberpunk'ta ilk defa kullanılmadı, Minecraft RTX, Portal ve Quake gibi oyunlarda daha önceden kullanıldı zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halflife3 ne zaman çıkacak bekle bekle ne zaman çıkacak .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HL2 zaten görünüm olarak iyiydi, ışık ve gölge oyunları eklemişler sadece, tamamen göz boyama, polygon sayısını artırın da sevinelim :) Ehil gözler için her şey halen primitif objeler olarak görünüyor.

• Video 2 ay önce yayınlanmış

• VR adam akıllı hale gelmeden HL 3 çıkmaz, Alyx'i gördükten sonra kimse HL 3 düz ekranda oynamak istemez bence (şahsen ben HL 3'ü düz ekrana heba etmem). VR için de daha çok yol var, maliyetinin düşmesi, tamamen kablosuz hale gelmesi, çıktı kalitesinin artması ve yaygınlaşması gerekiyor.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt

Farklı türde Half Life oyunları yapabilirler aslında. Ben Steam Deck için özel tasarlanmış bir oyun beklerdim.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt

Buna kaç sene var peki 10 sene falanmı ?

• Half Life 2 serisini Black Mesa oyununda kullanılan grafik motoruyla yeniden yapsalar keşke.

Efsane olurdu.

• HL2 maalesef cep telefonu oyunu gibi görünüyor çok eskidi. Poligon sayısı efektler çok düşük.. Chronicles of Riddick, Modlu Crysis daha iyi görünüyor.

• Dead Effect 2 mobil oyunun daha iyi grafikleri var

• Half life serisini bir kere daha oynamak için bahane arıyodum.inşallah çıkarda oynarız.

• herkes lazer gözlü herkes evinde rtx 808090 TI kartla 18k çözünürlük ultranın ultrası 2500FPS oynuyor da bir tek ben mi körüm bir ter bana mı güzel olmuş? youtube'da 480p video izliyorum gayet güzel gayet yeterli...

güzel olmuş

• Editörler yıllar öncesinin haberlerini ve videolarını alıp bugün yapılmışcasına canla başla çalışmaktalar :D ya donanımhaber sitesi yetkilisi; yani paraya hakim şahıs kimse nolur şu sitenin haber olayına profesyonel olarak el atın. hiç mi yabancı sitelere bakmıyorsunuz. biraz önleri örnek alın.

• eski güzel oyunları tekrar oynatmak için yeni para tuzakları olarak görüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.