Oyun (Half-Life 2 eklentisi) Source motorunu kullanan fakat hiçbir performans kaygısı gözetilmeyen yani, Source motorunun neler yapabileceğini gösteren tek bölümlük bir teknoloji demosu ve Half Life 2 sahibi olan herkese ücretsiz downloada sunuldu.
Bende Merak ettim nasıl bir şeydir diye fakat nette bulamıyorum bu oyunu nasıl edinebilirim sırf merakımı gidermek için ..
emulede falan var ama çalıştıramadım kedi sitesinden ücretsiz olarak veriliyor zaten ama hl2 sahibi olmak lazım orjinal hl2 sahibi bir arkadaş oyunu sitesinden indirmek için yardım falan etse ne hoş olur..
Bu oyunu deneyen oynuyan varmı bari fikirlerinizi yazın merakım gitsin
Ben de orijinali vardı ama steam olayı kastığı için kopyasını oynamıştım. Mesajını görünce The Lost Coast'ı yüklemeye karar verdim. Bi deneyecem bakalım
ARKADASLAR HL2 DE 6 YA BASIN CA GORDON FREEMAN ELINE BOMBA GIBI BISEY ALIO YA O SEYI KULLANINCA TOZ GIBI BISEY CIKIO İŞTE O SEY NE B.KA YARIO
Grafikler müthiş. Shader kalitesi harika. Görülmeye değer. Ama bunu oyun oynamak için değil. Kalite görmek için oynayın.
Hani örümcekler var ya.onlar bi bölümden sonra senden yana oluyor.O örümcekler o yumurtayı attığın yere saldırıyor.Mesela düşman gördün bi yerde.O topu at o bölgeye adamları yesinler...
quote:
Orjinalden alıntı: black_hawk07
ARKADASLAR HL2 DE 6 YA BASIN CA GORDON FREEMAN ELINE BOMBA GIBI BISEY ALIO YA O SEYI KULLANINCA TOZ GIBI BISEY CIKIO İŞTE O SEY NE B.KA YARIO
yaw bende 9800pro ekran kartı var emulden bir tane ziplenmiş açık dosyala buldum açıp hl2 klasörü içine kopyaladım fakat bir türü oyuna giremedim açılıp hemen kapanıyor acaba sorun pc demi yoksa Çektiğim oyundamı veya kurmanın başka bir yolu falan mı var