Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (338. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Konu artık iyice saçmaladı.. saçma sapan resimler koyanlarmı dersin altına gülücük atıp konuyu kirletenlermi dersin..

Yönetim nerdesiniz.. konunun kitlenmesini rica ediyorum?!

Bunu çoooook çok sayfalar öncesi yazdığımızda tırtlayıp geçiyorlardı sonunda bir yoldaş daha buldum kendime.
  • Beyler 2010 yılında Half Life 2'nin upgrade modu yayınlanmış. Ben daha yeni görüyorum ve görmeyenler için videoyu paylaşmak istiyorum. Şu hali bile çok çekici geldi bana ve baya hoşuma gitti. Aşağıdaki videoda eski ve yeni HL2 karşılaştırmasını görebilirsiniz.

Videonun altında modu indirme linki var ancak nasıl yükleneceğini bana sormayın çünkü bilmiyorum. Deneyeyim dedim oyunu açamadım normal versiyonuda gitti o yüzden siz yapabilceğinizden emin olmadan denemeyin modu. Ha birde bu modu yükleyince eski save game'ler işlemiyor oyuna baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz ama bence değer. Grafikler ve atmosfer çok daha güzelleşmiş gibi.

Not : Videodaki Upgrade 1.0 modu ancak videonun altında 2.0 versiyonu var ve emin olun o çok daha güzel gözüküyor. Yani 2.0 hali videodakinden çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Nisan 2012; 15:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler 2010 yılında Half Life 2'nin upgrade modu yayınlanmış. Ben daha yeni görüyorum ve görmeyenler için videoyu paylaşmak istiyorum. Şu hali bile çok çekici geldi bana ve baya hoşuma gitti. Aşağıdaki videoda eski ve yeni HL2 karşılaştırmasını görebilirsiniz.

Videonun altında modu indirme linki var ancak nasıl yükleneceğini bana sormayın çünkü bilmiyorum. Deneyeyim dedim oyunu açamadım normal versiyonuda gitti o yüzden siz yapabilceğinizden emin olmadan denemeyin modu. Ha birde bu modu yükleyince eski save game'ler işlemiyor oyuna baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz ama bence değer. Grafikler ve atmosfer çok daha güzelleşmiş gibi.

Not : Videodaki Upgrade 1.0 modu ancak videonun altında 2.0 versiyonu var ve emin olun o çok daha güzel gözüküyor. Yani 2.0 hali videodakinden çok daha iyi.

half life 2 episode 2'nin grafiklerinden yapılmış bir mod o. grafikleri iyileştirdiği felan yok. episode 2'nin grafiğini kullanıyor.

• quote:

Beyler 2010 yılında Half Life 2'nin upgrade modu yayınlanmış. Ben daha yeni görüyorum ve görmeyenler için videoyu paylaşmak istiyorum. Şu hali bile çok çekici geldi bana ve baya hoşuma gitti. Aşağıdaki videoda eski ve yeni HL2 karşılaştırmasını görebilirsiniz.

Steam'de orijinal Half Life 2 sahibiyseniz otomatik güncelleme ile yenileniyor grafikler, eski hali bile iyiyken yeni haliyle oyunu hiç bilmeyen biri 8 senelik olduğunu anlamaz.Tek frikik verdiği yer karakterlerin yüzleri.HDR, Motion Blur gibi bir kaç ayar daha ekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Gordon Freeman , Gman'ın kayınçosu , çünkü Gman , Gordon'un yıllar önce kaybettiği kız kardeşine aşıktı. Gman'ın Freeman'a yardım etmesinin temel sebebi bu.. Yalnız şöyle bir durum var. Gman Alyx'e oyunun sonunda babasına ''Öngörülmeyen sonuçlara hazırlanın'' gibisinden birşeyler söyletti. Bu öngörülmeyen sonuçları Black Mesada duyduğunu dile getirmişti babası en son. Bu sefer o öngörülmeyen sonuç patlattıkları portalın integraliyle etki süresini hesapladığımızda gökyüzünde binlerce portal açılacak ve gerçek savaş o zaman başlayacak...

Size hl geliştiricilerinden mail ile sızdırdığım bilgileri koyuyorum kimse tiklemiyor

Çok ironik. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

quote:

half life 2 episode 2'nin grafiklerinden yapılmış bir mod o. grafikleri iyileştirdiği felan yok. episode 2'nin grafiğini kullanıyor.

V2.0 nedir

Source engine 15 demek istedin

Half-Life 2 nin ilk hali v1.0 değil source engine 7 dir.

Bu şekilde isimlendiriliyor. Ayrıca 2008 yılında Day of defeat source ve Half-Life 2 deathmatach 2009 yılında ise counter-strike source güncellendi.

Şuan TF2,CSS,DODS,HL2DM Source engine 21
    HL2,EP1,EP2,PORTAL ise source engine 15 kullanılıyor.

Bu arada o güncelleme geldikten 1 gün sonra ep1 de aynı grafik motoruna güncellendi,
    1 hafta sonra ise ep2 ile portal source engine 14 den aynı grafik motoruna (source engine 15 e) güncellendi.

2011 yılında ise bir kaç güncelleme daha geldi ve ışıklandırmalar göz alıcı şekilde oldu. orjinal Portal oynadıysanız Portal daki ışıklandırmaların geliştiğini görürsünüz.

• Naçizane bir seslendirme çalışmam(Altyazısı bana ait değildir. Buzadam diye biri eklemiş haberi olsun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtdmrdkn -- 10 Nisan 2012; 8:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafellah

Naçizane bir seslendirme çalışmam(Altyazısı bana ait değildir. Buzadam diye biri eklemiş haberi olsun.)

Uğraşmışsın ama hiç hoşuma gitmedi. Gman'in o kendi sesi dururken istersen dünyadaki en iyi sesi koy yinede insan güzel gelmez

• quote:

quote:

Naçizane bir seslendirme çalışmam(Altyazısı bana ait değildir. Buzadam diye biri eklemiş haberi olsun.)

Uğraşmışsın ama hiç hoşuma gitmedi. Gman'in o kendi sesi dururken istersen dünyadaki en iyi sesi koy yinede insan güzel gelmez

aynen katılıyorum orjinal sesine alıştığım için çok garip geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Konu artık iyice saçmaladı.. saçma sapan resimler koyanlarmı dersin altına gülücük atıp konuyu kirletenlermi dersin..

Bunu çoooook çok sayfalar öncesi yazdığımızda tırtlayıp geçiyorlardı sonunda bir yoldaş daha buldum kendime.

Konunun gidişatı gözlemimiz altında ki bahsettiğiniz durum değişmezse eğer, oyun hakkında resmi bir açıklama gelene kadar konu kilitlenir.Biz de memnun değiliz konudan gelen şikayetlerden.

• quote:

Sesin kaliteli belli,daha çok samanyolu tv'deki ergenekon sesli amcaya benziyor hatta..Ama Gman'i seslendirmek için biraz fazla tok :) Ama dediğim gibi başka projelerde değerlendirmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeahh -- 8 Nisan 2012; 18:56:04 >

• quote:

Dostum mikrofondan dolayı ses kötü çıkıyor.
    Bu şekilde Nihilant ı bile seslendirsen Boşa.
    Bu dublaj işleri (TV De veya Dvd de izlediğimiz Dublajlar) Stüdyoda yapılıyor.
    Evdeki Mikrofonlu kulaklık ile yapılacak iş değil bu.
    dublaj için bir stüdyo ile çalışıp ses eğitimi bulmuş ses sanatçıları bulman gerekiyor.
    Ayrıca cutscenes hiç olmamış. Sen konuşmanı bitiriyorsun ama g-man hala ağzını oynatıyor.
    Ve mikrofonu açınca yani senin sahnen gelince ses de çızıltılar geliyor.

Ama oyunlara dublaj işi kötü değil onuda diyeyim. Mesala Bakın Valve ye Team Fortress 2 için 6-7 dilde Seslendirme yapmış.
    Ve bence hepside güzel. Dvd de ki dublajlar da öyle çoğu dvd nin dublajı gerçeği ile aynı duyguyu veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

quote:

Konunun gidişatı gözlemimiz altında ki bahsettiğiniz durum değişmezse eğer, oyun hakkında resmi bir açıklama gelene kadar konu kilitlenir.Biz de memnun değiliz konudan gelen şikayetlerden.

ya iyi muhabbet dönüyor ama,, aşırı sorun olmasa gerek??

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

quote:

heralde donanimhaberde olmayan bir oyunun başlığı olan tek oyun budur.. oyun yok, duyurusu yok, başlık hlep3 idi hl3 yaptınız ama öyle bir oyun yok.. başlığın kapatılması daha mantıklı.. insanlar bir diablo4 başlığında onlarca sayfa konussa deli dersiniz heralde ama hl3 ile bir diablo4 arasında hiçbir fark yok kağıt üzerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 10 Nisan 2012; 12:53:28 >

• Lütfen tartışmayı keselim artık. Oyun hakkında bir duyuru olacağı en fazla umut edilen yıldayız. Şu sıralar birçok şey çıkmaya başladı ortaya. En azından Hazirandaki E3'e kadar kapatılmasın konu. Eğer kapatmak gibi bir niyet olursa da kapatılmasın aksine kilitlensin. O kadar mesaja ve konuşmaya yazık olmasın.
  • http://kotaku.com/5900538/is-this-footage-from-valves-mysterious-space-game

Şu sitedeki videoyu izleyerek Source motorunun grafikleri ve animasyonlarının ne kadar muazzam olduğunu görebilirsiniz. Bence Frostbite grafik motoruna bile taş çıkaran yıkılma animasyonlarına sahip Source.

Edit : Videoyu nedense ortaya alıpta başlatıyor. Başa alıp izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 10 Nisan 2012; 16:14:15 >
  • quote:

http://kotaku.com/5900538/is-this-footage-from-valves-mysterious-space-game

Şu sitedeki videoyu izleyerek Source motorunun grafikleri ve animasyonlarının ne kadar muazzam olduğunu görebilirsiniz. Bence Frostbite grafik motoruna bile taş çıkaran yıkılma animasyonlarına sahip Source.

source gibi görkemli sahneler yaratabilecek bir oyun motoru daha yok henüz, bu video da onu kanıtlar nitelikte..

• quote:

1:09 da adamı camdan attığı sahneyi keşke HL2 de de görseydik, daha güzel bir atmosfer olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

1:09 da adamı camdan attığı sahneyi keşke HL2 de de görseydik, daha güzel bir atmosfer olurdu

İmzanı okudum o nasıl bi fikri öyle Shepard'ı kontrol edicez ama Shepard Combine askeri olmuş olcak
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.