Şimdi Ara

Half Life - Karakterler (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
39
Favori
48.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Ben de gman i bekliyordum ama 3. Oyuna kaldı galiba

Bir şey anlamadım valla. Yanlış alıntı yaptın sanırım

Aslında hayır, senin nikini görünce yazayım dedim

Biraz saçma oldu o galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel olmuş tebrikler..
  • http://www.ulkehaberajansi.com/?referer=haber Buna ayrı güldüm

Gelelim şu G-Man olayına;
    -İlk oyunda bize sunduğu anlaşmayla olayın sadece G-Man' den ibaret değil aksine onun sadece olayın küçük bir parçası olduğunu kanıtladı.
    -ikinci oyunda(Hl2) sonunda bizi sanki bir dişçi koltuğu gibi birşeye oturtarak konuştu ama dikkatimi çeken kısım bundan sonra oluyor; gman konuşması bittikten sonra kapıları black mesaya benzeyen ya da aperture ye benzeyen bir yerden(kapıdan) geçiyor. Kapı sağdan sola tok bir sesle açılıyor, yani buda demek oluyor ki ilah ile alakası yok; insan yapımı yüksek teknoloji.
    Benim varsayımım, bir çeşit hipnoz veya rüya makinası gibi birşeyle Gordon' u bir çeşit teste sokuyor olabilir. Bu olayların hepsi bilinçaltına verilen hayal
    ürünleri olabilir. Bu kazayla sonuçlanan testi yapmak için bunun gibi testlerden geçmesi gerekiyor olabilir. Sonunda gordon uyanacak ve bakacak ki black mesa sapasağlam ordan ısaack geliyor ve tebrikler gordon testi geçtin, hadi yapalım şunu!
    Bunlar safsata maksat yeşilli olsun ama birşeyde eminim ki o G-Man in herşeyini öğrenelim artık bir cazibesi kalmayacak. Umalım da mantıklı birşeyler yazsınlar oraya. Bence G-man in kim olduğunu yapanlarda bilmiyor

• NOT BAD
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

http://www.ulkehaberajansi.com/?referer=haber Buna ayrı güldüm

-İlk oyunda bize sunduğu anlaşmayla olayın sadece G-Man' den ibaret değil aksine onun sadece olayın küçük bir parçası olduğunu kanıtladı.
    -ikinci oyunda(Hl2) sonunda bizi sanki bir dişçi koltuğu gibi birşeye oturtarak konuştu ama dikkatimi çeken kısım bundan sonra oluyor; gman konuşması bittikten sonra kapıları black mesaya benzeyen ya da aperture ye benzeyen bir yerden(kapıdan) geçiyor. Kapı sağdan sola tok bir sesle açılıyor, yani buda demek oluyor ki ilah ile alakası yok; insan yapımı yüksek teknoloji.
    Benim varsayımım, bir çeşit hipnoz veya rüya makinası gibi birşeyle Gordon' u bir çeşit teste sokuyor olabilir. Bu olayların hepsi bilinçaltına verilen hayal
    ürünleri olabilir. Bu kazayla sonuçlanan testi yapmak için bunun gibi testlerden geçmesi gerekiyor olabilir. Sonunda gordon uyanacak ve bakacak ki black mesa sapasağlam ordan ısaack geliyor ve tebrikler gordon testi geçtin, hadi yapalım şunu!
    Bunlar safsata maksat yeşilli olsun ama birşeyde eminim ki o G-Man in herşeyini öğrenelim artık bir cazibesi kalmayacak. Umalım da mantıklı birşeyler yazsınlar oraya. Bence G-man in kim olduğunu yapanlarda bilmiyor

Bilinçaltı felan olmasına imkan yok bence. Ama G-Man hakkında yapanların bile bilgisi olmadığına katılıyorum. Olayları sanki biraz gelişi güzel yazdıklarını sanıyorum çünkü Half-Life 2 sonu ile Half-Life 2 Episode One'ın başlangıcı farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 29 Ağustos 2013; 17:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Core21

quote:

http://www.ulkehaberajansi.com/?referer=haber Buna ayrı güldüm

Bilinçaltı felan olmasına imkan yok bence. Ama G-Man hakkında yapanların bile bilgisi olmadığına katılıyorum. Olayları sanki biraz gelişi güzel yazdıklarını sanıyorum çünkü Half-Life 2 sonu ile Half-Life 2 Episode One'ın başlangıcı farklı.

Hocam bakıyorumda resim aperture imzada shapperd valveciyiz. İşin özü bende senin gibiyim hocam telefonun sms sesi Half-Life serisindeki sağlık çantalarını alınca çıkan ses zil sesi valvenin jenerik müziği. bende hastasyımdır bu serinin(portal ve half life serisi) bence piyasada bu serilerin dışında tek tük sağlam oyun var. Ben böyle düşünüyorum.

• Katılıyorum Seninle oyunla ilgili konuşmayı çok isterim aslında. Half-Life serisini seven birini bulmak zor

@mamakalam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 30 Ağustos 2013; 9:50:16 >
  • Aslında bulmak pek zor değil ama oyunların çıkalı epey olduğu için muhabbeti fazla dönmüyor artık. Ayrıca bu oyun hakkında sıkılmadan saatlerce muhabbet edebilirim hocam.

• @mamakalam Bunların hepsinin bir hayal olması biraz,çok az saçma geldi ama yapımcıların g-mani bilmediği konusunda haklısın.
  • CS:GO'ya gelen Arms Deal paketindeki bu silah satıcısı arkadaşın G-Man'in genç halinin olduğu hakkında söylentiler var:

Ek olarak duyduğum kadarıyla: Half Life ve Portal aynı evrende ( bu zaten biliniyordu sanırım), L4D bu evrende bir oyun, TF ve CS L4D evreninde bir oyun olduğu söyleniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nord Synthesizer -- 31 Ağustos 2013; 16:22:53 >
  • Bu tür G-Man söylentisi çıkaranların "3 tane çizgi gördük bu HL3'ün duyurulduğunun resmidir." tarzında düşünenlerden farkı yok. Ayrıca son cümlede ne demek istediğini anlamadım. Half Life evreninde geçen oyunlar HL Serisi ve Portal Serisinden ibaret. CS, TF, L4D bunların alakası yok Half Life ile.
  • Bizde hayranıyız dostumm

• Çok güzel açıklamışsın ama Eli öldüren yeşil bir yaratık vardı onun adı ne acaba sansürlenmiş de konuda
  • @Mecnun1302 @iamburak @mamakalam

Arkadaşlar Half-Life ile ilgileniyorsunuz sanırım. Kendi açtığım Half-Life Hikayesi ve Sorular konusunda soruma cevap alamadım. Bir de burda sormayı düşündüm. Kendi yazdığım hikayeye de eklemeyi düşünüyorum.

Opposing Force'da Adrian Shephard'ın XEN gezegenine gönderdiği bir füze vardı bunun amacı nedir ? (Bu füzeyi göndermek için oyunda farklı bir yerden ilerlemek gerekiyordu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Çok güzel açıklamışsın ama Eli öldüren yeşil bir yaratık vardı onun adı ne acaba sansürlenmiş de konuda

Sansürleniyormuş hocam hakikaten Ben size özelden mesaj attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamakalam -- 1 Eylül 2013; 0:34:47 >
  • quote:

@Mecnun1302 @iamburak @mamakalam

Arkadaşlar Half-Life ile ilgileniyorsunuz sanırım. Kendi açtığım Half-Life Hikayesi ve Sorular konusunda soruma cevap alamadım. Bir de burda sormayı düşündüm. Kendi yazdığım hikayeye de eklemeyi düşünüyorum.

Opposing Force'da Adrian Shephard'ın XEN gezegenine gönderdiği bir füze vardı bunun amacı nedir ? (Bu füzeyi göndermek için oyunda farklı bir yerden ilerlemek gerekiyordu)

+1 Hocam bende merak ediyorum. Opposing Force' u bitirdim ama son bölümde adını unuttuğum, ahtapot benzeri bir yaratık öldürüyorduk. Ben böyle hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

+1 Hocam bende merak ediyorum. Opposing Force' u bitirdim ama son bölümde adını unuttuğum, ahtapot benzeri bir yaratık öldürüyorduk. Ben böyle hatırlıyorum.

En son kısmında değildi zaten. Oyunun %60-%70'ini ilerledikten sonra farklı bir yerden gittiğimizde XEN gezegenine bir füze ateşlemek için tuş vardı. Hatta portalın rengi mordu. Tam önünde füze duruyordu. Çok önceden oynadığım için nereden geçince o odaya giriyorduk tam hatırlamıyorum. Yada bu Gearbox'ın yaptığı başka bir saçmalık olabilir. Opposing Force'da Freeman portala girmeden önce havalandırmaya ateş edince mor bir yaratık gökten düşüyordu. Blue Shiftte dolaptaki kutuya 68 mermi sıkınca içinden yine aynı mor yaratık çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 1 Eylül 2013; 1:03:53 >

• http://www.youtube.com/watch?v=fXrGrvbgI2M

Bu mordan mı bahsediyorsunuz ? easter egg bunlar half-life 2 de de mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

http://www.youtube.com/watch?v=fXrGrvbgI2M

Bu mordan mı bahsediyorsunuz ? easter egg bunlar half-life 2 de de mevcut

Mor dediğim canavar o ama mor portalla ilgili bir şey göremedim.
  • quote:

quote:

quote:

En son kısmında değildi zaten. Oyunun %60-%70'ini ilerledikten sonra farklı bir yerden gittiğimizde XEN gezegenine bir füze ateşlemek için tuş vardı. Hatta portalın rengi mordu. Tam önünde füze duruyordu. Çok önceden oynadığım için nereden geçince o odaya giriyorduk tam hatırlamıyorum. Yada bu Gearbox'ın yaptığı başka bir saçmalık olabilir. Opposing Force'da Freeman portala girmeden önce havalandırmaya ateş edince mor bir yaratık gökten düşüyordu. Blue Shiftte dolaptaki kutuya 68 mermi sıkınca içinden yine aynı mor yaratık çıkıyordu.

Hocam o easter eggs ler ayrı mesele (paskalya yumurtası) half life serisinin çözülemeyen gizemlerinden biri olsa gerek. Hl2 de lost odasını görüyorduk. (Lost adı dizideki sayaçlı oda. Hani sayac sıfırlanınca kodu giriyorlar ve sayaç tekrar saymaya başlıyordu) Neyse şu videoda herşey açık zaten.
    http://www.youtube.com/watch?v=-Yqy6V0N-C4

edit: Bunlarda easter egg olarak geçiyormuş.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.