Şimdi Ara

half life2 yardım takıldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben gelmiştim fakat oraya kadar sonra noclip yazdım derken en sonunda 2 asker bir vortigauntun olduğu yere geldim mal al duruyorlardı fakat silahlı motor manyaktı

evet silahı aldıktan sonra daha eglenceli oluyo adamlardan kacmak zorunda kalmıyosun zaten bence oyunu en guzel yerleri bole aletleri kullandıgın yerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: egos_108

quote:

Orjinalden alıntı: cjmurat

Harbi @ZIPKIN senin motor un nerde yoksa oraya gelmeden zombilere mi sattın

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: ZIPKIN

Alana giriş en üstteki helikopterin orada tünelden girdim.Alttaki resimde ise bir havuz var ve havuzun üstünde radyoaktif sular var içine girer girmez ölüyorum.İkinci resimdeki parmaklıklarıda geçemiyorum. Disaplet olayını hala anlamadım biraz daha açarsanız sevinirim.

half life2 yardım takıldım

orda mavi bidonlar war onu o suyun orda tahtaravalli gibi olan tahtanın altında kafes war bidonları oraya sokacaksın bi tane bidonda o yukarıdaki beyaz tünelde war onların hepsini o kafesin içine koy tahta havaya kalkar sende motorla karsıya atlarsın

motor yok motor @ZIPKIN sen biraz geriden başla arkadaşım
    yoksa orayı geçmen için HL1 deki uzun zıplamayı bulman lazım oda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hocaaa -- 12 Mart 2007; 2:45:38 >

• egos_108 kardeş

Half-Life 2 Episode One\episodic\cfg\autoexec.cfg aşağıda bahsettiğin bahsettiğin dosya bu ise
    dosyayı ne ile açıyoruz tıkladığım zaman açılmadı :) acemilik işte yardımcı olabilirmisin türk sıpa sitesinden indirmiştim oyunu orjinal değil

autoexec.cfg diye bir dosya var o dosyaya şu satırları ekle var olanları duzelt asagıdaki sekilde

ai_disable "1"
    ai_resume
    cl_ragdoll_collide "1"
    net_start
    ai_norebuildgraph 1

eger daha fazla bilgi istersen ya da olmazsa google dan half life 2 npc sorunu yazabilirsin
  •  half life2 yardım takıldım

arkadaşlar buda benim takıldığım yer yukarı çıkmam gerekli galiba ama nasıl yukarı çıkabilirim
    şu yaratıklar beni yukarı çekiyor ama bi türlü sağa yada sola atlıyamıyorum bunu nasıl yaparım yada buradan başka bir çıkış mı vardır

yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZIPKIN

Alana giriş en üstteki helikopterin orada tünelden girdim.Alttaki resimde ise bir havuz var ve havuzun üstünde radyoaktif sular var içine girer girmez ölüyorum.İkinci resimdeki parmaklıklarıda geçemiyorum. Disaplet olayını hala anlamadım biraz daha açarsanız sevinirim.

ZIPKIN Erozbey90 kardeşin sana motor aldı hadi geçmiş olsun sadece ypacağın şey konsolu açman ve ch_createairboat yazman yeterli

• quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

arkadaşlar buda benim takıldığım yer yukarı çıkmam gerekli galiba ama nasıl yukarı çıkabilirim
    şu yaratıklar beni yukarı çekiyor ama bi türlü sağa yada sola atlıyamıyorum bunu nasıl yaparım yada buradan başka bir çıkış mı vardır

yardımcı olabilirmisiniz

dostum orayı geçmen için suyu geçmen lazım ama suya giremessin çünkü elektrik var elektirği kesemessin çünkü kesersen ordan çıkacağın kapı kapanıyor oradaki mavi bidonlar falan var kasalar onları suya cek gravty gun la ve onların üzerine sıçrayarak o kapıya ulaş zaten senin koyduğun resimdede o kapı görünüyor tamm karşıda en sondaki kapı o yaratıkları da o elindeki pompalı ile öldürebilirsin ama istersen enerjiyi kes ilk önce o tavandaki yaratıkları öldür daha sonra tekrar acarsın ve karşıya gecersin karşıya geçmek biraz uraştırabilir

• arkadaslar sunu bi acıklıga kavusturalım simdi benim verdigim o dosya degistirme olayı sagda A.I Disabled yazıyorsa ve pc nın yonettigi hicbir sey calısmıyorsa yapılabilir onun dısında hem zıpkın hem de yanlızkurt_35 arkadaslarımızın soyledigi seyler sadece normal olaylar zıpkın ın sorunu basta resim koymadıgı icin benim yannıs anlamam o yuzden basta yazdıgım sorun zannettim fakat o degilmis sadece motoru almamıs. yanlızkurt_35 in sorunu ise sadece hl ye ozel olan fizik oyunları yani orda elektrigi acıp sonra kosup atlaması lazım benim o yazdıgım dosya degistirme mevzusunun bu sorunlarla bir alakası yok yannız sag altta A.I disabled yazıyosa ve pc nin yonettigi hicbir sey calısmıyorsa yazılabilir

• teşekkürler arkadaşlar

dediğinizi yaptım halloldu

şimd episode two iniyor ondada şu ekran ayrları ile ilgili bi olay varmıdır . daha kaliteli görüntü için

• quote:

teşekkürler arkadaşlar

şimd episode two iniyor ondada şu ekran ayrları ile ilgili bi olay varmıdır . daha kaliteli görüntü için

episode two mu ? episode 1 dicektin herhalde

• quote:

teşekkürler arkadaşlar

yaww yanlız kurt birden beni heyecanlandırdın ne episode two su dört gözle bu oyunu bekliyorum böle şakalar yapma bana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.