Şimdi Ara

Halı Saha maç teklifi ... (istanbul) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • noluyo şimdi yapıyor muyuz arkadaşlar?saat kaçta?bide yaşları yaşalım ya?ben 21
  • Beyler Maltepe de olsun nede olsa Anadolu yakasının ortası sayılır...zamanı belirlesin kim alacaksa sahayı:bir organizasyon yapacak heralde birileri değilmi?
    Ben 24
  • tolga bak millet seni bekliyor..
  • Ayrıca hastayım...nezleli oynayacağım!
  • maç haftaya c.tesi ye kaldı .. kenan evrende 23:00 den sonraya vardı..
    bizim dark tan uymadı kimseye ..
    haftaya 20:00 civarları alıcaz maçı..
  • Bence de maltepe veya kadıköy olsun ben de gelirim.
    Bence 2 ayrı takım da olabilir.
  • bugün oynamıyoruz yani beyler dimi?haftaya mı oynuyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

bugün oynamıyoruz yani beyler dimi?haftaya mı oynuyoruz?

haftaya cumartesiye ayarladım ama 2 kişi daha lazım çıkar mı acaba forumdan maça gelmek isteyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 9 Ağustos 2008; 15:07:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ Tolga ~

evet arkadaşlar bu c.tesi kenan evren sahasında(rüştü saracoğlunun yanı) oynamayı düşünüyoruz.. Yokmu gelmek isteyen .. forward, goalkeeper farketmez [Btrst]

- fulmonty ve amiral tamam adınızı yazıyorum kadroya geliyosunuz dimi.. Artık çıkış yok bi kere bulaştınız bu işe

- Hallowman sende geliyosun galiba..geliyosun geliyosun.. [^] Bak bizim takımda baya bi BJK li var..

Şükrü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 9 Ağustos 2008; 15:44:55 >

• 2002
  • arkadaşlar ben gelebilirim fakat zaman kötü o saatlerde işte oluyorum ama pazar günü weya saat 8'den sonra olursa seve seve gelebilirim...Kaleciyimdir Feneryolunda Lisansım dahi wardır :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: OfKeE

arkadaşlar ben gelebilirim fakat zaman kötü o saatlerde işte oluyorum ama pazar günü weya saat 8'den sonra olursa seve seve gelebilirim...Kaleciyimdir Feneryolunda Lisansım dahi wardır :P

2002
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

arkadaşlar ben gelebilirim fakat zaman kötü o saatlerde işte oluyorum ama pazar günü weya saat 8'den sonra olursa seve seve gelebilirim...Kaleciyimdir Feneryolunda Lisansım dahi wardır :P

2002

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

2002

• quote:

• PAZARTESİ - ÇARŞAMBA - PERŞEMBE - CUMA İDMANLARIM VAR ... BU GECEDE HALISAHA MAÇIMIZ VAR AVCILAR FOLKİNDE 8-9 YOĞUNUM BU ARALAR ... AMA YENİ SEZONDA HEDEF 3. LİG OLDUĞU İÇİN BU ÇALIŞMALAR DEĞİCEK İNŞALLAH
  • izninizle bi oha diyebilirmiyim... 2002 el insaf
  • Bizden takımı birisi organize edecekse beni hiç düşünmeden yazabilir.

Size halısahaların sağlam defansı (sağ-sol farketmez sağlamım), ileri çıkıp anında geri dönebilen, sert şutlarıyla meşhur kendimi takdim ederim; eddie!

Topici takip edicem, birisi DH takımını organize etsin ve beni as kadro defansa yazsın. Saygılarımla...
  • Nostalji futbol buna deniyor herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ Tolga ~

Evet arkadaşlar... Biz darkhardware.com futbol takımı olarak burdaki arkadaşlara halı saha maçı teklif ediyoruz.. maçlar genelde kendi aramızda ve modada yapılıyor. Saha 6*6 kişilik .. yaklaşık 2,5- 3 milyon TL civarı

Eminim burada birbirini tanıyan arkadaşlar vardır. Takım kurarken zorlanmazsınız. [^]

Yani maksat tanışmak, kaynaşmak, DivX , spor , muabbet... vs vs...

Ne dersiniz haftaya c.tesi saat 17:00 den sonra uygun bi saatte kadıköy (moda) civarında bi maç yapalımmı ???

moda da nerde halısaha var cami ile kilise arasında var iki tane (barısmançonun evinin oralarda) tanzim ve muhtarlığın orada yani orada da 6 kişilikten oynanmaz bitanesinde belki 3erlikten, birde 2,5- 3 ytl demişsin ben sormuşdum daha pahalı yani kişi başı 15 ytlden fazla olabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.