Ziver bulsun be hadi be işte gel nolcak ya lütfen Bu arada fotoğraf makinasını ben getirebilirim... Eyerki o zaman elimde olursa
erken olsun lütfen
abi bizim pazartesi günü okul falan var, eğer maç 7 de başlarsa benim eve gelmem 11 i bulur, e öbür gün de okul var çok yorgunluk olur. biraz daha erkene alabilir misin?
olacak en erken saat 7 daha erken top oynanmaz zaten hatta brady 8 bile dedi yani yer olarak yanikapı stil ağırlık basıyo zaten başka bi yerde önermiyorssunuz demekii burdayız
bi pazar günü yaapcaz amatarih beli deil konuşacağız artık bu haftasonu hariç ama onümüzdeki hafta sonu olabilr yada ondan sonraki
gelmek isteyen gelebilir gelmek istemyen gelmeye bilir arkadaşlar zor la deil tabiki gene adam çıkar yani en kötü konu dışından adam getirtiriz
eğer haftaya olursa ben gelmeye çalışırım, ben bu hafta zannettiğim için öyle dedim, zaten haftaya okul falan bitiyor.
bu hafta sonu deil
ben haftaya pazar gelemem finaller başlıyor, öbür haftaya alırsanız gelebilirim ancak
bakacaz artık önmüzdeki haftasonu yada ondan sonraki milletin durumuna göre çoğunluğa göre
ne maç beeee heyttt
evet beyler saha yenikapı stil diyeblirz artık
yanikapı still halısahasına yakın olan yada telefon numarası olan varmı bi bakalım ne zaman boş lar malum yaz a girdik artık pek boş olmaz sahalar
buranın amele forumu olduğunu biliyodum ama bukadarda diil ya. overclock yerinde maç yapalım die kararlaştırıyolar. sosyologların sizi araştırması gerek.dünyada başka böle bişi olduğunu sanmam
gel dayı seninde ayaklarını eline veririz sonra biraz voltaj ile ısıtırız içini
Beyler haziranın 11-12 haziranad we sonrasında her zaman gelirim
Fİnaller ozman bitiyor....
şu an için saha ya sormadan tarih söylemiyorum... sahanın boş olduğu zaman ları öğrenmek lazım
ya bey hayret ediyom bu overclock ne zor iştir kimse yapamıyor bi dünyada siz yapıyonuz.duyanda bişi yapıyolar zannetçek çok gülüyom ya.3d marks mış bilmemneymiş :) al parçayı yap işte. önemli olan para. bide hayret ediyom sanki nasayı sizin bilgisayarlar yönetiyo veya sanırım çok büyük serverlarınız var. vay bea.. allah akıl fikir versin ne diyim
hacı ne diyon sen ya ne nasa sı ? işingücün yokmu dayı var git işine gücüne bak
quote:
Orjinalden alıntı: terror123
ya bey hayret ediyom bu overclock ne zor iştir kimse yapamıyor bi dünyada siz yapıyonuz.duyanda bişi yapıyolar zannetçek çok gülüyom ya.3d marks mış bilmemneymiş :) al parçayı yap işte. önemli olan para. bide hayret ediyom sanki nasayı sizin bilgisayarlar yönetiyo veya sanırım çok büyük serverlarınız var. vay bea.. allah akıl fikir versin ne diyim
ya bende gelirdim ama takımlar tam galiba nete girmedim 2 gun neler olmus