Şimdi Ara

halilhodzicten komik sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç mağlubiyeti maçın hakemi Selçuk Dereli'nin kötü yönetimine bağladı.
    Halilhodziç karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında "Sonuçtan memnun değilim. Bu akşam daha farklı ve ve şanslı olmayı düşünüyordum ancak hakem yardımı vardı. Bu akşamki maçta da 2 gol ofsayt idi ama maçın hakemi bunu görmezden geldi. Ancak bu akşam şans bizden yana değildi. Ve önde iken, bir anda bir hatadan gelen gol bizi şok etti. Yaratılan bir boşluk ikinci golü yememize neden oldu. Ondan sonraki değişiklikler defansta dengesizliğe neden oldu. Ama dediğim gibi şans yanımızda değildi ve hakem farklı sonucu engellemiş oldu"

Yattara'yı ilk 11'de sahaya sürmediği konusunda gelen eleştirileri kabul etmeyen Halilhodzic, Fenerbahçe karşısında 4 forvetle oynayamacaklarını ve defansa ihtiyaç duyduklarından dolayı Yattara'yı yedek soyundurduğunu ifade etti.

Son olarak UEFA için mücadelelerini son maça kadar sürdüreceklerini söylerken, "Şans ve hakem bu akşamki sonucu belirledi" diye konuştu.

kaynak:fenerbahce.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb79 -- 30 Nisan 2006; 13:41:58 >

• hah tamam işte. hakem yorumuyla bu maçta da eksık kalmadı. ben de diyordum ki ne zaman hakemle ilgili birşey söylenecek
  • Hakenden mağdur olan biziz ama ne diosa bu adam.gollerde ofsayt falan yoktu.
  • ağzı olan konuşuyor işte

yorum yapıp da yormayın kendizi
  • vardı. üçü de ofsayttı. öyle gol mü olur ya. ofsayt hepsi işte. siz ne anlarsınız ki futboldan!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

Hakenden mağdur olan biziz ama ne diosa bu adam.gollerde ofsayt falan yoktu.
  • abicim fenerin attığı her golde mi ofsayt yahu? anlamıyorum artık ben bu takımları??? oldu olacak polat bey cıksın desinki

-yediğimiz 4 golde ofsayttı
  • savunma psikolojisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.