Şimdi Ara

Halısaha işleten , bilgisi olan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

Orijinalden alıntı: The Endless River

Öyle olsa herkes hali saha açar sadece gelir varmis sonucta neden boşuna okuyor bunca insan?

Halısaha açmak için cepte bir 50 bin olmasi gerekte ondan okuyor bunca insan.
    Bana giderleri söylermisin madem biliyorsun ?

50bin yetmez.
  • 50 bine anca cevresindeki demirleri yaparsin. Hersey sizin gordugunuz dusundugunuz gibi tozpembe degil. En kotu 400.000 tl maliyeti var arsa haric.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyunma odası, büfe, saha filan derken 500 bin lira gider.
    Arsayı da alırsan, maliyeti milyon liralara kadar çıkabilir.
    Ayda en az 15 bin gelirin olur.
    50 bine açılacak olsa 10 tane halı saha açardık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 900 bin lira - 1m civarı diye biliyorum. Özellikle o zemini yapmak çok masraf. Neyse kardeş sen 50 bin liraya ne kadar geliyorsa o kadar yaptır

• 50.000 tl ile anca çit yaptırırsın. O halı bile en az 100.000 tl civarıdır.

arsa 400
    halı 100
    çiti duvarı topu vs 100
    çay içilen tv izlnen oda soyunma odası 100
    elektrik su vs 20

en az 720.000 tl dir.
  • Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de parayı kaldırırsınız çok fena ama bunuda mafya mesleğine dönüştürmüşlerdir herhalde yakın çevrede bir halısaha varsa tehdit edebilir sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Ben 900 bin lira - 1m civarı diye biliyorum. Özellikle o zemini yapmak çok masraf. Neyse kardeş sen 50 bin liraya ne kadar geliyorsa o kadar yaptır

Matematiğin kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Hipopotam

Zemine ayri, cime ayri, cevreleyen direkler ve citlere ayri, soyunma odalarina ayri, kafe yapacaksaniz ona ayri, etrafina ayri, mafyasina ayri para vereceksiniz. 50 bin tlye yapiliyorsa biz de yapalim.

Hocam ne mafyası ?
    Amacınız nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

Soyunma odası, büfe, saha filan derken 500 bin lira gider.
    Arsayı da alırsan, maliyeti milyon liralara kadar çıkabilir.
    Ayda en az 15 bin gelirin olur.
    50 bine açılacak olsa 10 tane halı saha açardık.

Dogru dediniz hiç bilgim olmadigindan 50 bin (arsasiz) yeter gibi geldi şimdi fark ettim.

• vergi kaçırırsan anca tutunursun. kaçırırda yakalanırsan faiziyle bindirirler.

nedenine gelirsek halısahayı ürün kapsamına sokuyorlar %18 kdv kesmek zorundasın. yıllık gelirine göre %35'e kadar gelir vergisi vermek zorundasın. yani aylık 1000 tlye razı olurum diyorsan %20. aylık 4000 tl kazanırım yeea haha dersen %35 vericeksin.

sadece %60'ı vergiye gidecek. bunun giderlerini hesaplarsan sana para kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

vergi kaçırırsan anca tutunursun. kaçırırda yakalanırsan faiziyle bindirirler.

nedenine gelirsek halısahayı ürün kapsamına sokuyorlar %18 kdv kesmek zorundasın. yıllık gelirine göre %35'e kadar gelir vergisi vermek zorundasın. yani aylık 1000 tlye razı olurum diyorsan %20. aylık 4000 tl kazanırım yeea haha dersen %35 vericeksin.

aylık 10 kazanirim eğer oyle bir işe giriceksem.
    Şimdi 10 kazansam kaçı vergiye gider ?
    bukadar vergisi oldugunu bilmiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

vergi kaçırırsan anca tutunursun. kaçırırda yakalanırsan faiziyle bindirirler.

aylık 10 kazanirim eğer oyle bir işe giriceksem.
    Şimdi 10 kazansam kaçı vergiye gider ?
    bukadar vergisi oldugunu bilmiyordum.

10.000 kar diyorsan vergiyle beraber eline ortalama 4000 tl kalır.

ciro olarak 10.000 tl diyorsan iflas edip kapatırsın. halısaha zaten pahalı birşey ve sandığın kadar geliri yok. olsa da vergiyle giderlerle beraber yok işte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.