Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.043
Cevap
472
Favori
1.318.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netscarter

*İlk yıl tahsis ücreti 50 TL olup, ek kartların her biri için 10 TL ek kart ücreti alınmaktadır

50tl tahsis ücreti yazan kızım ne oluyor kart ücreti yoksa?

Aynı şeyin laciverti

Bu ucretler varsa almam.birisi aydinlatsin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar şubeye gittim. Maaş bordrosu, ikametgah bilimum gereksiz ne evrak varsa istiyorlar... Bu banka bu kafayı değiştirmedikçe adam olmaz. Ben başvurmaktan vazgeçtim. Internetten başvurup onaylanınca şubeye bordro ve ikametgahınızı götürecekmişsiniz. Bu devirde ikametgah mı kalmış herşey online artık. Muhtara gitmekle mi uğraşacam hiç işim gücüm yok. Varsın kartları kendilerinin olsun...

Koca bir BANNNN!!!

İkametgah mı? Kuveytturkte hesap açarken ikametgahı bilgisayardan çıkardılardı. Aynen bende uğraşamam isterlerse. Zaten maaş bordrosu veremiyorum. Yeni çıkan bi kart için esnek davranmaları lazım yoksa bende başvurmam. Maximiles neyime yetmiyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: bymami78

quote:

Orijinalden alıntı: netscarter

*İlk yıl tahsis ücreti 50 TL olup, ek kartların her biri için 10 TL ek kart ücreti alınmaktadır

50tl tahsis ücreti yazan kızım ne oluyor kart ücreti yoksa?

Aynı şeyin laciverti

Bu ucretler varsa almam.birisi aydinlatsin lutfen

valla bilsem keşke.ben de ona göre alırım veya almam
  • 50 tl tahsil ucreti nedirya.kart paraylami alacagiz

• site haritasından program ortaklarına ulaştım. Test0 ve Test1 isimli 2 ortağı var şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Paraf Günüm özelliği iyiymiş ama o günü değiştirememek kötü :) yoksa %5 çok iyi bir rakam
    ve merak edenlere kredi kartı ücreti yokmuş

Halkbank Parafcard Kampanyaları

Kart Ücreti: Kart(lar)ın verildiği ilk yılda Paraf, Paraf Gold, Paraf Platinum, Parafly Gold ve Parafly Platinum için ücret alınmayacaktır.
    Ek Kart Ücreti: Ek Kart(lar)ın her biri için, verildiği ilk yılda Paraf, Paraf Gold, Paraf Platinum, Parafly Gold ve Parafly Platinum için ücret alınmayacaktır. Yıllık Üyelik Ücreti: Kartların aktif olduğu yılı izleyen her yıl asıl ve ek kart sayısına göre alınır.
    Asıl Kart ücreti Paraf 25,00.- TL, Paraf Gold 40,00.-TL, Paraf Platinum 65,00.-TL, Parafly Gold 50,00.-TL, Parafly Platinum 75,00.- TL’ dir. Ek Kart; Paraf 12,50.- TL, Paraf Gold 20,00.-TL, Paraf Platinum 32,50.-TL, Parafly Gold 25,00.- TL, Parafly Platinum 37,50.-TL’dir.

Üyelik sözleşmesi öyle demiyor ama.

• 50 tl tahsil ucreti nedirya.kart paraylami alacagiz

• İkametgah isteyen o cahil çalışanlara söyleyin, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu çerçevesinde faaliyette bulunan bankalarca kişilerden ayrıca yerleşim yeri ve diğer adres belgesi veya yerleşim yeri ve adres bilgilerine ilişkin başkaca belge istenemez. Bir zahmet çalışma alanına dair yasal düzenlemeleri takip etsinler. Bence sakın vermeyin, hatta kavga edin.
    Yönetmelik değişikliğine de buradan
    bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

Reklamdaki Aslı Tandoğan kısmı başka bi reklamdan kopyalanmış

bravo valla medyayı bile atlatmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

hayatımda ılk kez gordugum gıb rseyı anlatıyım, 2 gun once, kartın ılk reklamı akşam tv de yayımlandı, abartısız soyluyorum, en az 20 ulusal kanalda aynı anda butun yayınlar kesılerek bu reklam yayımlandı,

adamlar herkese bu reklamı zorla ızlettıler

televizyon izlemiyorsun galiba fazla...

benzer kampanyalar yapıldı daha önce

JET FADIL ı hatırlayın...
  • Ne internetten nede SMS yoluyla başvuru yapılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Ne internetten nede SMS yoluyla başvuru yapılamıyor.

Aynen 3 defa denedim en sonunda bu telefon numarası ile çok sayıda başvuru denenmiştir lütfen başvuru için şubeye gelin mesajı geldi. Halbuki başvurunuz alınamamıştır tekrar mesaj atın şeklinde gelen mesajlara karşılık göndermiştim. Daha önce zaten şubeye gittiğimi de belirttim. İkametgah, bordro fln fln...

Neyse ben şimdiden soğudum. Sabahta dediğim gibi uğraşmaya değmez. Başvuran arkadaşlara kolay gele...
  • Parafly icin musteri hizmetlerini aradim. Daha basvuru alinmadigini soyledi. Bir de nasil ucus puani kazanildigini ve ayrilacililarini sordum. Daha hic birsey belli deiilmis. Ilerleyen gunlerde belli olacakmis.

• Arkadaş lanet olsun böyle bankaya be, vallaha illallah dedirttiler sonunda, yemişim 100 TL sini, bunlar daha başında böyle yapıyorsa, ilerde neler olacağını düşünmek bile istemiyorum, vazgeçtim ben girmeyeceğim kampanyasına da...İnternetten başvurduk sözde, illa şubeye git anne kızlık soyadı ver dediler, geçen Cuma gittik verdik, bugün arıyorum MH ni ne oldu kart gönderilmiş mi diye. Adam bana hala bilgi güncellemesi için şubeye gidin diyor ya. Verdiğim bilgiler aradan 3 gün geçmiş hala sisteme yüklenmemiş. Yemin ediyorum, 15 yıldır bankalarla iş yapıyorum böyle lakayit çalışan banka görmedim. Adama diyorumki şikayet ediyorum o zaman kaydedin bunu, sistemde bir şikayetiniz var zaten inceleniyormuş diyor, lan o başka bu başka, her yaptığınız şikayetlik zaten. Benden gençlere tavsiye, tanıdık manıdık bulun birilerini girin bu bankada çalışın, ohh hayatınızı yaşarsınız valla, ay sonunda da mis gibi maaş gelir, yorulmadan terlemeden strese girmeden çalışırsınız. Yukarıda birisi de bankayı övüyordu, Iphone a benzetmişti, bu durumu neye benzetecek bakalım çok merak ediyorum. Ben neye benzettiğimi yazsam, sonsuz ceza alırım, yazmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Aralık 2012; 16:00:35 >

• Yarım yamalak iş yapıyorlar.
  • Kart gayet iyi gibi kart ücreti yok, paraf günü olayıda iyi olmuş ayrıca bu kredi kartı asist hizmetleri hakkında bilgisi olan bu hizmetleri kullanana var mı ?

bu hizmetlerde ücret alıyorlar mı tam açıklama yok gibi...

Ev Yardımı Özel Koşullarıı

İkamet ettiğiniz konutunuzda meydana gelebilecek bu hizmetin kapsadığı durumlarda öncelikle siz ve ilgili iş kolu arasında telefon görüşmesi yapılacaktır. Böylece sorun net bir şekilde anlaşılacak ve ücret konusunda anlaşma sağlanacaktır. İlgili hizmetlerden faydalanabilmeniz için mutlaka 444 0 400 Halkbank Dialog ‘u arayarak kart işlemleri menüsünden Asistans ve Concierge hizmetlerine bağlanmanız ve Halkbank Asistans’ı durumdan haberdar etmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki hususlar, Ev Yardımı teminatları kapsamında bulunmamaktadır.

Tesisat Sorunları;

Halkbank Asistans tarafından görevlendirilen tesisatçının yol, işçilik ve malzeme masrafları olay başına en fazla 100 USD sınırına kadar yılda 3 defaya mahsus olmak üzere karşılanacak, bu tutarı aşan masrafları onaylamanız durumunda ödeme, tarafınızca doğrudan ilgili iş koluna yapılacaktır. Limiti aşan masrafları onaylamamanız halinde sadece 100 USD sınırına kadar olan tamirat yapılacaktır.

Bu Hizmet ile İlgili İstisnalar:

Her türlü musluk, armatür, sifon ve rezervuar iç takımı problemleri,
    Tesisat (tesisat veya diğer donanımların hasarı veya kırılmasından kaynaklanmış olsa bile).
    Su borularına bağlı her türlü elektrikli ev eşyası, klima, ısıtıcılar, su ısıtıcıları, sıhhi malzemenin değişimi veya tamiri.
    Abonenin konutunda yer alan binaya veya üçüncü şahıslara ait tesisat problemleri.
    Kanalizasyon veya pis su tesisatlarının tıkanması.
    Sonradan ilave edilen sıva üzeri tesisat.
    Elektrik Arızaları

Bu hizmet, elektrik sigortasından elektrik anahtarına kadar evinizin dahili elektrik tesisatından kaynaklanan sorunları kapsamaktadır. Halkbank Asistans tarafından görevlendirilen elektrikçinin yol, işçilik ve materyal masrafları olay başına 100 USD sınırına kadar yılda 3 defaya mahsus olmak üzere Halkbank Asistans tarafından karşılanacak, bu tutarı aşan masrafları onaylamanız durumunda ödeme, tarafınızca doğrudan ilgili iş koluna yapılacaktır. Limiti aşan masrafları onaylamamanız halinde sadece 100 USD sınırına kadar olan tamirat yapılacaktır.

Bu Hizmet ile İlgili İstisnalar:

Elektrik kaynağından yararlanılmasını sağlayan materyaller (lamba, duy, floresan lambası, priz, elektrik düğmesi vb.).
    Elektrikli ev aletleri, ısıtıcı, havalandırma tesisatı, elektrik kaynağı ile çalışan tüm aletler (beyaz eşya vb.)
    Anahtar Kaybı ya da Unutulması

Bu hizmet, ilgili konutta ikamet ettiğinize dair herhangi bir belgeye (tapu, fatura vb.) sahip olmanız durumunda geçerlidir. Halkbank Asistans tarafından görevlendirilen çilingirin yol ve işçilik masrafları 100 USD sınırına kadar yılda 3 defaya mahsus olmak üzere Halkbank Asistans tarafından karşılanacak, bu tutarı aşan masrafları onaylamanız durumunda ödeme, tarafınızca doğrudan ilgili iş koluna yapılacaktır. Limiti aşan masraflar onaylanmazsa sadece limit dahilinde işçilik hizmeti verilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemannn

Kart gayet iyi gibi kart ücreti yok, paraf günü olayıda iyi olmuş ayrıca bu kredi kartı asist hizmetleri hakkında bilgisi olan bu hizmetleri kullanana var mı ?

Kart ücreti yok ama kart aidatı var bildiğim kadarıyla (ilk sene hariç) bi kelime oyunu var bence. Genel müdür kesin konuşmadı, ilerleyen zamanlarda alabilirler.
    Tabi bu aidatlar diğer kartlara göre düşük olacaktır, klasik kart 10 Tl gibi. Tabi müşterinin telefonla aidata itiraz etme hakkıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLyNeC -- 5 Aralık 2012; 15:33:35 >

• Halkbankasının ne kadar iğrenç bir bankacılık anlayışı olduğuna bende tanık olma fırsatı buldum. Kuryenin gelmesi için adres tanımladım sonra telefonla adresi güncellemek istediğimde ilk önce şubenize gidip bilgilerinizi güncellemeniz lazım diyorlar. Abuk sabuk işler.
  • öğrenci kartı yalan mi oldu

• Şimdi size sihirli bir numara öğreticem.

www.halkbank.com.tr
    TÜRKİYE HALK BANKASI
    http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=416

bu linki firefox'da açın, aşağıda parafcard yazan kısma tıklayın ve olacakları seyredin. :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.