Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doory

Beyler puanim -29 tl kusurdu. Dun de paraf gunumdu. Dun N11'den 2580 tl urun aldim. Bugun baktigimda puan -17 tl kusur. Yani sadece alisveris puani gelmis. 20 tl ortada yok. Musteri hizmetlerine yazdim. Cvp bekliyorum. Sizce neden boyle oldu?

Merhaba hocam ben de n11den almayı düşünüyorum parafgünümde durumu buradan paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boran729

Dişimle tırnağımda biriktirdiğim 342 tl var 5 katsayı ile Cruise turu alcam bunlar ORANI filan düşürmeden almak en iyisi galiba

çok iyi yaa..benim de istediğim bir şeydi.. ama ben beyrutu seçtim... puan eksi 250 :)
  • Doory kullanıcısına yanıt
    eklenmesi lazımdı parafgününüzü ve artan paraf olduğunu kontrol edin. Ben de bugün aldım n11den gelmeyeceğini sanmıyorum puanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

eklenmesi lazımdı parafgününüzü ve artan paraf olduğunu kontrol edin. Ben de bugün aldım n11den gelmeyeceğini sanmıyorum puanın

Parafgunum ayin 2si . mesaj bile geldi dun bunla ilgili. Puan -17 de.. Artan paraf ne anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doory

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

Parafgunum ayin 2si . mesaj bile geldi dun bunla ilgili. Puan -17 de.. Artan paraf ne anlamadim

artan paraf parayı kastettim. Alışveriş tarihi de 02/07/2015 olarak geçiyorsa yüklenmesi şart. Bakalım biz de nolacak yarın görürüz durumu
  • Gemi turlarında oran 5 mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Gemi turlarında oran 5 mi ?

hocam gemi turlarının avantajı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Gemi turlarında oran 5 mi ?

hocam gemi turlarının avantajı nedir

yunanistan turları çok iyi şuan gördüğüm kadarıyla 270 euro 4 gece 5 gün yunanistan gemiyle herseydahil düşünebilirim aslında
  • 1000 tllik araba kiralamak için parafly seyahat hattını mı aramam gerek? Kartın limiti 11000 tl. Yeni aldıpımdan puan sıfır.Yüzde 5 den 550 liralık avans kullansam gerisini kartan ödeyebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

1000 tllik araba kiralamak için parafly seyahat hattını mı aramam gerek? Kartın limiti 11000 tl. Yeni aldıpımdan puan sıfır.Yüzde 5 den 550 liralık avans kullansam gerisini kartan ödeyebilirmiyim?

Net bilgi için seyahat hattını arayiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

1000 tllik araba kiralamak için parafly seyahat hattını mı aramam gerek? Kartın limiti 11000 tl. Yeni aldıpımdan puan sıfır.Yüzde 5 den 550 liralık avans kullansam gerisini kartan ödeyebilirmiyim?

Net bilgi için seyahat hattını arayiniz

550 puana 2750 tl lik araç kiralarsınız.. 2550 tl /87 tl günlük 31 gün kiralarsın.. ama net bilgiyi hemen seyahat hattına bağlanarak 3 dk da alırsınız..
  • Arkadaşlar hyl den havalimanında 50 tl rest. alışveriş yapmıştım. bi sonraki ay ekstresinde ind olarak yansır yazıyor şartlarda.. bi sonraki ay da geldi ama yansıma yok.. ay sonunda mı eklenip düşülüyor acaba acaba.. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

Arkadaşlar hyl den havalimanında 50 tl rest. alışveriş yapmıştım. bi sonraki ay ekstresinde ind olarak yansır yazıyor şartlarda.. bi sonraki ay da geldi ama yansıma yok.. ay sonunda mı eklenip düşülüyor acaba acaba.. ??

Bende ertesibgun yansimisti, mh yi arayin.

• nabiaga kullanıcısına yanıt
    M.h ARAYIN HALLEDERLER
  • atatürk havalimanı ''tadında anadolu'' catering olarak geçtiğinden 50 tl iade olmaz dedi mh.
    daha önce tadında anadolu dan iade alan arkadaşlar vardı..
    sanırım pos cihazını başka bankaya değiştirince restorandan cateringe döndü sanırım..

bu son aylarda tadında anadoludan iade alan var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

Arkadaşlar hyl den havalimanında 50 tl rest. alışveriş yapmıştım. bi sonraki ay ekstresinde ind olarak yansır yazıyor şartlarda.. bi sonraki ay da geldi ama yansıma yok.. ay sonunda mı eklenip düşülüyor acaba acaba.. ??

Hocam muhtemelen restoran olarak geçmiyor posun çünkü bu işler otomatik olarak 24-48 saate yansıyor en geç

• Bugun 1 Yıldır biriktirdiğim paraf para larımı MSC Cruise Ege Adriyatik gemi turu için kulladım 342 puan bende vardı 100 de avans aldım 442*5 =2210 tl bir Yetişkin bir bebek bir yıla 100 tl avansı ancak kapatırım 5 katsayı kulanmadan oranlar düşseydi büyük hayal kırıklığı yaşardım valla puanı kulladım rahatladım eksiye düştüm bundan sonraki kampanyalarda puan silinme derdim yok

• boran729 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 yetişkin olsa ne kadar olur bilginiz var mı ?
  • quote:

Bugun 1 Yıldır biriktirdiğim paraf para larımı MSC Cruise Ege Adriyatik gemi turu için kulladım 342 puan bende vardı 100 de avans aldım 442*5 =2210 tl bir Yetişkin bir bebek bir yıla 100 tl avansı ancak kapatırım 5 katsayı kulanmadan oranlar düşseydi büyük hayal kırıklığı yaşardım valla puanı kulladım rahatladım eksiye düştüm bundan sonraki kampanyalarda puan silinme derdim yok

Hocam puanlar niye düşsün yahu zaten adamlar karta doğru durust kampanya yapmiyor:)

• quote:

Bugun 1 Yıldır biriktirdiğim paraf para larımı MSC Cruise Ege Adriyatik gemi turu için kulladım 342 puan bende vardı 100 de avans aldım 442*5 =2210 tl bir Yetişkin bir bebek bir yıla 100 tl avansı ancak kapatırım 5 katsayı kulanmadan oranlar düşseydi büyük hayal kırıklığı yaşardım valla puanı kulladım rahatladım eksiye düştüm bundan sonraki kampanyalarda puan silinme derdim yok

Ooo kardeş super yapmissin. Iyi tatiller simdiden.

• 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.