Şimdi Ara

Hallow Knight Türkçe Yama Çalışması(ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
18
Favori
29.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the grimm troupe ile uyumsuz sanırım. oyunu açmadı. allahtan eski dosyayı saklamıştım.
  • Yama güncellendi. Çeviri ve dil bilgisi hataları giderildi. Yeni sürüme blog sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufresneee

Yama güncellendi. Çeviri ve dil bilgisi hataları giderildi. Yeni sürüme blog sayfasından ulaşabilirsiniz.
    Acaba başka projeler olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır yalnızca resmi çeviri yapıyorum. Bundan sonra da yalnızca resmi çeviri yaparım gibi geliyor.

Resmi projelere bakarsak, 24 Mayıs'ta uzun süredir çevirisini sürdürdüğüm Egypt: Old Kingdom çıktı. Bunun haricinde birkaç ay öncesine kadar Crowdin üzerinden ekip olarak Blitzkrieg 3'ü çeviriyorduk. Ancak, yapımcılar oyunu geliştirmeyi bıraktıkları için projeyi şimdilik askıya aldılar. Bundan sonra açılacağını sanmam. Dolayısıyla bu iş yattı diyebiliriz.

Hollow Knight için geliştirici ekibi ile görüştüm. Şu anda oyuna başka bir dil eklemeyi düşünmediklerini belirttiler. Eğer, Türkçe'yi eklemek gibi bir düşünceleri olursa da benimle iletişim kuracaklarmış. Son eklenti çıkmadan önce belki iletişime geçerler. Belli olmaz.

Bunlar haricinde aylardır bir şey yapmadım ne yazık ki. Yapımcılarla görüşüp yeni projelere başlamak istiyorum ama son birkaç aydır attığım e-postaların hiçbirine yanıt gelmemesi hevesimi kırdı.

Kısacası, şu anda kafamda bir şey yok. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardım edebilirim belki. Bilmiyorum. Cheviri ekibinin Europa Universalis IV projesine ufak bir katkım olmuştu. Tekrardan onlara yardımcı olabilirim. Şimdilik beklemede kalacağım. Eğer projelerle ilgili bir gelişme olursa, ya buradan ya da blogdan duyururum.

• 23.0.2018 güncellemesine ne zaman destek verir ?
  • Güncelleme dosyalarını çıkarttım. Yarın çevirmeye başlayacağım. Dedikleri gibi bir çok şey eklemişler. Önceki güncellemelere oranla yeni bir çok satır eklenmiş. Yarın bitirip yayımlamaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dufresneee -- 24 Ağustos 2018; 3:19:27 >
  • Eline emeğine sağlık...Kusura bakmazsan bir sorum olacak size. Acaba ShadowSide oyununu çevirmeyi düşünür müsünüz ? Konusu güzele benziyor. Teşekkürler...
  • maffay__musty kullanıcısına yanıt
    Açıkçası şu anda çevirmeyi düşünmüyorum. Bu aralar pek çeviri havamda değilim. Başka bir çeviriyi de 2-3 haftadır öyle oyalayıp duruyorum. Yeni bir tanesine başlamak iyice saçmalamak olur şu durumda. Ancak, oyunun adını not ettim. İlerde bakabilirim.
  • quote:

Güncelleme dosyalarını çıkarttım. Yarın çevirmeye başlayacağım. Dedikleri gibi bir çok şey eklemişler. Önceki güncellemelere oranla yeni bir çok satır eklenmiş. Yarın bitirip yayımlamaya çalışacağım.
    Mükemmelsin hocam.
  • dufresneee D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederiz
  • yeni DLC özel gelir mi
  • özür dilerim okumamışım. Çok teşekkürler.
  • Teşekkür ediyorum çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum

• Yeni sürümün yaması çıktı. Yamaya blog sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • dufresneee D kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam. Teşekkürler.
  • quote:

Yeni sürümün yaması çıktı. Yamaya blog sayfasından ulaşabilirsiniz.
    Çok teşekkürler.
  • İyi oyunlar.
  • Elinize sağlık hocam.

• Ellerinize sağlık teşekkür ederim.
  • Ellerinize sağlık bu şekilde oyun güncellense dahi sizinde yamanızı güncellemeniz çok sorumlu çok güzel bir davranış teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.