Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MCC olanlarla da Halo3 ve reach multi yapabiliriz. Benim için en güzel iki multi oyundur hala bu ikisi. Hala çok zevkli maçlar oluyor.
  • necipfazil2041 kullanıcısına yanıt
    Hayır gamertag'lar doğru hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar üzerinden bakmıştım birazdan Xbox üzerinden tekrar bakıp eklerim herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Arkadaşlar uzun zamandır birlikte oynadığımız, istediğimiz zaman 5-6 kişi toplayıp "Custom" maçlar attığımız bir ekibimiz var. Ama sayı çoğalırsa daha keyifli maçlar çıkacaktır. Bunun için katılım bekliyoruz. Genelde oyunu 21.00-01.00 arasında oynuyoruz. Yakın zamanda Talha Aynacı'da onur üyemiz olarak aramıza katılacak.Büyük küçük herkesten katılım bekliyoruz.Genel olarak rank gold veya platinum.

Ekibin Devamlı Üyeleri:
    Y s F tR - Yusuf
    Ashes2Bashers - Ömer
    Fenercag - Çağatay
    wN6hstR - Erhan
    SSz Quickdeath - Caner
    berkyDeckard - Berkay
    Master Zeee - Zied
    NoMatterWha - Furkan

uzun süredir halo oynamıyorum, çarşamba ve perşembe akşamı müsait olacağım. oyun yaparsanız katılırım.

• Rastgele zamanlarda yapıyoruz etkinlikleri. Olacağı zaman forumdan yazarız.Müsait olan,katılmak isteyen katılabilir.

• Arkadaşlar bu oyununa sıkı sıkıya tutunmamız lazım. Çünkü bu oyundan başka Xbox One'nin exc. oyunu kalmadı.
  • İlk 3 ay sonunda (Ocak sonu) total satış rakamı 5 milyon:

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=206247449&postcount=707
  • 4 lü takım kuralım, multi de ne kadar iyi olursan ol takım arkadaşları iyi değilse kaybediyorsun. Rank düşüyor ona sinir oluyorum.
    Ben her akşam oynayabilirim beraber türkler olarak dağıtalım şu arenayı

Bence Xbox ta oynanabileceğimiz en iyi oyun, Shooter türünde de diğer oyunlardan açık ara en iyisi bence. Daha önce de söylediğim gibi ilk gören değil iyi oynayan öldürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necipfazil2041 -- 18 Haziran 2016; 1:20:56 >
  • Firefight bugün itibari ile çıkışını yaptı ve oyun 5 Temmuz'a kadar ücretsiz..

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Singleplayer campaign de oynanabiliyor mu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Firefight bugün itibari ile çıkışını yaptı ve oyun 5 Temmuz'a kadar ücretsiz..

5 temmmuza kadar ücretsiz derken şimdi indirmek o tarihten sonra oynayabilirmiyiz yoksa süresiz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ücretsiz verildiği 1 hafta boyunca single'ı bitirdim, multi'yi ise test etme imkanım oldu. Halo serisini 1. oyundan beri takip ederim ama hep single oynamıştım. Multi tam istediğim gibi değil (zırh olayını pek sevmiyorum) ama yine de hoşuma gitti. Battlefield 1 çıktıktan sonra da serverlar dolu olur mu? Hazır indirimdeyken alsam mı diye kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Arkadaşlar ücretsiz verildiği 1 hafta boyunca single'ı bitirdim, multi'yi ise test etme imkanım oldu. Halo serisini 1. oyundan beri takip ederim ama hep single oynamıştım. Multi tam istediğim gibi değil (zırh olayını pek sevmiyorum) ama yine de hoşuma gitti. Battlefield 1 çıktıktan sonra da serverlar dolu olur mu? Hazır indirimdeyken alsam mı diye kararsız kaldım.

Bu nesilin sonuna kadar server ve oyuncu sorunu olacagını hiç sanmıyorum.Multi kismi oyunun gercekten cok iyi.Bf serisi ie kiyaslamak yanlış olur.Hala Bf4 ve Halo 5 aktif olarak oynuyorum ikisinde tadı ayrı.Bence multi fps seven her Xbox kulanicinda olmalidir halo 5.

• S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Hocam multisi biraz zaman ister. alıştığınız zamanda bırakamazsınız. ben uzun zaman oynamazsam sıkıntı yaşıyorum. sürekli yeni harita ve modlarla guncelleniyor oyun.son warzone modu gayet güzel olmuş

• Warzone Firefight modu harika

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo 5 Halo 3 hariç çıkışından sonra en çok aktif oyuncusu bulunan Halo oyunu oldu. Son aylarda oyuncu sayısı artarak devem ediyor :

http://www.ign.com/articles/2016/07/08/halo-5-has-series-highest-number-of-active-players-since-halo-3

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1244023

• quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Arkadaşlar ücretsiz verildiği 1 hafta boyunca single'ı bitirdim, multi'yi ise test etme imkanım oldu. Halo serisini 1. oyundan beri takip ederim ama hep single oynamıştım. Multi tam istediğim gibi değil (zırh olayını pek sevmiyorum) ama yine de hoşuma gitti. Battlefield 1 çıktıktan sonra da serverlar dolu olur mu? Hazır indirimdeyken alsam mı diye kararsız kaldım.

Arkadaşlar, tavsiyelerinize istinaden oyunu aldım

GT paylaşırsanız, vakit buldukça birlikte oynayabiliriz.
  • senaryo modu biraz kendini tekrar ettirse de warzone firefight modu ve diğer online modlarla bu açığını kapatıyor.dedicated server'larda warzone ff acayip.
  • Valla ben türk oyuncu bulamadığım için kendi kendime bir yöntem buldum.

Platinum 5 e kadar yükselip sonra matchmaking sisteminden dolayı düşük seviyeli oyuncular ile aynı takımda olup sürekli kaybede kaybede tekrar 1 e kadar düştüm.

Yöntem şöyle:
    Slayer da bir oyun oynuyorum, oyun bitiminde rütbesini de göz bulundurarak 1. veya 2. olan oyuncuları kendi grubuma çağırıyorum, takım dört kişiye tamamlayana kadar her oyun aynı stratejiyle yabancıları çağırıp rüya takımını oluşturuyorum ve ondan sonra önümüzde kimse duramıyor.
    böyle yaparak dün tekrar platinium 4 e yükseldim.
  • Oyunun multiplayer'ı şahane, yavaş yavaş alışmaya başlıyorum. Şimdilik en sevdiğim mod SWAT, heralde kill almak daha kolay ondan Team Arena'da da assault rifle yerine magnum ile çok daha rahat oynuyorum, genelde herkes böyle mi, sorun bende mi?

Bi diğer sorum da anladığım kadarıyla mavi veya kırmızı takımda olduğumuz farketmeksizin solda kill'ler gösterilen bildirimlerde mavi oyuncu takım arkadaşımızı kırmızı oyuncu rakip takımı gösteriyor, doğru mu anlamışım?

Sorularım devam edecek
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.