Şimdi Ara

Halo 5: Guardians Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halo serisinin ilk yeni nesil oyunu Halo 5: Guardians'ı inceledik.

• soldaki bıyıklığı galiba ersinin yerine işe alcaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 16 Kasım 2015; 22:47:50 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • napın edin ersin abiyi geri getirin

• bıyıklı arkadaş olmadı ya tomb raider incelemesi de kötüydü sadece sen yap Talha reyis bari :/

• sizede adam beğendiremiyolar ...

• Ersin Facebook yazısında kendi isteğimle olmasa da demiş. Ersin in ayrılmasının sorumlusu kim neden ayrıldı BSC den açıklama bekliyoruz bu siteyi takip etmemi sağlayan editör arkadaşlardan birisiydi askerlik dönüşünde pek sahip çıkılmadı sanırım

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Canlı yayında işler yetişmediğinden böyle inceleme yaptıklarını söyledi Talha reis. Bu arada yeni arkadaş BSC'de kalıcı mı acaba? Kalıcıysa biraz fazla kasıyor kendini sanki zamanla rahatlar daha iyi olur gibi ben bir sıkıntı görmedim arkadaşta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Multiplayer modunun üstüne yok gerçekten. Saatlerce hiç sıkılmadan oynayabiliyorum. Bu gidişle bir sonraki nesil bile oynamaya devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliydi zaten bu kadar ortalıkta görünmeyince tabi :(

• ne kadar acımasızca yorum yapıyosun biraz insaflı yorum yapın.adam gayet başarılı
  • Çok başarılı bir inceleme olmuş.Çağlar bence gayette başarılı.Ki zamanla daha da adapte olacaktır.

• Bu inceleme nispeten daha hoşuma gitti. Hele ki temel unsurları gruplandırmak daha takip edilebilir kılmış incelemeyi. Belki biraz daha üstünde durulsa oturtabilecek kendini.

Ama tercihim klasik Bsc tarzı tabi ki de. :D

• Şu altta direkt YouTube üzerindeki izlemek için link yokmu ? Bu Player çok ağır çalışıyor çünkü.

• Reis eski incelemelerdeki yazdığın metinler, yaptığın sunumlar çok başarılıydı ya. Bence bu inceleme tarzi hiç başarılı bir tarz değil.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • playstation oyunu olsa 9.8 leri döşemiştiniz. Size taraflı oluyorsunuz artık.. yazık
  • gökhan abiyi de pek göremiyoruz zaten, dayzde anca. ersin abinin ayrıldığını yeni öğrendim siteyi takip etmeme rağmen. hayır bi açıklamayı bile çok görüyor ekip bu konular da. Erdinç abi gittiği zaman çatır çatır söylemiş, son kez canlı yayına katılmış uzun uzun açıklamasını da yapmıştı. kusura bakmayın ama bu konsepte incelemelerde olmuyor.
  • Neeerde o eski incelemeler... Zamanla bozmuştu ama yine aynı tarzdı. Şimdi tamimiyle farklı inceleme! Çok kötü ya:( Anlatıcı incelemeyi anlatırken oyunu görmek güzeldi
  • Benim anlamadığım ben bu arkadaşı Rise of the Tomb Raider İlk bakışında da Merlininkazanı'nda izledim. kafam karıştı bağımsız bir yayıncımı?

Ayrıca Çağlar kardeş bence gayet yeterli. Ulan bizim ülkede adam gömmeyi ne çok seviyor millet biraz zaman verin insanlara.

• Üsüyoruz Ersin Reyiz [sizer=red]Halo 5: Guardians Video İnceleme

Bencede Doom dan daha kaliteli olmus ve inceleme icin ayrica tessekürler. Xbox'um olsa almazdim o ayri :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: puppet53

Benim anlamadığım ben bu arkadaşı Rise of the Tomb Raider İlk bakışında da Merlininkazanı'nda izledim. kafam karıştı bağımsız bir yayıncımı?

Ayrıca Çağlar kardeş bence gayet yeterli. Ulan bizim ülkede adam gömmeyi ne çok seviyor millet biraz zaman verin insanlara.

Hocam kimsenin bişey dediği yok.Sadece bu tarzı eleştiren yorumlar ve diğerlerine ne olduğunu merak ediyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.