Bildirim
HALO: Master Chief Collection (ÇEVİRİ İSTEK) (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun için tool yapılmadan çevirisi yapılamayacak büyük ihtimal.
Ayrıca Reach, Halo 2 Anniversary oyunlarında oyun-içi alt yazı bulunmuyor. Yorumlara göre Halo 3'de de bulunmuyormuş(Kendim denemedim). Oldu ki çevrilirse çeviri yükü de nispeten az olacaktır. -
Bu yazıyı yazdıktan sonra seride reach hariç hepsini xbox ta bitirdim 2 de yok 3 de vardı diye hatırlıyorum.
Xbox'da dediğiniz Master Chief Collection mu, yoksa normal 360 sürümleri mi. 3 kurulu şuan PC'de, deneyebilirim.
Edit;
5 haricinde seriyi Xbox 360'da oynayalı 8 yıl olacak, mevcuttaki durumu hatırlayamadım. Aşağıdaki Reddit mesajlarına göre orijinalinde altyazı varken Master Chief Collection'a alt yazı olmadan aktarılmışlar. Zaten saçma sapan portlar yapmışlar, bir de bu üstüne tüy dikmektir.
https://www.reddit.com/r/halo/comments/bg58xa/with_the_mcc_coming_to_pc_can_we_get_ingame/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 17 Ağustos 2020; 9:58:50 > -
Bir gelişme var mı acaba? Bugün serinin son oyunu Halo 4 çıkış yaptı inşallah bu efsane seri çevrilebilir.
-
merhaba gelişme var mı acaba ?
-
malesef yok sanırıım ingilizce çevirecem mecbur
-
Makine çeviri filan da olaydı iyiydi.
Makine ile dahi olsa çıkması lazım.
-
Ne gibi ayrintilardan bahsediyorsunuz bn de iynuyorum da hikayesi on numara asksiyon falan tadindan yenmiyor
hala ümidim var...
-
quote:
Orijinalden alıntı: KanPortakalhala ümidim var...
Kesinlikle benim de...
-
Anonymous çevirisine başlamış.o oyun deneyimi yaşa!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X