Xbox'a geldimi bilmiyorum ama PC'de Halo 4 an itibariyle gelmiş bulunuyor. :) |
HALO THE MASTER CHİEF COLLECTİON (Ana Konu) (38. sayfa)

-
-
Bugün Series X update'i geldi oyun 120 FPS'de kaymak gibi akıyor.
-
Arkadaslar grafik ve oyun olarak size halo master chef mi yoksa halo 5 guardians mi indirmeliyim ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Halo MCC oynamadan guardians dan birşey anlamazsın çünkü tüm hikaye birbiri ile bağlantılı.quote:
Orijinalden alıntı: Tacsizkral05
Arkadaslar grafik ve oyun olarak size halo master chef mi yoksa halo 5 guardians mi indirmeliyim ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
coop olarak en fazla kaç kişi oynanıyor. 3 arkadaş aldık tüm seriyi 3 kişi coop oynayabilir miyiz?
Reach için 3 arkadaş oynanabiliyor denmişti incelemesinde.
-
4 olması lazım hocam.
-
-
Selam,
Bu oyunla ilgili bir sorum var oyunu seri s cihazıma ilk yüklediğimde tüm içerik Çince olarak geldi şimdi de içerik Almanca oldu. Oyunu İngilizceye almanın bir yolu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla aklıma mağaza bölgenizin ayarlarının düzeltilmesi gerektiğinden başka bişey gelmedi. ben pcden oynuyorum, pc olsa yardımcı olurdum daha fazla da konsolu bilemeyeceğim.. :(
-
Arkadaşlar halo 2 ce oyununda oyun esnasında altyazılar gözükmüyor sadece ara sahnelerde çıkıyor neden böyle saçma bir hata var? (Master chief ed. x/s versiyon)
-
Klavye mouse desteği çok yakında gelecekmiş. Seriye 2007'de pcde CE oynayarak başlamıştım. Multisini 2 sene oynadım ve o şekilde beğendim. Gamepad için tasarlanmış oyun olsa da asıl Halo keyfi k&m ile çıkıyor bence. Bir müddet gamepad ile oynadım ama aynı zevki vermedi. Uzun süredir de oynamıyorum. Cihazda halen yüklü duruyor k&m güncellemesi için tutuyorum.
Çünkü beyinsizler. Ben de Halo reache başladım. Sadece cutscenelerde altyazı var. In game yok. Sene olmuş bilmem kaç insanlar binbir çeşit erişebilirlik özellikleri ekliyorlar şunların yaptığı işe bak
-
Xbox halo 5 indirdim menüler Çince geliyor Türkçe veya İngilizce nasıl yapabilirim? -
Menuden oyun içi ayarlardan degistirebiliyorsunuz ama tek tek denemelisiniz bende deneyerek bulmustum.
Çözemezseniz haber verin arkadaşlar. Resimli olarak ekleyeyim konuya nasıl düzelteceğinizi. Telefondan translate ile kolay olur gerçi..
-
Bende de çinceydi youtubedan bakarak dğzeltmiştim. Son gğncellemeden sonra saveime devam edemiyorum. Benzer bir sorun yaşayan var mı? Reach oynuyordum
-
oyunda resume kısmına basınca ana menüye atıyor patchden sonra bozuldu herhalde... Nasıl kaldığım yerden devam edebilirim select mission desem o görev bitince diğerini takip eder mi?
-
MCC'yi Series X'e indiriyorum şu sn fakat kronolojik sıraya göre mi hikaye sırasına göre mi oynanasam bilemedim. Sizde hangi sırayla oynamayalım, sıra sıra oyunları yazabilir misiz? Ayrıca Halo 5 hariç MCC dışında indirmem gereken bir şey var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: iPlay
MCC'yi Series X'e indiriyorum şu sn fakat kronolojik sıraya göre mi hikaye sırasına göre mi oynanasam bilemedim. Sizde hangi sırayla oynamayalım, sıra sıra oyunları yazabilir misiz? Ayrıca Halo 5 hariç MCC dışında indirmem gereken bir şey var mı?Halo 5 dışında indirmen gereken bir oyun yok MCC'den sonra.
Oyunların kendi sırasına göre oynamanı tavsiye ederim.
Halo 1-2-3-Reach-4-5, ben seriyi defalarca oynamış biri olarak tekrar başladığım zaman hep bu sıraya göre gittim. Arada birde 3'den sonra Odst var ama o yan hikaye onu oynamasan da olur. Kötü oyun olduğundan değil çok iyi bir oyun ama bu kadar oyunu ard arda oynarken onu gözardı edebilirsin öbür türlü çok fazla oyun birikmiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 15 Nisan 2021; 12:2:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X