Şimdi Ara

HAMACHI PROFESÖRLERİ BURAYA(Sorun çözüldü)(kurt_1907 adlı arkadaşımıza çok teşekkürler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
9.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hamachi bir kaç hafta önce kaldırmıştım bugün tekrar yükleyeyim dedim ama...

Normal olarak indirdim ve kuruluma başladım...

HAMACHI PROFESÖRLERİ BURAYA(Sorun çözüldü)(kurt_1907 adlı arkadaşımıza çok teşekkürler)

Ve sonra şöyle bir uyarı geldi...(Evet dersem kuruluma devam ediyor hayır dersem çıkıyor kurulumdan)

Update etmeye başladı...

Ve update yarıda kesiliyor şöyle bir uyarı geliyor...

Sonra kurulum kendiliğinden kapanıyor.

LÜTFEN YARDIM EDİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 10 Haziran 2006; 14:03:29 >

• hamachiyi tamamen pc den sil

sonra;
    başlat/çalıştır/regedit/hkey_current_user/software/applied networking

burada applied networking i sil...sonra hamachiyi yeniden kur..o zaman olması lazım...olmazsa yaz buraya..
  • Görevimiz.....yardımın dokunduysa ne mutlu bana....
  • Destek budur
  • ya baba aynı sorun bendede varrr aynı senin dediğin gibi kayıt defterindeki dosyayı sildimm kurdum oluyoduu sona geldi uyarı verdii tak kapandıı nasıl kuracazz bu veletii pc'ye????
  • www.hamachi.com/download dan sitediğini yükleyebilirsin
  • beyler bnımde bı sorunum war bu hamavhiyle
    şu olayı yapıom artıkk olmuooo başlat/çalıştır/regedit/hkey_current_user/software/applied networking
    bunu nasıll yaparıss terar deiştirmioo ıp ını...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU program ile arkadaşlarımla internet üzerinden Cod2 oynayabilir miyim ;)
  • applied networkin de hamachi yi seç en üstteki (varsayılan) hariç tüm değerleri sil. hamachi yi çalıştır power tuşuna bas yeni ıp alacaktır
  • Evet oynayabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: SchowaLie

BU program ile arkadaşlarımla internet üzerinden Cod2 oynayabilir miyim ;)
  • Hamachide ardakşlarımla counter oynuyorum ama diablo II LOD oynayamıyorz. Yardım ederseniz sevinirm
  • Ya ben regedit'e girdikten sonra software'ye giriyorum.. Ama orda Applied Networking diye bişey yok :(. Lan oyunu oynamak istiyorum ben... Başka sitelerde onun resmi var önce usere girmiş ordan software ye girmiş. Bende girdim. Ama Applied Networking klasörü yok :(:(:(:(:(:(... Yoksa ne güzel diyceksiniz ama lan oyunu da oynayamıyorum... Windows 7 kullanıyorum. Lütfen yardım edin !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaringLion -- 22 Ağustos 2011; 15:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06farukbaba06

Ya ben regedit'e girdikten sonra software'ye giriyorum.. Ama orda Applied Networking diye bişey yok :(. Lan oyunu oynamak istiyorum ben... Başka sitelerde onun resmi var önce usere girmiş ordan software ye girmiş. Bende girdim. Ama Applied Networking klasörü yok :(:(:(:(:(:(... Yoksa ne güzel diyceksiniz ama lan oyunu da oynayamıyorum... Windows 7 kullanıyorum. Lütfen yardım edin !!

+1 up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.