Şimdi Ara

Hamachi--Warcraft 3 , ft , DOTA serverları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
92.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bos bi hamachi serveri warsa soleyebilirmisiniz girmeye calistiklarimin hepsi dolu
  • ıd:DotaWorld1.21 şifre:123 adındanda belli olacağı gibi 1.21 sürüm geçerli
  • Arkadaşlar acil yardım edin lütfen

wepla veya battle net serverlerini tanıtamıyorum bu konuda pm yolu ile yardım edecek tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

cafede bulunan pcden bu versiyonu çektim acfede çatır çatır çalışıyor fakat evde sanki o serverlar hiç olmamış gibi yüklü değilmiş gibi görünmekte

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Versiyon 1.20c

Hamachi--Warcraft 3 , ft , DOTA serverları

• Ben de wepla serverında oynamayı öğrenmiş ve orada geliştirmiştim ama yönetimin davranışlarından dolayı bıktırmışlardı wepladan. Size kısa bir bilgi vereceğim:

Dotaworld serverı 2007 Mayısta kuruldu. O zamandan bugüne çok şey değişti. Dotaworld serverının ortamı aile gibi olduğu kadar da yönetimin verdiği hizmeti en iddialı olduğumuz bölüm. Üstelik yöneticilerin arkadaşları lehine değil olması gereken kararlar verdiği bir server. Biraz incelemenizi tavsiye ederim. Adresimiz:

www.dotaworld.net

Eğlenceniz bol olsun.

Saygılarımla

Dotaworld Yönetici | DOTAWORLD
  • Ağ Adı: DotaTürkiye
    1234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nondeux -- 9 Aralık 2008; 13:21:24 >
  • frozen thorenun versiyonu 1.07 idi 1.21 yaptım oyun açılmıyor cd yi takın diyo bunu nasıl aşarım teşekkürler.
  • Hamachi Pro DotA ağları :

DotA_21

DotA_22

DotA_23

DotA_24

Şifreler : 123

Hepinizi ßekLiyoruz ...
  • www.dotaworld.net bu ne ya dotaworld baglantısını yap dıye bısı ıstıyo msn adresı gibi napıcam
  • Yeni hamachi ağı kuranlar varsa katilalim diğerlerinin hepsi full
  • Evet arkadaşlar... Şuana kadar birçok kalitesiz hamachi dota ağları gördük. Eminim biçoğunuzu bezdirdi bu ağlar.

Vereceğim serverlarda offline olan kicklenir. Girişler sürekli açıktır...

Ağ İsimleri:

6.61b
    6.61b-1
    6.61b-2
    6.61b-3
    6.61b-4
    6.61b-5
    6.61b-6
    6.61b-7
    6.61b-8
    6.61b-9
    6.61b-10
    6.61b-11
    6.61b-12
    6.61b-13
    6.61b-14
    6.61b-15

ŞİFRELER: 1234

Bi dahaki map'e kadar görüşmek üzere...
  • arkadaşlar kolay gelsin, ben oyunu yükledim eurobattle.net'e oynamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum ve tam anlamı ile basit! bir şekilde anlatan bi yer bulamadım, bana yardımcı olabilirisiniz teşekkürler
  • http://hotfile.com/dl/32589823/2a2cf7e/SetupPB.rar.html "PLAYBATTL.net" Arkadaslar Eurobattle a bağlı fakat oradan ayrı bir server kurduk Public gameler eurobattledan doldurulabiliyor arzu ederseniz Yukardaki linkten wizardımızı indirip oyunda direk baglanabilirsiniz. Wepla gibi sadece türklerin oldugu bir server kurmak istedik Geceleri hani dolmaz falan diye Public gameleri eurobattlenete bagladık arzu eden arkadasları aramıza bekelriz. İyi eğlenceler
  • www.xnape.com YENI KALITELI DOTA SERVARI HER KEZE BUNU TAVSIYE EDERIM
  • www.xnape.com

www.xnape.com

guzel servar
  • ağ adı ===> Dota_FT şifre yoktur. ama isterse
    Şifre ===> 123

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.