Orijinalden alıntı: EdaisY Neden bilmiyorum ama bu hayvanlara ilginç bir saygı duyuyorum
Geceleri çıkıyorlar falan, gizemli hayvanlar.
Adam ağzıma girecek diyor sen saygıdan bahsediyorsun..Çok merak ediyorum bacağında falan dolaştığını görsen ne yaparsın
löp ağzına atar o
la öyle pis yerde nası yatıyon sen
quote:
Orijinalden alıntı: melikepn Tarım ilacı 2 sene önce bütün evi ilaçlamıştık. o seneyi rahat geçirmiştik. İlaçlama yapıldktan sonra 3 gün eve girilmiyor yanlız.
Yine vurgu yapayim .. Evin icinde yoklar zaten ev ilacli. Benim sorunum fisardan gelenler ilacin etki etmesi zanan aliyor, ben ise onlari uzak tutacak birsey ariyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY
Neden bilmiyorum ama bu hayvanlara ilginç bir saygı duyuyorum
Al işte bir deli daha.Balık yutmadan sonra bu seferde hamam böceği ye sen ! :@
quote:
Orijinalden alıntı: Çalıyakalı
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY
Neden bilmiyorum ama bu hayvanlara ilginç bir saygı duyuyorum
Al işte bir deli daha.Balık yutmadan sonra bu seferde hamam böceği ye sen ! :@
hakan senmisin dostum sensen msn aç
quote:
Orijinalden alıntı: IspanyoL
haha bi keresinde gözlüklerim yokken mutfağa gidiyim dedim herşeyi bulanık görüyorum ayağımın altında bir nem aldırmadım ablam mutfağa çağırdı melike buna dedi ve bir baktıım hamam böceği. o günden beri böceklerin alayından tiksiniyorum
bitti bu kadar
halen çözüm önerisi yok.. böcükler geziniyor.
Kaprise,atarlanmaya,iftiraya gelmezler kanka
oyuna gelmez...
Bizim evin altında restaurant var yan apt da da var ama hiç gelmiyor.Senede 1-2 gün oluyorlar sonra tüm apartman olarak ilaçlanıyor hiç bir sorun kalmıyor siz de tek daire yerine tüm apartman rahatsızdır ilaçlatın kurtulun
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
quote:
Orijinalden alıntı: KırmızıOje
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY Neden bilmiyorum ama bu hayvanlara ilginç bir saygı duyuyorum
Adam ağzıma girecek diyor sen saygıdan bahsediyorsun..Çok merak ediyorum bacağında falan dolaştığını görsen ne yaparsın
löp ağzına atar o
quote:
Orijinalden alıntı: pupilla79
[simage][/simage]
bunu kullanıyosun hocam ama tapınılası etken maddesinden bahsetmiyorsun Yaşasın Deltamethrin böceklerden kurtulmamı sağlayan İnsektisit K-Otrine olması önemli değil Mostyn gibi markalarda aynıdır
quote:
Orijinalden alıntı: TuBe-Online
quote:
Orijinalden alıntı: pupilla79
[simage][/simage]
bunu kullanıyosun hocam ama tapınılası etken maddesinden bahsetmiyorsun Yaşasın Deltamethrin böceklerden kurtulmamı sağlayan İnsektisit K-Otrine olması önemli değil Mostyn gibi markalarda aynıdır
biraz daha açık yazabilirmisiniz... etken maddesinde bir sorunmu var?