Bildirim
Hamlet - Erdal Beşikçioğlu (Gain) (2. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çekerken biri dememiş mi bu nedir aga
çöp
-
Diziyi bir oturuşta bitirdim.İlk bölüm iyiydi.Müge anlıya bağlıyana kadar fena değildi.Ondan sonrasını beğenmedim.
Oyunculuklara gram lafım yok.Yan roller bile rolün hakkını veriyor fazlasıyla.Senaryo ve kurguyu beğenmedim.Elinde böyle bir kadro varken güzel bir senaryoyla iyi bir yönetmenle iş yapan bir dizi ortaya çıkardı.Ama Hamlet ortalamayı geçemiyor maalesef.Erdal Beşikçioğlu ve Hamlet uyarlaması nasıl olmuş diye izlenir anca çok beklentiye girmeden...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sırf bu dizi için Gain üyeliği aldım ama beğenmedim ve sonradan iptal ettim. Blue tv içerik kalitesi olarak şu an rakipsiz gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X