Şimdi Ara

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
16
Favori
353.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalama kaç yıl yaşarlar? Bakımı zor mudur?
  • HhhSss3 H kullanıcısına yanıt
    ortalama 1-1,5 yıl yaşarlar bakımı kolaydır her şeyi yerler ortamının çok sık temizlenmesini çok sevmezler gece aktiflerdir oyuncudurlar
  • Cok tatlilar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Haha bende bi gonzales almıştım anneme kapıya getirince söylemiştim kendi korkusunu babamın üstüne atmıştı. Bi kaç gün sonra biz yokken izleyip sevdiğini görmüştüm. Sevdiriyor kendini kereta :) İlk gonzalesimde de fazla bilgi sahibi olmadığım için fanusta gizlice beslemiştim babamın görünce sokağa atacagını düşünüyodum. Sonra vefat etti yavrucak :( Birde dipnot olarak geceleri uyumuyolar çöl faresi oldukları için uykunuz hafifse gerçekten çok sık uyanıyorsunuz.

• Bugun gittim petshopa yoktu ama fiyatlari 100tlden aşaği bulamazsin dedi

• Bi ara hamstera meraklıydım almayı planlıyordum sonra hevesim geçti.Dün petshopa girdim ve 2 adet beyaz kırmızı gözlü yavru yada kücük hamster gördüm.Çok tatlılardı acaba bunların cinsi ne olabilir?
    Ayrıca suriye cinsi olanlar baya büyük geldi bana.Gonzalezlerin daha kücük olması daha iyi fakat biraz daha saldırganmıs dıye duydum.Siz hangisini önerirsiniz? Ayrıca tek almayı planlıyorum,dişi mi erkek mi almalıyım?
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    cinsleri gonzales olmalı bahsettiklerinin suriye hamster ı beslemedğim için gonzales le karşılaştıramam ben dişi almıştım bir sıkıntı olmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

cinsleri gonzales olmalı bahsettiklerinin suriye hamster ı beslemedğim için gonzales le karşılaştıramam ben dişi almıştım bir sıkıntı olmamıştı

Peki sizinki saldırgan mı? Elinize ne kadar sürede gelmeye başladı? Ayrıca ben sarımsı renkte olanlarından istiyorum.Cinsine göre rengi de değişiyor mu acaba?
  • kafesinin içine müdahele edersen biraz hırçınlaşıyordu bir kere elimi kafesin içine sokmuştum ısırmıştı biraz mesafeli davranmaya başladım o günden sonra o yüzden biraz geç gelmişti ele gelme olayı daha çok ilgiyle alakalı yani .renk konusunda bir bilgim yok
  • Baya bi geç oldu galiba bu hamsterlar(gonzalez) boyları kaç cm oluyo 2-3 haftalıkların bide kokuyo mu zor mu beslemesi teşşekürler
  • Baya bi geç oldu galiba bu hamsterlar(gonzalez) boyları kaç cm oluyo 2-3 haftalıkların bide kokuyo mu zor mu beslemesi teşşekürler
  • Beyler gonzalesler mi birlikte yaşamaya uygundur, suriyeler mi ? Ikisinin davranış açısından farkı nedir ?

• All Hail The King kullanıcısına yanıt
    ganzalesler sanırım da hayvan forumlarından daha detaylı öğrenebilirsin
  • Benim gonzalesim şu an 8cm falan boyutunda. Beslemesi çok kolaydır ama oyun oynayabilecekleri alanlar yaratman lazım. İllaki gidip çok paralar vermene gerek yok evde bile oynayabileceği şeyler yapabilirsin. Son olarak hamster kokmaz kafesi kokar. Talaşını düzenli şekilde değiştirirsen koku falan olmaz.
  • Hocam hamster almaya karar verdim ama erkekler testis dişilerde yumurtalık şişmesi bana geri adım attıracak nerdeyse. Bu olay kaç yaşında olur genelde ve illa çifleştirilerek mi bu sorun çözülür yoksa hayvanın canını acıtmadan başka yollarda var mı ?

Birde saldırgan olmayan bir tür istiyorum yeri geldiğinde kafesinden çıksın takılsın biraz odada sonra kafesine koyarken saldırganlaşmasın yani uysal bir dost edinmek istiyorum ve hamster larında bi kaç türü varmış sanırım gonzalaes,suriye,gine domuzu vb gibi uysallık bakımında siz hangisini önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler.
  • Hocam hamster almaya karar verdim ama erkekler testis dişilerde yumurtalık şişmesi bana geri adım attıracak nerdeyse. Bu olay kaç yaşında olur genelde ve illa çifleştirilerek mi bu sorun çözülür yoksa hayvanın canını acıtmadan başka yollarda var mı ?

Birde saldırgan olmayan bir tür istiyorum yeri geldiğinde kafesinden çıksın takılsın biraz odada sonra kafesine koyarken saldırganlaşmasın yani uysal bir dost edinmek istiyorum ve hamster larında bi kaç türü varmış sanırım gonzalaes,suriye,gine domuzu vb gibi uysallık bakımında siz hangisini önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 6 Temmuz 2014; 5:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Hocam hamster almaya karar verdim ama erkekler testis dişilerde yumurtalık şişmesi bana geri adım attıracak nerdeyse. Bu olay kaç yaşında olur genelde ve illa çifleştirilerek mi bu sorun çözülür yoksa hayvanın canını acıtmadan başka yollarda var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

gine domuzu en iyisi kesinlikle ısırmaz ama hamster alıcam diyorsan suriye hamsterı en uysalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Bence imac fantasy al.Nedenine gelirsem kafesin temizliği bana göre zahmetsiz.İstersen içinde 6 tane bide gonzales beslersin.Tabi bu gonzaleslerin hepsinin erkek olması lazım yoksa yavruları nasıl dağıtıcam diye her yeri dolaşırsın Ama sana tavsiyem suriye hamsterı alman.Daha uysal olurlar.Ama sen koşsun zıpır bişey olsun dersen tabikide dwarf(gonzales) olmalı
    Kafese tekrar dönersek bu kafesten hiç bir hamsterın kaçtığını duymadım.Kapısı gayet sağlam hani metalini esnetip kapıyı açma ihtimalleri yok.Benim eski kafesim dr. sacchiydi.Ve hamsterımın o kafesin kapatma noktasını ısırarak kaçtığına şahit oldum ve o kafesi direk kaldırdım :D
    İmac fantasy kafesin kendine ait yuvası var. O linkteki resmi büyüte tıklarsan pembe kapağın altında yuvayı görebilirsin.
    Fiyatı ise genelde heryerde aynıdır.100 tlden az iner veya az çıkar.ankarada nerden bulabileceğini bilmiyorum çünkü istanbulda oturuyorum ama internet sitelerinden alışveriş yapabilirsin.

İnternete baktım bunu buldum nasıldır önerirmisiniz
    petzz shop | türkiyenin en büyük online pet shop mağazası
    Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası
    http://www.petsatis.com/pinfo.asp?pid=22413

• quote:

Orijinalden alıntı: utku258

quote:

Bence imac fantasy al.Nedenine gelirsem kafesin temizliği bana göre zahmetsiz.İstersen içinde 6 tane bide gonzales beslersin.Tabi bu gonzaleslerin hepsinin erkek olması lazım yoksa yavruları nasıl dağıtıcam diye her yeri dolaşırsın Ama sana tavsiyem suriye hamsterı alman.Daha uysal olurlar.Ama sen koşsun zıpır bişey olsun dersen tabikide dwarf(gonzales) olmalı
    Kafese tekrar dönersek bu kafesten hiç bir hamsterın kaçtığını duymadım.Kapısı gayet sağlam hani metalini esnetip kapıyı açma ihtimalleri yok.Benim eski kafesim dr. sacchiydi.Ve hamsterımın o kafesin kapatma noktasını ısırarak kaçtığına şahit oldum ve o kafesi direk kaldırdım :D
    İmac fantasy kafesin kendine ait yuvası var. O linkteki resmi büyüte tıklarsan pembe kapağın altında yuvayı görebilirsin.
    Fiyatı ise genelde heryerde aynıdır.100 tlden az iner veya az çıkar.ankarada nerden bulabileceğini bilmiyorum çünkü istanbulda oturuyorum ama internet sitelerinden alışveriş yapabilirsin.

Tek hamster için gayet uygun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utku258

quote:

Tek hamster için gayet uygun

Ben gonzales alacağımda şuna karar verdim http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/da-yang-sayacli-hamster-kafesi-33-25-28-3renk-121166379

ve ben bazen cumrtesi gidip pazar gece döndüğüm günler oluyo (iş meselesi) sorun olurmu birde onun oyuncaklarını birden alıyım yoksa teker teker alırsam daha mı mutlu olur birde ben yazın mersine gitcem ordaki forumda bir pet shop büyük ordan alıp 1 1.5 hafta kalıp antalya ya geçicem ordada 1 hafta kalıp ıspartaya döncemde sorun olurmu

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.