Şimdi Ara

hamster almam isizn elinizde :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar pis kokar ki 1 haftada evin içine siner hissettireden sonra evi satsan taşınsan bile o koku gitmez
    tabi biraz abarttım katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: amone

Türkçe'yi düzgün kullanmayan herkese böyle davranırım,çünkü doğruyu bildiğin halde yanlış yapıyorsan sen zaten öğretmenlenin söylediklerini anlamamışın demektir

Anlamadım dostum yazdıklarını..Madem abisin,büyüksün daha sevecen bir dille anlatmalısın Türkçe'yi.

Edit:Böyle kızarak,korkutarak dahada kışkırtıyorsun çocuğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 9 Ağustos 2008; 4:51:31 >

• acaba ne yazcaktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

quote:

Türkçe'yi düzgün kullanmayan herkese böyle davranırım,çünkü doğruyu bildiğin halde yanlış yapıyorsan sen zaten öğretmenlenin söylediklerini anlamamışın demektir

Anlamadım dostum yazdıklarını..Madem abisin,büyüksün daha sevecen bir dille anlatmalısın Türkçe'yi.

Edit:Böyle kızarak,korkutarak dahada kışkırtıyorsun çocuğu.

hahahahaha birde bana öğretiyor

@amone türkçeyi düzgün kullan ağabeyciğim

@Feel Me güzel yakalımışsın

• quote:

@hipermurat
    en azından ben yanlışlıkla yazdım sen resmen farklı bir alfabe tasarlamışın,Türkçeye saygı duymak başka yanlış yazmak başka

sende tam uygulayamayacaksan susucan

gelmiş birde bana öğüt verdiğini zannediyo sankikendisi 4/4 lük insan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hipermurat

quote:

@hipermurat
    en azından ben yanlışlıkla yazdım sen resmen farklı bir alfabe tasarlamışın,Türkçeye saygı duymak başka yanlış yazmak başka

4/4 lük olduğumu söylemedim ve aynen uyguluyorum (cümlelerimde sadece ufak tefek harf eksikleri bulunur o da hızlı yazmaktan),senin gibi gereksiz yere k->q yor->yo gibi yazmıyorum
    lise de öğreteceler üzülme

ben lise 2 deyim ayrıca bu sadece bugünlüğü mahsus oldu benimde acelem var ve coğu hatamda senin ki gibi hızlı yazmaktan bende türkçeyi doğru kullananların yanındayım bu yüzden bu konu kapatılsın sende benimle dalaşmaktan vazgeç beni düzeltme yetkisini sana kim verdi senin ne haddine beni uyarıyon begenmiyorsan şikayet et gereğini yöneticeler yapsın senin yüzünden konum da 10 larca gereksiz mesaj var ve de sen dahil türkçeyi doğru kullanamazken beni uyarmaya çalışma sende bilmiyorsun haha ayrıca anlamamışın daki yazışın hiçte hızlı yazmaktan yanlış yazılmış gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipermurat -- 9 Ağustos 2008; 5:05:04 >

• ne varmış o paragrafta, tabiki olcak benim normal yazım öyle mi zannediyorsun
  • konu nereye gelmiş
  • quote:

quote:

ne varmış o paragrafta, tabiki olcak benim normal yazım öyle mi zannediyorsun

artık bilemem tepedeki yazılar epey kötü bakarsan görürsün
    hangisi doğru bilemeyeceğim

birazcık mantıgını kullan şimdi bir acelem,bir çıkarım falan,filan, amacım yok ve de çok sogukkanlıyım ayrıca sen hala niye uzatıyorsun kardeşim konumu kirletme bi görüşceğin varsa msn at konumu kirletme
  • ya ben almıştım... cidden çok şekerler... mükemmel hayvanlar... iğrenmedim de ve sen de iğrenme eline pisleyecek... ve kokuyor... talaşına işiyor ve talaş da kötü bir hal alıyor... pratik bir hayvan değil yani... ama çok şeker...

ben bir süre sonra odam koktu diye geri verdim anne baskısı+ufak olmak falan... ki en az haftada bir yıkayarak kafesi, değiştim talaşı...

eğer alırsan mutlaka küre al, içine koy evde gezsin...
  • teşekkürler dost

hamster ballsız hasmter olmaz tabi
  • benim balkonumda iki Singapur kaplumbağası var ben ne yapiyim:) kuzen almanyadan getirmiş:)

ayrıca hamster garip hayvandır...tavşanla fare karışımı hayvan mı olur ya bikere...acayip hayvanlara benziyisen şarkısı hamster'a yazılmış sanki...
    chow chow al aslan köpek garabeti ama sevimli hiçtiyse:)

genetikleriyle oynanmış hayvanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsarsilmaz

benim balkonumda iki Singapur kaplumbağası var ben ne yapiyim:) kuzen almanyadan getirmiş:)

ayrıca hamster garip hayvandır...tavşanla fare karışımı hayvan mı olur ya bikere...acayip hayvanlara benziyisen şarkısı hamster'a yazılmış sanki...

• quote:

benim balkonumda iki Singapur kaplumbağası var ben ne yapiyim:) kuzen almanyadan getirmiş:)

hamsterın genetikleriylemi oynanmış bilmiyordum olsun çok dadlular

• A.H.B.V.
  • quote:

İyi sallamışsın.

Atla eşşeğin nasıl alakası yoksa hamsterın da diğer hayvanlarla bir alakası yoktur. Hamster ne tavşandır ne faredir. Kendine has bir hayvandır.

@Hipermurat

Hamster kızdığında veya korktuğuna dişlerini geçirmekten hiç çekinmez bilesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

İyi sallamışsın.

Atla eşşeğin nasıl alakası yoksa hamsterın da diğer hayvanlarla bir alakası yoktur. Hamster ne tavşandır ne faredir. Kendine has bir hayvandır.

@Hipermurat

tamam kızdırmamaya çalışırım

• quote:

Orjinalden alıntı: duff
    İyi sallamışsın.

@Hipermurat

özellikle hayvanın dönergeci yoksa deliriyor. ayağa kalkıyor camdan tırmanmaya çalışıyor,elimi uzatıyorum önce itiyor,sonra tutmaya çalışıyor,sonra da ısırıyor,o şekilde havaya kaldırıyorum,kaymaya başladı mı dişleriyle daha çok baskı yapıyor yere koyuyoyrum hemen bırakıyor.

uykudan uyandırıyorum,(sabah 5-6 dan akşam 9-10 a kadar uyur,söyliyim de sonra aldıktan sonra hamsterim hep uyuyor hiç bişi yapmıyor diye konu açma ) elimle didikliyorum,önce sulu burnuyla itiyor,sonra elleriyle ve burnuyla itiyor,en son hiç acıtmadan ve iz bırakmadan dişleriyle uyarı ısırığı yapıyor,hissetmiyorsun bile,biraz daha dürtersen dozu artırıyor mesela bunu kabloyla yapınca hiç iteleme falan yok hemen dişleriyle kesip atıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

@hipermurat

4/4 lük olduğumu söylemedim ve aynen uyguluyorum (cümlelerimde sadece ufak tefek harf eksikleri bulunur o da hızlı yazmaktan),senin gibi gereksiz yere k->q yor->yo gibi yazmıyorum
    lise de öğreteceler üzülme

ben lise 2 deyim ayrıca bu sadece bugünlüğü mahsus oldu benimde acelem var ve coğu hatamda senin ki gibi hızlı yazmaktan bende türkçeyi doğru kullananların yanındayım bu yüzden bu konu kapatılsın sende benimle dalaşmaktan vazgeç beni düzeltme yetkisini sana kim verdi senin ne haddine beni uyarıyon begenmiyorsan şikayet et gereğini yöneticeler yapsın senin yüzünden konum da 10 larca gereksiz mesaj var ve de sen dahil türkçeyi doğru kullanamazken beni uyarmaya çalışma sende bilmiyorsun haha ayrıca anlamamışın daki yazışın hiçte hızlı yazmaktan yanlış yazılmış gibi değil

14 yaşında lise 2 ye gidiyorsun ?
    4 yaşındamı başladın ilk okula güldürme beni

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.