Şimdi Ara

HAMSTERLERİM YAVRULARINI HIRPALIYOR #BİR YAVRU ÖLDÜ :'(#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya yeter ya bıktım ya. Parmak kadar hayvandan çektiğimiz nedir ya. İki dişi hamsterim var biri 3 diğeri 5 tane yavruladı. 10 taneside aynı kafeste duruyor. Sorun olmuyor birbirlerinin yavrularını emziriyorlar üstüne yatıyorlar yani iyi anlaşıyorlar. 3 tanesi önceden doğmuştu onların gözleri açıldı. Onlar yavaş yavaş talaşların içinde çıkıp geziyorlar kafeste. Dişilerin bir tanesi o yavruları ağzına alıyor sağa sola doğru koşturuyor. Ağzında sağa sola doğru çeviriyor. Ama talaşın içine götürmüyor. Bende dişiyi şimdilik ayırdım. Cevapları bekliyorum piLizzzz

Edit: Anne kıskandığı için diğer annenin bir yavrusunu öldürdü. Küçük MAYKIL ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR!'!+'^!+'%^/+(/%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WushuMaster -- 21 Şubat 2014; 12:18:53 >

• şuanki durum ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osurtan Boğa

şuanki durum ne ?

O öldüren anneyi verdik diğer anne 7 tane hamsteri emziriyor. Bol bol protein takviyesi yapıyoruz yumurta,peynir(hamsterin adı da peynir xd),havuç,marul gibi. Kendinden olmayan yavruları yeme ihtimali var diğer anne gibi ancak gözlemlediğime göre diğer anne yavruları küçüklükten beri sürekli hırpalıyordu elimizi değdirmediğimiz halde. Bu anne emziriyor sonra kafeste takılıyor yemek yiyor telleri kemiriyor. Bir sorun çıkmazsa 8 hamsterim olacak. Eğer bakabilecek durumdaysanız size de 1-2 tane sarıyım ?

• Yok hocam bakamam (hic bakmadim hayatimda) o anneyi vermeden once bide sen hırpalasaydin bu arada yuvasinin ss sini atarmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osurtan Boğa

Yok hocam bakamam (hic bakmadim hayatimda) o anneyi vermeden once bide sen hırpalasaydin bu arada yuvasinin ss sini atarmisin?

Yemlikte uyuma qeyf

Dönme şeysi ile ilk tanışma

Sabah uykusu qeyf

Anne ile uyuyorlar

Biri poz veriyor

Yine ve yine uyku

Meme emme saati xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WushuMaster -- 21 Şubat 2014; 12:38:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.