Hem milli takım hem de Galatasaray gibi büyük bir kulübü çalıştırabileceğini düşünen Terim her nedense Hamza'nın Akhisar ile yardımcı hocalığı birlikte yapamayacağını düşünüyor.
Ben hayatımda bu kadar yoğun bir ego görmedim. Resmen kendini dünyanın merkezi zannediyor ve maalesef kendini öyle hissedebilmesi için futbol dünyası çok fazla taviz veriyor..
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Akhisarda 5 senede alacağı parayı milli takımda en fazla 2 senede alır. Paranın yüzü sıcaktır :)
konuda bana göre en mantıklı yorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
Bu konuyu açan ve destekleyen yorumlarda bulunan herkese yazıklar olsun. Fatih Terim ya Akhisar, ya milli takım demiş Hamza hocaya öyle mi ?
Çok arayacaksınız Fatih Terim'i çok. Bu şekilde karalayamazsınız adamı. En başta Mancini'yi destekleyen grup yavaş yavaş yıkılmaya başladı. Şimdi Fatih Terim yazamadıkları için Lucescu yazıyorlar forumlarda.
Neden yazıklar olsun kardesım? Fatih Terimsporlu olmadığımız için mi?Biz F.Terim'in başarılarını ve Galatasaray'a yaptıgı katkıları ınkar etmıyoruz! Kimsenin emeği yoktur O'nun kadar.Ancak ayrılıs surecı ve yasananlar F.Terim ismine asla yakışmadı..Gecen yıl konya macından sonra tanımıyorum bu federasyonu.Fatıh Terimi itiibarsızlastırmaya çalısıyor bu federasyon dedıkten sonra o herıfle ısbırlıgı ıcıne gırmesını bız sındıremıyoruz. Ne mutlu kı sız sındırmıssınız. Fatıh Terım'ın dedıgı gıbı Galatasaray yerde kalmaz!
Yav Fatih Terim gidip ya Akhisar'ı seç, ya da Milli takımı diyebilir mi Hamza Hoca'ya. Fatih Terim zaten tek takım yönetiyor. Yardımcısı 2 takım yönetse ne farkeder. Fatih Terim'in işine çok karışabileceğini mi zannediyorsunuz Hamza Hoca'nın. Fatih Terim işine kimseyi kolay kolay karıştırmayan bir adam zaten. Gidipte ya milli takım, ya akhisar diyecek bir adam değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme