Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerine kim gelir acaba
    Gelen gideni aratmasında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza aciklama yapmis:
    Dengemi bozdular ama yaa

• Bu saatten sonra galatasarayın başına luceskuyuda koysan bizim yoğurtçu ibo abiyide koysan bu yıl bir nane olmaz bilader. Seneye görüşürüz.
  • Hayırlısı olsun camiamız hakkında ama çok tepki toplamıştı Hamza Hamzaoğlu bu da bir gerçek

• Ne romantikmişsiniz siz ya. Çok üzerine düşünmeye gerek yok. Galatasaray seviyesinde değildi, gönderdik. Şimdi arkada bıraktığı enkaz bize kaldı.
  • Giderken yanında jem paul karacan i da götürsün adam takımda on libero bırakmadı sene başında hadi meloyu gonderdin cemaliyi ve yetkiyi niye yolluyorsun bilal oynasın sırf diye küçük düşündüğü için benfica ve rize maçlarını kaybetti oyuncu değiştirme tercih ve zamanları yanlıştı hep geç kalıyordu gol yemeyi bekliyordu son olarak burak dan korkuyordu çıkarmak için illa 85 leri bekliyordu güle güle denge oglu

• Favre gelmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım Haber , spor haber e dönüşmüş :(
  • Takımın başına fenerli koysan anca hamza gibi transfer yapar, anca hamza gibi takım çıkarırdı.geçen sene şampiyon olmadan demiştim hamza her halükarda gitmeli diye.maalesef transfer bitip avrupa kaymağı elden kaçtıktan sonra yollar ayrıldı. Darısı başkanın başına.

Çevrenizdeki fenerlilere bakın hamza hakkında ne diyorlar.tam tersini alın.

• Kim gelecek yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezquero33

Biz kahin miyiz?

kahin değilsin ama trollsün.
  • Sene başından beri bağırıyoruz transfer transfer diye. Hamza hoca ne yaptı ? Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, dengecilik politikası vs vs. Keşke sezonun başında yolları ayırsaydık. Çok eleştirdiğim yanları da oldu. Taktir ettiğim yanları da. Katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Darısı dümenci Dursun ve tayfasının başına.
  • Transferi hoca mi istemedi yonetim mi yapmadi ? Adamin istedigi transferler olmadi bir de ustune adama aciklattilar bu transfer beceriksizliklerini. Takimi kotu idare ettigine de inanmiyorum. Sonucta kazandi mi maclari ? Kazandi. Son 10 teknik direktorumuz icerisinde en yuksek galibiyet oranini tutturdu mu ? Tutturdu. Gerisi onemli degil. Cunku adamin elindeki malzeme belliydi. Niasse istedi gomez rvp huntelaar falan olmayinca e onu da kendisinin de soyledigi gibi yonetim taraftardan korkarak almadi adam da sonradan kiymete bindi. Elestirecegim noktalarsa sunlar hocami ; Son maclarda formayi adil dagitmadi , bu salak yonetimi gereksiz yere savundu. Son olarak bu yonetimin yaptigi en salakça şey de bu oldu kimse kusura bakmasin. Dereyi gecerken at değiştirilmez.

• şu umut, burak ve sabriyi oynatmayacak birileri gelsin be
  • Transfer sezonundan daha heyecanlı geçiyor şuan Hamza 'nın gitmesi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Çayolog

Transferi hoca mi istemedi yonetim mi yapmadi ? Adamin istedigi transferler olmadi bir de ustune adama aciklattilar bu transfer beceriksizliklerini. Takimi kotu idare ettigine de inanmiyorum. Sonucta kazandi mi maclari ? Kazandi. Son 10 teknik direktorumuz icerisinde en yuksek galibiyet oranini tutturdu mu ? Tutturdu. Gerisi onemli degil. Cunku adamin elindeki malzeme belliydi. Niasse istedi gomez rvp huntelaar falan olmayinca e onu da kendisinin de soyledigi gibi yonetim taraftardan korkarak almadi adam da sonradan kiymete bindi. Elestirecegim noktalarsa sunlar hocami ; Son maclarda formayi adil dagitmadi , bu salak yonetimi gereksiz yere savundu. Son olarak bu yonetimin yaptigi en salakça şey de bu oldu kimse kusura bakmasin. Dereyi gecerken at değiştirilmez.

hoca da transfer istemedi hamzayi biliyoruz yerlici sevici yabanci dusmani bir insan

Biz bu aciklamalari unutmadik sende unutma.

Hamza Hamzaoğlu: Öyle bir algı oluştu ki sanki yabancı oyuncun olunca kadron daha kaliteli. Kendi insanımıza gerektiği değeri vermiyoruz !

Hamza Hamzaoğlu: Ben yerli oyuncuyu kadroma katmakta çekinmiyorum. Hatta hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum.

Hamza Hamzaoğlu: Yazılıyor... Savunmanın sağında sorun olduğu yazılıyor.

Hamza Hamzaoğlu: İşin doğrusu şu an ne sağ taraf ne de hiçbir bölgede eksiğimiz yok. Sadece oyuncularımızın form tutmaya ihtiyacı var.

Hamza Hamzaoğlu: 15 Ağustos'tan sonra hangi bölgeye oyuncu alırız söyleyemem ama Umut'u Burak'ı destekleyecek oyuncu bulursak alacağız.

Hamza Hamzaoğlu: Stoper arayışlarımız devam ediyor. Herkes konuşuyor... Sağ tarafta eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Sabri, Tarık; Hamit...

• quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

quote:

Orijinalden alıntı: Çayolog

Transferi hoca mi istemedi yonetim mi yapmadi ? Adamin istedigi transferler olmadi bir de ustune adama aciklattilar bu transfer beceriksizliklerini. Takimi kotu idare ettigine de inanmiyorum. Sonucta kazandi mi maclari ? Kazandi. Son 10 teknik direktorumuz icerisinde en yuksek galibiyet oranini tutturdu mu ? Tutturdu. Gerisi onemli degil. Cunku adamin elindeki malzeme belliydi. Niasse istedi gomez rvp huntelaar falan olmayinca e onu da kendisinin de soyledigi gibi yonetim taraftardan korkarak almadi adam da sonradan kiymete bindi. Elestirecegim noktalarsa sunlar hocami ; Son maclarda formayi adil dagitmadi , bu salak yonetimi gereksiz yere savundu. Son olarak bu yonetimin yaptigi en salakça şey de bu oldu kimse kusura bakmasin. Dereyi gecerken at değiştirilmez.

hoca da transfer istemedi hamzayi biliyoruz yerlici sevici yabanci dusmani bir insan

Biz bu aciklamalari unutmadik sende unutma.

Hamza Hamzaoğlu: Öyle bir algı oluştu ki sanki yabancı oyuncun olunca kadron daha kaliteli. Kendi insanımıza gerektiği değeri vermiyoruz !

Hamza Hamzaoğlu: Ben yerli oyuncuyu kadroma katmakta çekinmiyorum. Hatta hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum.

Hamza Hamzaoğlu: Yazılıyor... Savunmanın sağında sorun olduğu yazılıyor.

Hamza Hamzaoğlu: İşin doğrusu şu an ne sağ taraf ne de hiçbir bölgede eksiğimiz yok. Sadece oyuncularımızın form tutmaya ihtiyacı var.

Hamza Hamzaoğlu: 15 Ağustos'tan sonra hangi bölgeye oyuncu alırız söyleyemem ama Umut'u Burak'ı destekleyecek oyuncu bulursak alacağız.

Hamza Hamzaoğlu: Stoper arayışlarımız devam ediyor. Herkes konuşuyor... Sağ tarafta eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Sabri, Tarık; Hamit...

Bunlar hocanin tamamen yonetimin transfer beceriksizliklerini ortmek icin yaptigi aciklamalar iste. Adam istemez mi gomez gelsin oynasin forvette. Istedi ta transfer sezonunun basindan itibaren bir forvet . Almadilar , alamadilar ustune bir de adama sacma sapan aciklamalar yaptirdilar. Yok gomeze 9 milyon istemisler bilmem ne. Besiktas gidip aldi sonra adami. Huntelaari istedi alamadilar. Bunlari kendisi de soyledi yani. Ayrica hakikaten bir de maddi sıkıntımiz var. O yuzden ben podolski gibi firsat transferi kovalanmali eger yapilacaksa diyordum hamza hocam gitmeseydi. Fakat yeni gelecek teknik adam denizli degilde baska birisi olursa bu sezonluk yandigimizin resmidir. Hamza hoca kısıtlı imkanla cok sey basarmis bir insan. Bu takimi hali hazirda taniyan bir insandi ve su anda gitmesi sacmaligin daniskasidir. Favre falan gelsin diye dua eden kardeslerim de heveslenmesinler o adam gelirse uzun vade teknik direktoru olur bu sene icin bir sey beklememek gerekir diye dusunuyorum. Insallah yanilirim. Ayrica devre arasi oyle flas transfer de beklemeyin ne yapilirsa eldeki kadroyla yapilmasi istenecek yeni gelecek teknik adamdan. Belki (?) bir forvet , bir defansif orta saha ? O da ust duzey birisi olmaz sanirim :(

• bu takımı sergen yalçın uçurur ama adı geçmiyor haberlerde
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.