Şimdi Ara

han-mu tekrar online (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

üçkağıtçının,düzenbazın,küfürbazın önde gideni kalkmış burda ders vermeye mi kalkıyorsun
    res başı 1000 pointten hesapla bulursun bu pointlerin nerden geldiğini
  • forumdan okadarı anlaşılıyo
  • Yinede aLmio
    quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

Orjinalden alıntı: []Apocalypse[]

AccouNT Alamıom DeLircem Yardim Et YesiL Dew Cvp BeqLioruM

http://hanmu-no-ip.biz

burdan almayi dene...

• kardeş sana account aldım
    account:dragon
    şifre:987654
    şifreni değiştirirsin girnce
    quote:

Yinede aLmio
    quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

AccouNT Alamıom DeLircem Yardim Et YesiL Dew Cvp BeqLioruM

http://hanmu-no-ip.biz

burdan almayi dene...

• resette bi problem var
  • sevmedim oyunu cok kotu bi server kurcaksan herseyiyle ilgilenin hic sevmedim hic hayırlı olmamış
  • s a arkadaşlar serveriniz hayırlı olsun
  • bende başlamak istiyorum serverin iceriklerini yazarmısınız ADMIN arkadaşim
    bana birileri yardım edermi acaba

saygılar
  • slm herkese ben bu serverin nasil oldugunu araştirirken cok adaletli olayların olduguna şahit oldum bir cok serverde kasdim ama böyle adaletli server ve ADMİNİ hic bi yerde gormedim ben lvl 1 ken admin bey senden rica ediyorum agiliti string vitaliti enerjiye 20 kk point yapın ki adaletiniz olduguna inanalim :D mumkunse ref+ dd + dsr+ hp li set koyersan kasaya sevinirim yoksa senin adaletinden şupe duymaya başlayacam

K:İ:B

saygılar ArslanBEY + KocaYusuF
    quote:

Orjinalden alıntı: MyDyingBride

YEŞİLDEV BU DAREDEVİL CHARI SENİN GUİLDİNDE BUNU BİLİYORUZ.6 RESLİ ADAMDA BU KADAR POİNT NASIL OLUYOR.TEKRARINDA SERVERİ BEN BIRAKIRIM CHARDA DELETE EDERİM

http://img408.imageshack.us/my.php?image=ads305zmx7.jpg

STR: 7000 AGİ : 4000 VİT: 1000 ENE:1000

• BUNU BEN YAZDIM ARKDAŞIM SİTEDE YANLIŞLIK OLMUŞ..MERAK ETME ADMİN 2 DK DA DÜZELTİ SORUNU.3 MESAJ ATMIŞSIN GERÇİ KİM OLDUGUN AZ COK BELLİ SENİN BU SERVERİ KARALAYAN 2 KİŞİ VAR YA BOZSUN YADA MAÇKALI BAŞKALARININ NİCKLERİNİ DE HARFLERİNİ DEGİŞTİRİP ADAMLARI BU PLATFORMDA KARALAMA.

• kardeş bu oyunun kitabını yazdik ama nedense bug olayları admının veya gm nin arkadaşlarına oluyor bir bug daha olussunda carekter silinsin 6 RESTE BU KADAR POİNT TAM GAZ YERİNE HERHALDE ISIK HIZI(saniyede300 bin km)
    ile gidiyor olmanız lazim ==========================================================================================>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    dikkat ilerde radar var yakalandiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: IIPentagraMII

bida olursa affedilmez zaten 100 res de atsam server 1. ciside olsam oyle bi durum olsa ginede bırakırım serveri

zaten benim gibi arkadaşlar ya adaletsizlik oldugunda yada server kapandıgında o serverden ayrılır
    server icerisinde bagzı saglam isimler var kanımca bi bug olusmustur (inşallah) onlardan beklenmez cunku edit filan guveniyorum ben hepsine TAM GAZ DEVAM

• UYARI
    sen admın veya gm sin gorunen köy kılavuz istemez ama sizin serverde adalet olmaz benim kişilerle işim yok ben sadece bu serverde neler olduna sahit oldugunda dolayı en azindan 18 kişilik bi grup oldugumuzdan
    kendi grubumu uyarmak isdedim sende olsan bunu yapardin HAKSIZMIYIM ACABABA aşada belitmiş oldugun boz ve mackali tanımıyorum ama diger serverde oynadiklarını biliyorum benim karalama gibi bi niyetim yok sadece haksızlıga tahhamulum olmadigindan iberet tabii adami delete etseydin o zaman bu yaziya gerek kalmazdi haksızlıgı siz kendinize yapmissiniz o carın ne kadar bu durumda REST atdiği benli mi atdiysa bu haksizlik degilde ne yanı devamli kontrol etmek lazim ihtiayaci duyulacak o sebebden dolayı uyarı ihtiyacı duydum dostlar tşkler

saygılar
    quote:

BUNU BEN YAZDIM ARKDAŞIM SİTEDE YANLIŞLIK OLMUŞ..MERAK ETME ADMİN 2 DK DA DÜZELTİ SORUNU.3 MESAJ ATMIŞSIN GERÇİ KİM OLDUGUN AZ COK BELLİ SENİN BU SERVERİ KARALAYAN 2 KİŞİ VAR YA BOZSUN YADA MAÇKALI BAŞKALARININ NİCKLERİNİ DE HARFLERİNİ DEGİŞTİRİP ADAMLARI BU PLATFORMDA KARALAMA.

• 1 cvp arkadaşlar lfn
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoacYusuF

1 cvp arkadaşlar lfn

bu serverde TheYaMAN var
    sürekli klavye erkekliği yapanları kesiyolar
    sana tekmu yu öneririm
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlug -- 13 Temmuz 2007; 13:16:19 >
  • quote:

UYARI
    sen admın veya gm sin gorunen köy kılavuz istemez ama sizin serverde adalet olmaz benim kişilerle işim yok ben sadece bu serverde neler olduna sahit oldugunda dolayı en azindan 18 kişilik bi grup oldugumuzdan
    kendi grubumu uyarmak isdedim sende olsan bunu yapardin HAKSIZMIYIM ACABABA aşada belitmiş oldugun boz ve mackali tanımıyorum ama diger serverde oynadiklarını biliyorum benim karalama gibi bi niyetim yok sadece haksızlıga tahhamulum olmadigindan iberet tabii adami delete etseydin o zaman bu yaziya gerek kalmazdi haksızlıgı siz kendinize yapmissiniz o carın ne kadar bu durumda REST atdiği benli mi atdiysa bu haksizlik degilde ne yanı devamli kontrol etmek lazim ihtiayaci duyulacak o sebebden dolayı uyarı ihtiyacı duydum dostlar tşkler

saygılar
    quote:

BUNU BEN YAZDIM ARKDAŞIM SİTEDE YANLIŞLIK OLMUŞ..MERAK ETME ADMİN 2 DK DA DÜZELTİ SORUNU.3 MESAJ ATMIŞSIN GERÇİ KİM OLDUGUN AZ COK BELLİ SENİN BU SERVERİ KARALAYAN 2 KİŞİ VAR YA BOZSUN YADA MAÇKALI BAŞKALARININ NİCKLERİNİ DE HARFLERİNİ DEGİŞTİRİP ADAMLARI BU PLATFORMDA KARALAMA.

haksızlık falan yok, mydyingbride admin ya da gm değil,serverle alakan olmadığı ve ne kadar kötü niyetli olduğun ortada
    hadi istemiyorsan başka servere ışınlan

• bunlardan 3 tanesi ban yedi forumda
    4 gün rahat edecez kafamızı dinleyecez dedik
    olmadı
    bununlada fazla muhatap olmaya gelmez
    buda başlar küfüre
    adamların derdi bizle oynadığımız servere saldırıyorlar
    anlamsız
    saygılar
  • ya sen s... sın yada cok zeki ama zeki olmadıgın ortada en azından yazdıklarından onu anlıom
    siz oyuncu kazanma amacında deilsiniz sanırım ama istesenizde serverinize gelmicem daha benden yedi serveriniz
    quote:

quote:

UYARI

saygılar
    quote:

haksızlık falan yok, mydyingbride admin ya da gm değil,serverle alakan olmadığı ve ne kadar kötü niyetli olduğun ortada

• arkadaşlar oyunu indirdim ama yanı peckı calişlmiyor
    yardim edermisiniz
  • quote:

ya sen s... sın yada cok zeki ama zeki olmadıgın ortada en azından yazdıklarından onu anlıom
    siz oyuncu kazanma amacında deilsiniz sanırım ama istesenizde serverinize gelmicem daha benden yedi serveriniz
    quote:

quote:

UYARI

saygılar
    quote:

Server senden ban yese yemese ne!Adminler ve playerların sana servera gel diye yalvardğını zannetmiyorum.

• lfn tartişmayınızda yardimci olun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.