quote:Orjinalden alıntı: Savage afiyet olsun ona..sende ziftin pekini ye iyi hatırlattın valla bi backwood puro yakayım hemen
quote:Orjinalden alıntı: .UstaD. abi nick e bak ya . ben de dedim .....---> bi an için potential ------- profiterol içim fesat />
quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: Savage afiyet olsun ona..sende ziftin pekini ye iyi hatırlattın valla bi backwood puro yakayım hemen balmoral brs yı öneririm backwood eyi deil
quote:Orjinalden alıntı: hande_nev læ çamaşırlarımı ne dökün ortalııaaaa özel hayat denen bişi kalmadııı tadı da pek güzeldiiii
quote:Orjinalden alıntı: .UstaD. quote:Orjinalden alıntı: hande_nev læ çamaşırlarımı ne dökün ortalııaaaa özel hayat denen bişi kalmadııı tadı da pek güzeldiiii ne kızıonuzzz yaa o zaman yanındaaa bi de çikolata sosluu pasta yediğimi sylemeyim ben demii
quote:Orjinalden alıntı: .UstaD. kızıyom baq çavuş nese demin pelit paketinden aşırdım 2 tane sütlü ohhh mis gibi pelit neee? poticim de sustuuuuu tatlı krizine girdi heralde yafrummm
PASTANE İSMİ YA BOŞVER MADLEN ÇİKİLOTA İŞTE . Bİ DE DOLAPTA SÜTLÜ ANTEP FISTIKLI ÇİKİLOTA VAR ONU DA MI YESEM
quote:Orjinalden alıntı: potential ya sen profiterol yersin , pasta yersin de ben boş mu durururm SİGARA SAĞLIĞAA ZARARLIDIR! CİNSEL İKTİDARSIZLIĞA DA SEBEP OLUR!