quote:Orijinalden alıntı: sersericanım cekti ben de ilk başta duyduğumda inanamadım ama sesi soluğu kesilince inandım
quote:Orijinalden alıntı: potentialben de ilk başta duyduğumda inanamadım ama sesi soluğu kesilince inandım Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: potentialben de ilk başta duyduğumda inanamadım ama sesi soluğu kesilince inandım Alıntıları Göster afiyet olsun ona..sende ziftin pekini ye
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster abi nick e bak ya . ben de dedim .....---> bi an için potential ------- profiterol içim fesat
quote:Orijinalden alıntı: Savageafiyet olsun ona..sende ziftin pekini yeAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Savage afiyet olsun ona..sende ziftin pekini ye iyi hatırlattın valla bi backwood puro yakayım hemen
quote:Orijinalden alıntı: Savageafiyet olsun ona..sende ziftin pekini yeAlıntıları Göster Bu bir skandal, tam bir fiyasko...
quote:Orijinalden alıntı: -ustAdabi nick e bak ya . ben de dedim .....---> bi an için potential ------- profiterol içim fesat Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .UstaD. abi nick e bak ya . ben de dedim .....---> bi an için potential ------- profiterol içim fesat />
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: .UstaD. abi nick e bak ya . ben de dedim .....---> bi an için potential ------- profiterol içim fesat />Alıntıları Göster læ çamaşırlarımı ne dökün ortalııaaaa özel hayat denen bişi kalmadııı tadı da pek güzeldiiii
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: Savage afiyet olsun ona..sende ziftin pekini ye iyi hatırlattın valla bi backwood puro yakayım hemen Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: Savage afiyet olsun ona..sende ziftin pekini ye iyi hatırlattın valla bi backwood puro yakayım hemen balmoral brs yı öneririm backwood eyi deil
quote:Orijinalden alıntı: hande_nevlæ çamaşırlarımı ne dökün ortalııaaaa özel hayat denen bişi kalmadııı tadı da pek güzeldiiiiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hande_nev læ çamaşırlarımı ne dökün ortalııaaaa özel hayat denen bişi kalmadııı tadı da pek güzeldiiii
quote:Orijinalden alıntı: -ustAdquote:Orjinalden alıntı: hande_nev læ çamaşırlarımı ne dökün ortalııaaaa özel hayat denen bişi kalmadııı tadı da pek güzeldiiii Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .UstaD. quote:Orjinalden alıntı: hande_nev læ çamaşırlarımı ne dökün ortalııaaaa özel hayat denen bişi kalmadııı tadı da pek güzeldiiii ne kızıonuzzz yaa o zaman yanındaaa bi de çikolata sosluu pasta yediğimi sylemeyim ben demii
quote:Orijinalden alıntı: hande_nevquote:Orjinalden alıntı: .UstaD. quote:Orjinalden alıntı: hande_nev læ çamaşırlarımı ne dökün ortalııaaaa özel hayat denen bişi kalmadııı tadı da pek güzeldiiii ne kızıonuzzz yaa o zaman yanındaaa bi de çikolata sosluu pasta yediğimi sylemeyim ben demiiAlıntıları Göster kızıyom baq çavuş nese demin pelit paketinden aşırdım 2 tane sütlü ohhh mis gibi
quote:Orijinalden alıntı: -ustAd kızıyom baq çavuş nese demin pelit paketinden aşırdım 2 tane sütlü ohhh mis gibi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .UstaD. kızıyom baq çavuş nese demin pelit paketinden aşırdım 2 tane sütlü ohhh mis gibi pelit neee? poticim de sustuuuuu tatlı krizine girdi heralde yafrummm
quote:Orijinalden alıntı: hande_nevquote:Orjinalden alıntı: .UstaD. kızıyom baq çavuş nese demin pelit paketinden aşırdım 2 tane sütlü ohhh mis gibi pelit neee? poticim de sustuuuuu tatlı krizine girdi heralde yafrummmAlıntıları Göster PASTANE İSMİ YA BOŞVER MADLEN ÇİKİLOTA İŞTE . Bİ DE DOLAPTA SÜTLÜ ANTEP FISTIKLI ÇİKİLOTA VAR ONU DA MI YESEM
quote:Orijinalden alıntı: hande_nevquote:Orjinalden alıntı: .UstaD. kızıyom baq çavuş nese demin pelit paketinden aşırdım 2 tane sütlü ohhh mis gibi pelit neee? poticim de sustuuuuu tatlı krizine girdi heralde yafrummmAlıntıları Göster ya sen profiterol yersin , pasta yersin de ben boş mu durururm
quote:Orijinalden alıntı: potentialya sen profiterol yersin , pasta yersin de ben boş mu durururm Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: potential ya sen profiterol yersin , pasta yersin de ben boş mu durururm SİGARA SAĞLIĞAA ZARARLIDIR! CİNSEL İKTİDARSIZLIĞA DA SEBEP OLUR!
quote:Orijinalden alıntı: hande_nevquote:Orjinalden alıntı: potential ya sen profiterol yersin , pasta yersin de ben boş mu durururm SİGARA SAĞLIĞAA ZARARLIDIR! CİNSEL İKTİDARSIZLIĞA DA SEBEP OLUR!Alıntıları Göster hande sen hiç merak etme o konuda bişi olmaz bana