dostum eskişehirde oturuyorum ve genelde hepsiburada dan alış veriş yapıyorum..
senin de dediğin gibi ben de buradan almayı tercih ediyordum taa ki teknik servis aldığım sıfır anakarta ekmek bıçağıyla girişene kadar. ondan sonra en uygun buldugum yerden almaya karar verdim.
hepsiburada geç gonderiyor - ancak garanti olayı genelde distrütorde bitiyor.
hepsiburada garanti olayında elini çekmek istiyor gibi geldi bana en azından arızaya gonderdiğim harddisk te bunu anladım.
Eskişehirde iyi bir firma vardı ismini hatırlamıyorum ama böyle ekstreme ürünler de satıyordu falan. bu arada whisker sın sanırım. nickin değişmiş bir an toparlayamadım..
Yok be kardeş benim nickim sadece Whisker başka fake nickim yok allahıma çok şükür
Ben Ayvalık ta ikamet ediyorum. Şimdi Balıkesir 3 saat İzmir desen orada hemen hemen o kadar sürüyor. Gt gel 6 saat yani cennet gibi yerimiz var ama elektronikte şansım yok.
bence site önemli değil ama kargo aras olmasın kardesim gigatek 1 günde sistemimi gönderdi 10 gün aras getirmedi allah belalarını versin ilgilenmediler bile kavga dövüş telefon anca getırdık alıcagınız yerın arastan calısıp calısmaması onemli bence mng cok ıyı ama
3.gün oldu bizim sipariş gelmedi mavinin sitesinde sipariş takibe baktımda web cam temin aşamasında diyor ben siparişi verdiğimde stokda var olmasına özellikle dikkat etmiştim..
gigatek 1 numara
siparişi veriyosun, aynı gün akşam kargo da, ertesi gün akşamüstü 5 - 6 gibi de elinizde oluyor. (izmir- ankara için konuşuyorum)
Mavi hep böle,ürün stokta var gözüküyo fakat telefon edip sorduğunda yakalmadı diyolar yada yeni bitti muhabbeti.
Kaç defa başıma geldi ama artık alışverişi kestim.Allahıma bin şükür.
Kesinlikle aynı fikirdeyim herhangi bir yamuğunu görmedim
Ben'de yıllardır Karizmadan alısh verish yapıyorum adamlar cidden cok anlayıshlı hatta 7 8 ay once ekran kartımın vivo ozelligini kullanacam die dvi, tv en sonnda da normal vga (adı neyse gelmedı) hepsi birden bozulmushtu 100 de yuz kullanıcı hatasıdır dıe yolladım ama 1,2 hafta ıcınde 0'ından yollamıshlardı ( belkide leadtek oldugundandır bilemem ) (sorun ramdac'dan kaynaklanıyordu-yanmıshdı :)
Dostum benim tek yaptığım alışveriş merkezi TEKMAR dır izmirde dir Çok güvenli
maviden hala gelmedi siparişim araya pazarda girdi bu iş salıya sallanacak gibi geliyor dün telefon açmıştım yukarıda bir arkadaşın dediği gibi o ona ötekide diğerine sallıyor..mavi aldım bir kere bir dahamı asla
www.estore.com.tr dan şaşmıyorum
Mavi'ye Bu nasıl iş arkadaşlar.Bunca insan mavi den şikayetçi.Bu adamlar hiç forumları okumuyolarmı?
ne tekmar da ne de olbim de istediğim parçaları bulabiliyorum. izmir de yok abi adam gibi bilgisayarcı, internete verdim kendimi
quote:
Orjinalden alıntı: cihanozugur
Dostum benim tek yaptığım alışveriş merkezi TEKMAR dır izmirde dir Çok güvenli
TEKMAR"ın internet sayfasında hem fiyatlar çok uygun hemde arıza konusunda adamlar inanılmaz titiz aldığım ekran kartı arızalı çıktı tekmar hemen değiştirdi.bence herkezin tek adresi olmalı burası www.tekmarshop.com
mavi bilgisayardan alış veri yaptım sorun cıkmadı ama magdur kalan arkadaslara gecmıs olsun diyorum gercekten ilgilenmıyolar cunku benim anakart aldım bozuk falan deil ama cd si yoktu neyse netten hal oldu ama ikinci el forumunda adam satarken soruyo yanı hepimiz soruyoruz garantı varmı cd varmı gibi
adamlarda prof'luk 0 yani türkiyede tam anlamı ile hizmet veren yok bana gore nette bile olsa
hepsiburada da iyidir
sadece firmanın iyi olması yeterli olmuyor. birazda şans lazım. bazı firmalardan sorun yaşayanlar olduğu gibi çok güzel alış-veriş yapanlarda oluyor. dedimya birazda şans