alex bir numara tabi ki ama bu seneki dizilişte alex'in üstün meziyetlerinin törpülendiği kanaatindeyim. mevkisi bir hayli değişti.
"O" tabiki..SAHALARDA ENDER RASTLANAN BİR GOL onun eseridir. hatta...
alex de souza yok böyle bir gol
Şu anda Alex daha iyi , çok değil 1 sene önce Lincoln idi inanmazsanız ''Aziz baba Alex'i yolla koşanı Lincoln'ü getir'' diyenlere sorun.Alex'in büyük maçlarda nasıl pustuğunu , kaybolduğunu cümle alem biliyordu ancak geçen sene sistemin değişmesiyle performans verdi Avrupa maçlarında.
Bu sene Lincoln'den umutluyum , Delgado ise bunların bir gömlek altında bana göre.
appiah selçuk aurelio sağda serkan , serkan appiah,ümit aureliobir kafa top sekti ikinci pozisyon adnan alexxx, mükemmel bir gol, yok böyle bir gol, yok böyle bir gol, muhteşem, muhteşem, süper bir gol... sahalarda ender gorulen bir gol kadıkoy’de goruluyor, alex sambayi yapiyor... fenerbahce beraberligi sagliyor, yok boyle bir gol sevgili futbol severler, super bir gol alex, golde alex’in imzasi var, muhtesem, super, harıka bır gol bu,alexin golü,inanılmaz bir vuruş brezilyalı yıldızdan süper bir gol alex de souza muhteşem bir gol atıyor işte gol işte gol tribünlerin ayakta alkışladığı gol tekrar tekrar görüntüde alexin golü süper bir gol atıyor alex
bir zamanlar imzamdı bu be ...
ben adamı yaptıklarıyla değerlendiririm gerisi boştur bu yüzden arda emrenin yanında diğerleride alexsin yanında bir hiçtir benim gözümde karşılaştırılmak için en az onun kadar başarıya ihtiyaçları var
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
appiah selçuk aurelio sağda serkan , serkan appiah,ümit aureliobir kafa top sekti ikinci pozisyon adnan alexxx, mükemmel bir gol, yok böyle bir gol, yok böyle bir gol, muhteşem, muhteşem, süper bir gol... sahalarda ender gorulen bir gol kadıkoy’de goruluyor, alex sambayi yapiyor... fenerbahce beraberligi sagliyor, yok boyle bir gol sevgili futbol severler, super bir gol alex, golde alex’in imzasi var, muhtesem, super, harıka bır gol bu,alexin golü,inanılmaz bir vuruş brezilyalı yıldızdan süper bir gol alex de souza muhteşem bir gol atıyor işte gol işte gol tribünlerin ayakta alkışladığı gol tekrar tekrar görüntüde alexin golü süper bir gol atıyor alex
3ünede oy veresim gelmiyo açıkcası.bi sergene bakıyorum bi hagiye bide bu anketteki arkadaşlara.kusra bakmayın ben bu 3 adamı konuşmam bile.
Hoca Hagi dersen amenna ama sergen napmış allah aşkına.Bi alex kadar katkısı olmuş mudur Beşiktaşa?
sagopa kardeş sergendeki yeteneğin yarısı alexte olsa fener ligde aldığı puan kadar bi daha puan alırdı.sergenin yetenekleri tartışılmaz,zaten sergenin neden dünyaca ünlü olamadığının cevabı belli.yetenek eksikliğinden değil elbet.biliyosunuz işte düzensiz yaşam vesaire.katkı olayı görecelidir şartlar çok önemlidir 100.yıldaki sergeni izlediysen herkes gibi büyülenmiş olmalısın ama sonra zaten beşiktaş battı biliyosun halada batık durumda.lucescudan sonra sergende bitti.eğer türk milleti şanslıysa allah bi sergen daha izlemek nasip eder inşallah hepimize.
1.soru sergen değil 2.yetenekli olsaydı ile iş bitmiyor 3.istatisliktir herşey 4.ölenin arkasında konuşulmaz
valla mustang seninde sagopanında fikrine saygı duyarım ama alex son sene toparlansada avrupada hep kaçak güreşti.istatisliklere futbol gibi bi oyunda asla bakmam bakan yanılır zaten bu olay şirketlerin fizibilite raporlarına benzemez çünkü.ben izlediğim maça bakarım.sahada gördüğüm olay ise sergenin yan pas vermesinin bile kendine has stili var.sergen için zamanında bayern münih kulübü tesislerin kapısında bekledi.ayrıca sergenin attığı gollük pası alex atamaz şimdi aklıma gelen belki bilirsin bu sparta prag maçında ronaldoya attırdığı gol ve nicesi.alexte o cevher o potansiyel yok bunu herkes görür.ama eğer dersenki alex sergenden daha potansiyeli olan,daha yetenekli bi oyuncu o zaman sana diycek bişeyim yok çünkü çok zıt fikirlerdeyiz demektir ve bu durumda sabaha kadar tartışsak sonuç çıkmaz.esen kalın
Schalke deki Lincoln olsa tartısmasız en iyiydi ama alex suan
komedimisiniz ya delgado yu lincoln e tercih ediyolar delgado kimki ?
SARI-KIRMIZILI yöneticiler, takım içinde de fazla sevilmeyen ve bazı futbolcuların “Ligin büyük bölümünde aramızda değil. Devamlı sakat ya da sorunlu. Bizden kat kat fazla ücret alıyor. Gerçi onun aldığı paraya kesinlikle karşı değiliz. Ancak o da en az bizim kadar özverili davranmalı. Sahadaki mücadelede aramızda olmasını istiyoruz” diye ’isyan noktasına’ gelmesini de göz önüne alarak, Avrupa’da söz sahibi bazı menajerleri aramaya başladı .maraton.com.tr
• Alex is the leading assist provider to date in the UEFA Champions League having set up six goals in the first nine matches. uefa.com
quote:
Orjinalden alıntı: -_ZeYtiN_-
Schalke deki Lincoln olsa tartısmasız en iyiydi ama alex suan
schalkenin nie bıraktıgını ve avrupadan nie ciddi bir teklif almadıgını da düsünmek lazım..
alex tartışmasız tabiki
1...kralex mühteşem bir zekası futbol zekası var mühteşem üzeri pasları var milimetrik pasları ve ortaları var disiplinli oyun kurma yeteneği üst düzey gol vuruşları müthiş tek vuruşları çok üst düzey takım için oynuyor ve aşırı lüks çalıma kaçmıyor ama çalım atınca da bel kırıyor..hırslandım mı olmayacak goller atıyor hırsını göstermesi çok hoşuma gidiyor...şampiyonlar ligi asist krallığı ve en fazla gol atan 2inci oyuncumuz avrupa da alex şıan türkiyede gol krallığı ve çokça asist krallığı olan bir oyuncu...ve kötü oynasa da maça damgasını vuran 1oyuncu en önemli özeliklerinden biride bu...
2..yattara mühteşem bir tekniği ve pas ve orta yeteneği var çok hareketli sadece futbol zekası zayıf ama tekniği müazzam...
3...delgado alex kadar olmasa pas şut özellikleri iyi sürati fena değil ama devamlılığı yok ve on numara gibi davranmıyor saha da bazen ama çok kaliteli kumaşı var..
4... lincoln hadi be sizde oradan almanyada iyi oynamış mış da 1 sezon iyi oynadı diğer sezonlar devamlı yattı gözümden sıfır olan kişiliksiz şahsiyetsiz bir futbolcu kezmana duyduğum kini ona da duyuyorum alex delgado yattara ile kıyaslanması bile bu futbolculara hakaret demektir vesselam...aralarında en fazla parayı alanda o ama beş para etmez biri gsli arkadaşların ona gösterdikleri sevgiye layık olmayan bir insan....
hagi mühteşem bir oyuncu idi sergen ise aynı lincoln gibi idi
bir galatsaraylı olarak 1-alex 2-lincoln 3-delgado
quote:
Orjinalden alıntı: die for you
ALEX İYİ BİR OYUNCU. EVET BELKİ SÜREKLİ HAREKET DENEMİYOR AMA GARANTİNİN EN ÜST DÜZEYİNİ OYNUYOR İSTİKRARLI VE GÜÇLÜ. DELGADO VALLA NE YALAN SÖYLİYEYİM 5-6 MAÇ DIŞINDA OYNADIĞINI GÖRMEDİM. LİNCOLN MALUM
1-ALEX 2-LİNCOLN(GSİÇİN) 3-DELGADO
Hey allahım ya seninle burda futbol tartışmamız bile ayıp be eğer Lincoln Delgado'dan iyi diyorsan seninle hiç tartışmayalım yani
quote:
Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..
quote:
Orjinalden alıntı: die for you
ALEX İYİ BİR OYUNCU. EVET BELKİ SÜREKLİ HAREKET DENEMİYOR AMA GARANTİNİN EN ÜST DÜZEYİNİ OYNUYOR İSTİKRARLI VE GÜÇLÜ. DELGADO VALLA NE YALAN SÖYLİYEYİM 5-6 MAÇ DIŞINDA OYNADIĞINI GÖRMEDİM. LİNCOLN MALUM
1-ALEX 2-LİNCOLN(GSİÇİN) 3-DELGADO
Hey allahım ya seninle burda futbol tartışmamız bile ayıp be eğer Lincoln Delgado'dan iyi diyorsan seninle hiç tartışmayalım yani
lincoln önce ekmeğe saygıyı taraftarına saygıyı aldığı paranın hakkını vermeyi öğrensin ondan sonra futbolculuğu tartışırız