sistem yani c CORSAIR 128GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 535MB YAZMA)bu ssdye kurulu ve 1tb 7200rpm sabit disk var ben şimdi oyunlarımı ssd kurmayıp abit diske kursam yinede oyunlar falan hızlanır mı ?
Ben de merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ölümperisi
quote:
Orijinalden alıntı: sinasi0112
sistem yani c CORSAIR 128GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 535MB YAZMA)bu ssdye kurulu ve 1tb 7200rpm sabit disk var ben şimdi oyunlarımı ssd kurmayıp abit diske kursam yinede oyunlar falan hızlanır mı ?
Ben de merak ediyorum.
Hayır hızlanmaz. Oyunları SSD'ye kurmadığınızda oyunların yükleme hızlarında bir değişiklik olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx
quote:
Orijinalden alıntı: ölümperisi
quote:
Orijinalden alıntı: sinasi0112
Ben de merak ediyorum.
Hayır hızlanmaz. Oyunları SSD'ye kurmadığınızda oyunların yükleme hızlarında bir değişiklik olmaz.
Arkadaş haklı sistemi kur gerisine de alabileceğin en hızlı bütçene uygun (7200 rpm ) bir hd al
ee ozaman hardsik almaya gerek yok ssd ye kurunca hızlandığına göre hardiske gerek yok ssdyer kalmaz diye hardiske kuracaktım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme