Şimdi Ara

Hangi 128Gblik SSD? (bugun alınacak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    konu takip
  • Corsair GS 128gb , kullanıyorum tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinasi0112

sistem yani c CORSAIR 128GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 535MB YAZMA)bu ssdye kurulu ve 1tb 7200rpm sabit disk var ben şimdi oyunlarımı ssd kurmayıp abit diske kursam yinede oyunlar falan hızlanır mı ?

Ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

sistem yani c CORSAIR 128GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 535MB YAZMA)bu ssdye kurulu ve 1tb 7200rpm sabit disk var ben şimdi oyunlarımı ssd kurmayıp abit diske kursam yinede oyunlar falan hızlanır mı ?

Ben de merak ediyorum.

Hayır hızlanmaz. Oyunları SSD'ye kurmadığınızda oyunların yükleme hızlarında bir değişiklik olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

Ben de merak ediyorum.

Hayır hızlanmaz. Oyunları SSD'ye kurmadığınızda oyunların yükleme hızlarında bir değişiklik olmaz.

Arkadaş haklı sistemi kur gerisine de alabileceğin en hızlı bütçene uygun (7200 rpm ) bir hd al

• ee ozaman hardsik almaya gerek yok ssd ye kurunca hızlandığına göre hardiske gerek yok ssdyer kalmaz diye hardiske kuracaktım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.