Şimdi Ara

hangi 280x ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki aya kadar sistem toplayacağım. R9 280x ve gtx 770 arasında kaldım ama gerek 3gb vram in ileride daha faydalı olacağını düşündüğümden, gerekse mantle desteğinden dolayı 280x e olumlu bakıyorum. Sizce hangi 280x i almalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cribbins

Alıp uzun vadede kullanmak istiyosan sanıyorum ki GTX770 4GB daha iyi. Fakat, bu sefer de fiyatlar R9 290'a dayanıyor ve iş saçmalaşıyor. Bundan ötürü, R9 280X öneriyorum.

Bende aynen senin gibi düşündüm 4gb gtx770 alacağıma 290 alırım ama bu bütçemi zorlar. Bu yüzden 280x en uygunu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykul71

quote:

Alıp uzun vadede kullanmak istiyosan sanıyorum ki GTX770 4GB daha iyi. Fakat, bu sefer de fiyatlar R9 290'a dayanıyor ve iş saçmalaşıyor. Bundan ötürü, R9 280X öneriyorum.

Bende aynen senin gibi düşündüm 4gb gtx770 alacağıma 290 alırım ama bu bütçemi zorlar. Bu yüzden 280x en uygunu gibi

R9 290'dan cok ceken bi arkadas vardi o yuzde gtx780e gecmeye duşunuyordu. Tavsiye etmem r9 290'ı. Bence asus gtx770 4gv dcu2 al gitsin. Pişman olmazsin. Ama r9 280xlerdense toxic almani oneririm. Kasana sığarsa. Sığmazsa vapor-x al.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

quote:

R9 290'dan cok ceken bi arkadas vardi o yuzde gtx780e gecmeye duşunuyordu. Tavsiye etmem r9 290'ı. Bence asus gtx770 4gv dcu2 al gitsin. Pişman olmazsin. Ama r9 280xlerdense toxic almani oneririm. Kasana sığarsa. Sığmazsa vapor-x al.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Alıntıları Göster
    Sapphire R9 280X Toxic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 9 Nisan 2014; 0:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

Sapphire R9 280X Toxic

Alıntıları Göster
    bende hafta sonu almayı düşünüyorum bir tane 280x ama o kadar çok var ki kafam karıştı resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitleqend

bende hafta sonu almayı düşünüyorum bir tane 280x ama o kadar çok var ki kafam karıştı resmen

Alıntıları Göster
    tavsiyem gtx 770 4gb olur. (çünkü 290'ların kronik srounları ortaya çıkmaya başladı. o kadar para verdikten sonra bir de biosla garantiyle uğraşma) 1080p monitör kullanıyorsanız alacağınız en üst kart 280x veya gtx 770 olmalı zaten. gtx 770 pahalı gelirse 280x güzel karttır. MSI gaming veya Asus olanlarını öneririm. Sapphire gereksiz pahalı. Bir de BF4 olayı var zaten alırken dikkat et bf4 edition olanları al

• furkanaykul71 kullanıcısına yanıt
    Benimle Aynısın bende 2 ay sonra sistem toplayacağım ve en son r9 280x asus II TOP modeline Karar Verdim Hız değeleri Yüksek 6400/1070 oc ile 6600/1170 oluyormş Bence Asus Top Modelini Al geç Nete'de yazarsan r9 280x bf4 matnle test diye mcxx diye bir kullanıcı 50 tane filan video atmış fullde fps 70-80'lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi1907

Benimle Aynısın bende 2 ay sonra sistem toplayacağım ve en son r9 280x asus II TOP modeline Karar Verdim Hız değeleri Yüksek 6400/1070 oc ile 6600/1170 oluyormş Bence Asus Top Modelini Al geç Nete'de yazarsan r9 280x bf4 matnle test diye mcxx diye bir kullanıcı 50 tane filan video atmış fullde fps 70-80'lerde
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-turboduo-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• Kullandığınız monitörün çözünürlüğüne göre değişir bu sizin tercihiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

Sapphire R9 280X Toxic

+1
  • En ucuz olan referans olmayan tasarımı al geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

En ucuz olan referans olmayan tasarımı al geç
    Aykul bence de Sapphire r9 280x toxic :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi1907

bende o modele yakınım toxic çok pahalı geldi hemde asusun 3 yıl garantisi var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Kullandığınız monitörün çözünürlüğüne göre değişir bu sizin tercihiniz.

monitör 1080p
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Kullandığınız monitörün çözünürlüğüne göre değişir bu sizin tercihiniz.

monitör 1080p

Alıntıları Göster
    asus un r9 modellerinde ısı boruları işlemciye tam temas etmiyormuş. yani soğutması sıkıntılıymış. bu konuda bilgisi olan varmı?
  • quote:

asus un r9 modellerinde ısı boruları işlemciye tam temas etmiyormuş. yani soğutması sıkıntılıymış. bu konuda bilgisi olan varmı?

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=PU#ozellikler Tavsiye ederim.
    R9 270X kullandım bir süre bi sıkıntısını görmedim soğutmasında vs. belli modellerde olabilir belki. Hem teknoloji şans işi

• sapphire 280x toxic aldım yarın gelicek inş. 280x lerde en pahalısı çekirdek hızı falanda en yüksek vatandaki yorum larda memnun deneyince testleri koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: salbenisall

sapphire 280x toxic aldım yarın gelicek inş. 280x lerde en pahalısı çekirdek hızı falanda en yüksek vatandaki yorum larda memnun deneyince testleri koyarım
    Sapphire r9 290 kullanıyorum trixx oc modelini çok iyi performansı var hiç bir sorunlada karşılaşmadım. Bir kaç problemli model çıktı diye ürünü kötü olarak düşünmeyin. Sonuçta garantili ürünler problem olursa iade ve değişim hakkınız var.

AMD kart seçecek iseniz AMD konusunda tecrübeli olan firmaları tercih edin bence.

R9 serisinde Asus çok başarılı değil bir çok yabancı forumda Asusun fazlaca ısındığı yönünde şikayetler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyasak

sapphire 280x toxic aldım yarın gelicek inş. 280x lerde en pahalısı çekirdek hızı falanda en yüksek vatandaki yorum larda memnun deneyince testleri koyarım

hayırlı olsun :D darısı başımıza :D testleri koyarsanız çok memnun olurum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byyasak

hayırlı olsun :D darısı başımıza :D testleri koyarsanız çok memnun olurum :)

Alıntıları Göster
    Güzel seçim yapmışsınız hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.