Şimdi Ara

HANGİ 4830 U ÖNERİRSİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ,hd 4830 sonderece kuvvetli ve yeterli bir kart ,pc lerimden birinde paligt 9600gt sonİc,diğerinde zotac 8800 gt amp edition var,diğerine de his hd 4830 512 aldım ,son derece memnunum ,sesi çıkmadığı gibi ,son derecede serin bir kart,palit ve powercolorda ki soğutma bloğu gibi, içine gömülü pervane kullanıyor,daha önce saphire hd 3870 kullandım,ondan da memnundum açıkçası ( pervanesinin küçük olması ve orta devirde ses yapması dışında ),saphire ,his güzel markalar, alana alacak olanlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designer71 -- 15 Nisan 2009; 18:27:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9006
    Not:Diğerlerine göre 4 5 derece daha soğuk bizdeki kart sanırım üzerine gelecek şekilde 12cm fan olduğundan dolayı.Oda sıcaklığıda 25-26 dereceydi pc de yaklaşık 1 saattir açıktı ben sıcaklığa baktığımda...
    o 12cm fan havayı dısarımı atıyor yoksa kasa ıcınemı hava alıyor?

quote:

Orjinalden alıntı: designer71
    Merhaba arkadaşlar ,hd 4830 sonderece kuvvetli ve yeterli bir kart ,pc lerimden birinde paligt 9600gt sonİc,diğerinde zotac 8800 gt amp edition var,diğerine de his hd 4830 512 aldım ,son derece memnunum ,sesi çıkmadığı gibi ,son derecede serin bir kart,palit ve powercolorda ki soğutma bloğu gibi, içine gömülü pervane kullanıyor,daha önce saphire hd 3870 kullandım,ondan da memnundum açıkçası ( pervanesinin küçük olması ve orta devirde ses yapması dışında ),saphire ,his güzel markalar, alana alacak olanlara hayırlı olsun.

acaba sıstemlerınız nedır?
    c2d lu bır sıstemde sırası ıle 3 kartı karsılastırma yapıp buraya ss lerı koysanız.
    tabıı vaktınız varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 15 Nisan 2009; 18:39:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

yinede teşekkürler

his hd4830 512mb ile sapphire 4830 512mb u karşılaştırıcak biri yokmu?

linkte güzel bir inceleme var

http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=654

• Sappiher Hd 4830 kullanıyorum ve çok memnunum. Kart gayet sessiz ve sıcaklığıda hiç 55 dereceyi geçmedi şimdiye kadar.

Buyrun burda benim oyun testleri konum var kartın performansı hakkında fikir sahibi olmanız açısında bir bakarsanız iyi olur sizin için.

http://forum.donanimhaber.com/m_31026466/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatisnfc -- 16 Nisan 2009; 4:21:54 >
  • sapphire de fan sessizde olsa %1 calıştığı anda anlıyorsun bende his 730-1140 stabil gayet serin calışabiliyor
  • Bulabilirseniz XfX alın
  • Sapphire
  • arkadaşlar ben asus eah 512 mb ddr3 4830 aldım bu sapphire veya diğer kartlardan dahamı kötü fiyatlara baktığımda vatanın sitesine baktığımda fiyatı sapphireden filan daha pahalıydı ama herkes sapphire diyor kazıklandımmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: muz kabugu

arkadaşlar ben asus eah 512 mb ddr3 4830 aldım bu sapphire veya diğer kartlardan dahamı kötü fiyatlara baktığımda vatanın sitesine baktığımda fiyatı sapphireden filan daha pahalıydı ama herkes sapphire diyor kazıklandımmı

Asus'un kartları diğerlerine göre daha pahalıdır. O yüzden millet genellikle Sapphire, HIS gibi markaları tavsiye etmiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.