merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum, acer bilgisayarları sevdim ama hangi modelini almalıyım,nereden almalıyım, grafik kartı dahili olursa problem çıkarırmı, amd mi yoksa centrinomu, 14.1" ne demek, 15.4" ne demek, acerdan daha iyi performans/fiyatı olan başka modeller varmı kafam allak bullak. harddisk 4200/5400 mü olmalı ram 333,400,533 mü olmalı?
elimde 2000 YTL param var, ziyan olsun istemiyorum, hem para verip canım sıkılsın, ruhum daralsın hiç istemiyorum. Acer kullanan yada teknik olarak bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa, ve aceri olan arkadaslar nereden kaça aldıklarını ve bilgisayarlarının teknik özelliklerini yazıp tavsiyede bulunurlarsa sevinirim. mesela 1652 varmış, 5003 varmış, 5024 varmış, 4006 (yada 4062) gibi modeller hakkında ne düşünüyorlar. herkese iyi günler dilerim şimdiden teşekkürler
amd işlemci dusunuyorsan acer5024 tek kelımeyle harıka ancak turkıyede tek bır magazada var oda mavibilgiyar intel işlemci dusunursen asus a6vq modelını onerırım fiyatlar senın ayırdıgın mutcenı asmaz karar senın hard disk hızına gelırsen bence kesınlıkle 5400rpm olmalı hatta 7200rpm yaptırma sansın veya 7200rpm lı bılgısayar alma sansın varsa daha ıyı olur ama 200 ytlye zor bulursun intel alacaksan ramların 533mhz ddr2 olsun ancak amd ıslemcı dusunurum dersen 400mhz ddr. asus a6vq içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_4021033/mpage_18/key_//tm.htm#5988811 forumun bu bolumunu bı oku ıstersen sıkayet yok tek sıkayet oda7-8 kısıyasamıs sadece cd yazarken yasanmıs.
saygılarımla..................
ACER 1652 :bu işinizi çok raha görür. ACER 5002/5003 bunlarda ekonomik fiyata olsun amd turion olsun diyosan. ACER 4062 : buda intel olup ekonomik fiyatlı olanı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme