Şimdi Ara

Hangi AGP ekran karti ile en yuksek fpsyi alabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Reaglew

ben 2.2ghz 2 çekirdek intel işlemci + hd 3450 ve 3gb ram ile 40 fps civarı alıyordum mediumda ancak bu dediğim 1 sene öncesiydi en düşük ayarlarda her türlü oynarsınız bence

Saolun hocam kafam iyice yatmaya basladi buyuk ihtimaale bi kac gun icinde alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden agp sistemimim vardı o zamanlar x1950 çok iyi bi karttı aralarından dan en iyisi o gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Önceden agp sistemimim vardı o zamanlar x1950 çok iyi bi karttı aralarından dan en iyisi o gibi geliyor

Hocam bende arastirdim oyle diyolar ama 3650 dx10.1 destekliyor lol oynamak icin daha iyi olur diye dusundum

• Boşuna masraf. Bildiğim kadarıyla ddr ramler ve agp kartlar artık üretilmiyor zaten bu yüzden fiyatları da öyle makul bir seviyede değil. Alsan bile daha sonra satman aylar sürebilir o yüzden sabret bir süre ölü yatırım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Boşuna masraf. Bildiğim kadarıyla ddr ramler ve agp kartlar artık üretilmiyor zaten bu yüzden fiyatları da öyle makul bir seviyede değil. Alsan bile daha sonra satman aylar sürebilir o yüzden sabret bir süre ölü yatırım olur

Kardes bende 1-2 ayligina diyorum lolu acsa yeter acmasada internet icin felab kullanirim telefon bazen yetersiz kaliyor

• bende pentium d 820 işlemci 2gb ddr400 ram ve hd 3650 ile lol epey oynadım ;) hd 3650 satıyorum bu arada. ilan yok ama sahibinden.com'a bak derim. o sisteme 1gb yetmez. en az 2 yap ki maksimum 2 oluyodur. ayrıca o yazdığın ekran kartlarından en iyisi hd3650dir. bulabilirsen hd 3850 yada hd4670 var agpye çıkan en son kartlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakalin

bende pentium d 820 işlemci 2gb ddr400 ram ve hd 3650 ile lol epey oynadım ;) hd 3650 satıyorum bu arada. ilan yok ama sahibinden.com'a bak derim. o sisteme 1gb yetmez. en az 2 yap ki maksimum 2 oluyodur. ayrıca o yazdığın ekran kartlarından en iyisi hd3650dir. bulabilirsen hd 3850 yada hd4670 var agpye çıkan en son kartlardır.

Hocam biliyorum ama onlar hem darbogaz yapar hemde fazla pahali
    Tam size gore bi soru hocam
    o sistemle akici oynadinizmi kac fps aldiniz tflerde sorun yasadinizmi biraz bahsedermisiniz

• 2gb ram sart 1gb ddr2 667mhz sistemde oynadim cift cekirdekti tflerde kasiyordu rami 2 yaptm soru kalkti

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

2gb ram sart 1gb ddr2 667mhz sistemde oynadim cift cekirdekti tflerde kasiyordu rami 2 yaptm soru kalkti

Saolun hocam bende oyle yapmayi dusunuyorum sizin ekran karti neydi

• o oyunda darboğaz falan yaşamadım :) gayet akıcıydı tabi AA falan açılmıyor ayrı. 1440x900 çözünürlükte rahat rahat oynadım. 20fps altına inmedim :)
  • quote:

o oyunda darboğaz falan yaşamadım :) gayet akıcıydı tabi AA falan açılmıyor ayrı. 1440x900 çözünürlükte rahat rahat oynadım. 20fps altına inmedim :)

saolun hocam iyice umitlendim simdi

• sende şimdi gidip tüm ayarlar ultra yada highda falan açma yani :D kasar haliyle.
  • quote:

sende şimdi gidip tüm ayarlar ultra yada highda falan açma yani :D kasar haliyle.

yok hocam hepsi lowda olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

2gb ram sart 1gb ddr2 667mhz sistemde oynadim cift cekirdekti tflerde kasiyordu rami 2 yaptm soru kalkti

nvidia 8400m gs idi (laptop) berbat bir kart 3650 cok daha iyi 8400e göre.

yalnız loading ekranı falan baya geç yuklenecek p4 3.0ghz :) oyuna girince biraz soverler haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperchondriac -- 20 Haziran 2013; 0:40:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

nvidia 8400m gs idi (laptop) berbat bir kart 3650 cok daha iyi 8400e göre.

yalnız loading ekranı falan baya geç yuklenecek p4 3.0ghz :) oyuna girince biraz soverler haberiniz olsun.

saolun hocam o kadar olacak artik

• ekran kartını aldınmı
  • Bence alma
    Core 2 duo e4500
    gtx460
    2gb ram var lanede 50-60 tflerde 30 fps ye kadar düşüyor işlemci deli gibi dar boğaz yapıyo gpu usage %10 larda takılıyo aralarda inme iniyo 1-2 saniye öyle kalıyo
    Senin işlemci daha mı iyi bakmadım ama zor yani

• bende pentium 4 3.2 ghz 4 gb ram ve ati 550/700 ekran kartı var max 70 fps gördüm ama tflerde 30'a düşüyo bide minyonlar bana vurmaya başlayınca çok fazla kasma oluyor nedenini hala anlayamadım.

Not: en düşük ayarlarda oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AGP hala kaldı mı la? 3 Sene önce oyunun atari grafikleriyle çalıştığı dönemlerde bi AGP sistem yapmıştım fena da değildi de kasmaktan oynanmamıştı oyun. Boşa yatırım yapmayın yani bana kalırsa. Her patchde grafik seviyesi daha da yükseliyor 6 ay sonra oyunu açacağı bile malum değil
  • Bende Şuan eski efsane 2600 hd pro var ort.30 fps veriyor bana yetiyor.

Gölge yok diğer ayarlar orta yüksek fln.

(gerçi bugün cafeye gittim herşey en yüksekte 120 fps veriyordu bana koymadı değil hani )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.