Şimdi Ara

HANGİ AL PACINO?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Carlito'nun Yolu güzeldi.
    Baba serisini henüz izleyemedim.
  • Şeytanın Avukatı
    Scarface - Tony Montana

Özelliklede tony montana rolündeki pacino

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin_Mitnick -- 20 Temmuz 2006; 21:35:13 >
  • Kadın Kokusu

özellikle dans sahnesi...
  • Scarface - Tony Montana
  • Scarface , Godfather ya da Devil's Advocate demek çok kolay , zaten o filmler kült olmuş ve izlemeyen çok az sinema sever vardır herhalde. Scarface'de çok iyi bir oyunculuk örneği sergiledi fakat en iyisi değildi , Godfather ve Devil's advocate da ki rolü ise tamamen şişiriliyor. Bir rolün karizmatik olması , oyuncunun değil yönetmen ve senaristin rolüdür , Andy garcia çok daha iyiydi bana göre Godfather 3 de , aynı şekilde Rober De Niro. Ayrıca bir oyuncunun sadece birkaç sahnesindeki performansına bakılarak değer biçilmemeli , genel olarak filmdeki performansına bakılmalı , Godfather 1 ve 2'de karizma bir bakıştan ve oturuştan başka hiçbirşey verememiştir Al pacino. Bana göre oyunculuğunun doruğuna Angels in America'da çıkmıştır , bağararak konuştuğunda ağzından çıkan salyalar bile ustaca plânlanmıştır , ayrıca Dog Day Afternoon'da da çok başarılıydı.
  • baba filminde don maykıl karloyone tabiki
  • Tony Montana
  • scarface ve carlito's way
  • kesinlikle baba
  • scarface ve godfatherII
  • SERPICO 'yu unutmamak lazım , en iyi erkek oyuncu dalında oscara aday olduğu ilk filmdir

polis teşkilatındaki yolsuzluklara karşı koyan birini canlandırmaktadır ve saç sakal birbirine karışmış halde bile karizmasını ortaya koymuştur , izlemeyenlere tavsiye edderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERPICO -- 21 Temmuz 2006; 15:08:44 >
  • GODFATHER PART II
  • bence adam her rolünün hakkını veriyo o yüzden rol seçmek bence pek mantıklı değil tabi ki bu benim görüşüm
    bazı oyuncular bi filmde oynar güzel oynar fakat başka bişeyde oynayamadığı için o rol ona yapışır al pacino da bole bişey yok çünkü ne oynarsa oynasın çok güzel oynuyo ve hiç sırıtmıyo
  • adam rolunun hakkını veriyor,ne rol olursa olsun ust duzey bir oyunla oynuyor,bence sinemanın pele'si o

benim en begendiğim rolu baba - II deki oyunu,ama kimse bahsetmemiş ama insomnia'da da çok iyi oynamıştı
  • carlito's way,simone,people i know dışındaki tüm filmlerindeki al pacino
  • kesinlikle scarface deki alpacino. her sahnesi bi başka güzel. o film bence bir başyapıt.
  •  HANGİ AL PACINO??

HANGİ AL PACINO??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s -- 22 Temmuz 2006; 0:26:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Scarface - Tony Montana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.