Şimdi Ara

hangi amd anakart ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle kardeşim, manuel olarak frekans,zamanlama ve voltajını girmen gerekicek
  • Tamamdır bu benim için sorun olmıcaktır. Çok soru soruyorum bılıyorum ama son bişi daha sorarsam çok mu olurum

Bu low voltage olayı nedir yani 1090T işlemcime low volatage ram alabılırmıyım ? Sorun olurmu ?
  • Low voltage olayı düşük voltajda çalışan ramler daha az enerji harcadığından daha az ısınır ve daha iyi oc potansiyeline bi nebze daha fazla sahip olur.
    Bunlar daha çok intellere özgü çıkarılıyorlar ve 1.7v nin altında çalışan çoğu rame low voltage ibaresi ekleniyor. 1.5v nin altında bazı ramler Amd anakartlarda sorun yaratabiliyor uyumsuz çalişabiliyorlar,bunların voltajını manuel olarak arttırmak bazen çözüm olabiliyor. Sen ram seçerken anakartının memory support liste bak orda ve Türkiye de satılan bir modeli bul ve satın al. Böylesi daha güvenli ve sağlıklı olur. Tabi bu piyasada olupta listede olmayan her ramin de uyumsuz olduğu anlamına gelmez. Belki bunu deneme yanılma yöntemiyle de görebilrsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 9 Ekim 2010; 15:16:52 >
  • amd için 1.65 ramler ideal 1.75 de kendinden üst seviye rami yakalıyorlar
  • Saolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. Seçimimin doğru olduğu kanaatindeyim.
    Tekrardan herkeze teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.