arkdaşlar yeni bir bilgisyar yapıyorum ama n epara ne de başka birşey ben her özelliği istiyorum az para, iyi performans vs... klasik müşteri şimdi hangi amd cpu? hangi hdd? hangi cd-rom? hangi vga? fiyat ve performans her ikisi de iyi olsun istiyorum.
Athlon XP 2600+ (384 KB, 333 MHz) BOX İşlemci Athlon XP 2500+ (512KB, 333MHz) BOX İşlemci
özellikle bunlar arasından çıkamadım bu arada mainboard EPOX 8RDA3+ Rev2xx
barton alırsan iyi oc olur 3200+ voltaj vermeden direk biostan actırırsın.ya da overclock dusunuyosan yeni duronlardan alabilirsin. vga içinde biraz bekle yeni şeyler giricek piyasaya.
işlşemciyi 2500+ al.cd rom olak asus iyi bir tercih olur.vga konusu inan çok karışık.hele az para diyorsun iyice karışık..dx9.0 dan vazgeçebilirsen vede bulabilirsen geforce4 ti4200-8x..fx5200 filan alma bence sana önerilenlerin tamamına yakını 64 bit olacaktır ki bunların performansları rezil..Geforcefx5600 ati radeon9600 bu ikisi uygun fiyata iyi bir tercih olabilir(dx9 için)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme