Şimdi Ara

Hangi amiral telefon alınmalı (anket) ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi amiral telefon alınmalı (anket) ?

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

quote:

Orijinalden alıntı: justasecond

wp işletim sistemi henüz beklenen düzeyde değil kardeşim o yüzden buraya almadım :) G4 pil süresi hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

10 11 saat zorlarsan ki ben baya zorladim 14 saat civari batarya suresi

Ya ben biraz araştırdım, phonearenanın sonuçları vardı pili konusunda g3 üni bile gerisinde kalmış g4. Orada en başarılı z3, sonra iphone 6plus idi. G4 ise baya gerilerde. Sen ne yapıyorsun telefonda günlük olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justasecond J kullanıcısına yanıt
    O zaman yanılıyorsun bırakta ankete girsin önemli olan senin değil genelin ne düşündüğü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

S6 - g4 - m9 bu 3 telefon da pişman etmez..istediğinizi seçebilirsiniz ama hangisinin daha fazla artısı var diye sorarsanız o zaman s6 derim

S6 yı eşime aldım, şarj konusunda sıkıntı var bi de baya ısınıyor açıkçası pişman oldum.. Kamera konusunda gerçekten çok başarılı ama diğer yönlerden tatmin etmedi beni..

Hocam ben de s6 kullanıcısıyım ve dediğiniz sorunlar nedense bende yok..bu iş biraz şansa bakıyor. .her firma ara sıra sıkıntılı cihazları araya kaynatıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

quote:

wp işletim sistemi henüz beklenen düzeyde değil kardeşim o yüzden buraya almadım :) G4 pil süresi hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

10 11 saat zorlarsan ki ben baya zorladim 14 saat civari batarya suresi

Ya ben biraz araştırdım, phonearenanın sonuçları vardı pili konusunda g3 üni bile gerisinde kalmış g4. Orada en başarılı z3, sonra iphone 6plus idi. G4 ise baya gerilerde. Sen ne yapıyorsun telefonda günlük olarak?

Ben naparim messenger,dh,facebook ve yaklaşık 45 dakika youtube bazi gunler 30 dakka modern combat 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anket devam ediyor arkadaşlar, yorumlarınıza göre bi karar vericem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Lumia 930 neden yok

Gerek kamerası gerek işletim sistemi rahatlığı gerekse sağlamlığından ve güçlü özelliklerinden dolayı tercihim lumia 930

tamam kardeşim lumia 930 da eklendi
  • İphone 6 çünkü hem İOS var hem masaya koyduğun zaman bir havası var hemde sattığın zaman iyi para ediyor.
  • Arkadaşlar anket devam ediyor lütfen yorumlarınızı da bekliyorum

• Eğer bütçe sınırın yoksa hem değer kaybetmemesinden hem de hızından dolayı gözüm kapalı iphone 6 plus derim. Ama benim tercihim her zamanki gibi note serisinden note 4 den yana. Samsung'un note serisinin pil süresi çok iyi kamera bakımından da iyi. Kalemi ekstra bir özellik taşıyor. Şimdi kalemini sanki kullanıyosunuz diyecekler ama inanın hiç beklemediğiniz anda ihtiyacınız olabiliyo note 4 dememin diğer bi nedeni ise ekranının büyük olması sony garanti bakımından berbat sırf o yüzden sony almam samsungun servisi gayet iyi
  • Al bir g4.

• Haftasonu Evkurdan almayı planlıyorum, vade farkı koymuyolar, o zamana kadar anket benim kararım için önemli olacak.. Şu an g4 önde gidiyor ancak tek korkum bu telefonun pil ömrü..
    Pil ömrü fena değil hocam

Note 4 daha iyi, fotoğraf konusunda biraz önde G4, onun dışında genel baktığımızda Note 4 daha başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Note 4 daha iyi, fotoğraf konusunda biraz önde G4, onun dışında genel baktığımızda Note 4 daha başarılı.

Note 4 bana hitap etmiyor beğenmiyorum açıkçası tipi falan itici geliyor, yani açıkçası tasarımı kötü bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Pil ömrü fena değil hocam

G4 mü kullanıyorsunuz? Biraz daha bilgi verebilir misiniz acaba?

G3 kullanıyorum ancak G4'ün bataryası kağıt üzerinde iyi gözüküyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Note 4 bana hitap etmiyor beğenmiyorum açıkçası tipi falan itici geliyor, yani açıkçası tasarımı kötü bana göre

O zaman G4 alabilirsin, 1850 TL olmasıyla rakiplerine göre fiyat avantajı var, alınabilir bir cihaz.

• quote:

G3 kullanıyorum ancak G4'ün bataryası kağıt üzerinde iyi gözüküyor.

Önemli olan kağıt üzerinde olması değil ki, reelde ne veriyor o öenmli
  • Hocam o zaman git teknoloji magazasina kendin test et.

• quote:

Hocam o zaman git teknoloji magazasina kendin test et.

Eyvallah kardeşim haklısın :) herşeye hitap eden bir telefon çıkarsalar da uğraşmasak :))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.