Şimdi Ara

Hangi anfi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kicker kardeşim Jameson ses alanında pek iyi değil hatta imkanın varsa pioner falan bak hiç bulaşma bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMuRaT25 -- 10 Kasım 2011; 21:20:22 >
  • jameson 604 efsane modeldir (bir çoğu bilmez) hatta hali hazırda jameson toptancılarında sıfırıda bulunmaz.(en azından ben bulamadım fabrikada tanıdığım olmasına rağmen) kesinlikle pişman olmayacaksın. eğer mono anfi soruyor olsaydın kicker derdim fakat mid amfisi ve jameson usa kesinlikle ise seçeneklerden bir tanesi kesinlikle jamesonu almanı öneririm.
  • bu sefer jameson diyeceğim, çünki 200.4 4x35 rmstir, jameson 4x60 rms, burada jameson bir adım önde. zaten en çok tutulan modeli 604, ha satarken zorluk çekebilirsin tek sıkıntısı bu olur.
  • Ama kicker daha dayanıklıdır dimi jamesona göre daha uzun kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

bu sefer jameson diyeceğim, çünki 200.4 4x35 rmstir, jameson 4x60 rms, burada jameson bir adım önde. zaten en çok tutulan modeli 604, ha satarken zorluk çekebilirsin tek sıkıntısı bu olur.

Merhaba,
    Ben de yavaş yavaş sistemimi topluyorum. Hertz ESK 165 ve ESK 130 midlerimi beslemek için jameson usa 505 amfimi kullanmayı düşünüyorum. Kitapçığında 4X100 watt diyor. Bir de aklıma Cadence XA-125.4 düştü. Fiyatı da uygun, sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catasthrope

quote:

bu sefer jameson diyeceğim, çünki 200.4 4x35 rmstir, jameson 4x60 rms, burada jameson bir adım önde. zaten en çok tutulan modeli 604, ha satarken zorluk çekebilirsin tek sıkıntısı bu olur.

Merhaba,
    Ben de yavaş yavaş sistemimi topluyorum. Hertz ESK 165 ve ESK 130 midlerimi beslemek için jameson usa 505 amfimi kullanmayı düşünüyorum. Kitapçığında 4X100 watt diyor. Bir de aklıma Cadence XA-125.4 düştü. Fiyatı da uygun, sizce hangisi?

4x100 nominal güç mü? yoksa max. gücmü? ben hiç düşünmeden xa125.4 alın derim

quote:

Orijinalden alıntı: aciveren

Ama kicker daha dayanıklıdır dimi jamesona göre daha uzun kullanırsın

evet ekeltronik malzeme kalitesi açısından fark var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: catasthrope

quote:

Merhaba,

4x100 nominal güç mü? yoksa max. gücmü? ben hiç düşünmeden xa125.4 alın derim

quote:

Orijinalden alıntı: aciveren

Ama kicker daha dayanıklıdır dimi jamesona göre daha uzun kullanırsın

evet ekeltronik malzeme kalitesi açısından fark var.

Merhaba Altan bey,
    4X100 nominal güç, RMS değeri olarak geçiyor kitapçıkta. XA125.4 85 watt olarak geçiyor. Jamesonda treble boost da var 12 db'e kadar tizi artırıyor, cadence'te yok. O nedenle tereddütte kaldım, cadence'in kalitesi watt olarak bu farkı kapatır mı diye..Aracımın orjinal ünitesi ile kullanacağımdan iyi tonlama önemli ama gücü de yeterli gelsin istiyorum, ana üniteden güç anlamında pek katkı olmayacağından. Bir ara sizin önerdiğiniz MA auidio deck çevirici ile kullanacağım opel astra h cd-30 mp3 çalar.

Cadence dışında önereceğiniz mid anfisi var mı? JBL 1004 düşündüm, fiyat olarak biraz pahalı. 360-380 civarı. Bunun dışında da öneriniz olursa değerlendirmek isterim.

Bir de sound magus ya da xetec mono amfi almayı düşünüyorum 350 watt rms'li JBL 30 cm için. O markaların 4 ohmda 350 watt veren modelleri var. Bass amfisi olarak bu iki markayı önerir misiniz? Az önce tesisatçım ile konuştum, mid amfisi olarak stroker diye bir amfiyi çok övdü. Bass amfisi olarak da Macoustic önerdi. Ben stroker markasını hiç duymadım, nasıl bu amfiler?
    Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catasthrope -- 23 Kasım 2011; 11:53:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.