Şimdi Ara

Hangi anti virüsü kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DELL İNSPİRON 1564 KULLANIYORUM HANGİN ANTİ VİRÜSÜ ÖNERİRİSİNİZ ACABA ? KASMAYAN VE PERFORMANSI İYİ BİSEY İSTİYORUM
    ÖZELLIK FLASH BELLEKTEKI VİRÜSLERI YAKALYAN İYİ BİR ANTİ VİRÜS YAZILIMI ÖNEREBİLİRMİSİNİZ?

PC ÖZELLIKLERİ:

İSLETIM SISTEMİ: WİN 10 PRO (32BİT)
    RAM: 3GB
    HARİCİ EKRAN KARTI: YOK
    İŞLEMCİ: İ3 M330 2.13 GHZ

CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM...

• 0goldroger0 kullanıcısına yanıt
    Avirayı öneririm. Gayet iyi bir koruma sağlıyor. Aşağıdaki linkini verdiğim siteden aldım. Hatta aynısı.

http://www.hizlial.com/avira-antivirus-suite-1-kullanici-1-yil/10226748

crack,serial vs peşinde hiç koşmana gerek yok. Zaten oldukça hesaplı. Ver parayı kafan rahat olsun. Olası bir sorunda Avira Türkiye yi ara. Hemen yardımcı oluyorlar.
  • TEŞEKKÜRLER
  • Tr.norton.com/norton-security-antivirus
  • İnternette ki antivirüs testlerine bakarak karar verebilirsin. Ama ben Kaspersky İnternet Security derim.
  • Norton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norton İnternet Security. İnternette deneme süresi sıfırlayıcılar var bu sayede süre sıkıntısı da yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuanda avirayı kullanıyorum gayet iyi gibi duruyor memnun kalmassam nortonu ve kaspersky'ı denerim yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

ama kaspersky win 10 da uyumsuzluk yaratıyor kurarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0goldroger0 -- 6 Ağustos 2015; 1:17:29 >
  • AVG Free 2015 tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eset
  • Eset Smart Security tek geçerim ama ayarlarını biraz yapılandırman lazım. Özellikle reklam yazılımlarına karşı çok iyi koruyor. Tabiki en iyisi bitdefender ve kaspersky ama onlar kasma yapabilir. Norton alma boşver onu alacağına eset al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.