Şimdi Ara

hangi araba..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ilk sahibi olarak 93 model lpg li broadway sahibiyim. 7 milyar civarı eder diye düşünüyorum. 10 milyar civarı kredi çekebilirim.17 milyara sıfır yada ikinci el hangi aracı önerirsiniz.. ben daha çok doblo, kango, fiorino ,bipper v.b modelleri beğeniyorum. ama onlarda ticari sınıfında olduğu için vergi ve muayene nedeniyle itici geliyor... otomatik vitesli olanlar tercihimdir.. ilginiz için teşekkürler...

• teşekkür ederim. önerilerinizi değerlendireceğim... sıfır almak istersem ne önerebilirsiniz...
  • Araç bakımlı temiz kullanılmış ful olan versiyonu 4 havayastıgı dicital kılıma abs cd çalar çelik cant sanruf var aracın sag yanı boyalı motor kabutu yama boyalı alıcısına hayırlı olsun

Hayatta almam bu arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 2 Nisan 2009; 16:49:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mozyavuz

17 milyara sıfır yada ikinci el hangi aracı önerirsiniz.. ben daha çok doblo, kango, fiorino ,bipper v.b modelleri beğeniyorum. ama onlarda ticari sınıfında olduğu için vergi ve muayene nedeniyle itici geliyor... otomatik vitesli olanlar tercihimdir.. ilginiz için teşekkürler...

BEN ticari lere açıklık getiriyim.ben de ticari kullanıcısıyım ama ruhsatda hususi geçiyor ve vergide ve
    muhayenede normal hususi gibi dir. yani bi tip araçlar hoşunuza gidiyorsa hususi olananına bakabilirmisiniz.

ben size kangoo ttavsiye edecem.

o paraya yüksek model az km yapmış 2.el bir kangoo bulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.