Babama geçen ay 2011 Megane 3 Dci aldık 38.000 TL'ye uzunca deneme fırsatım oldu kesinlikle tavsiye ederim. Onun dışında o fiyat aralığında Civic Sedan alınabilir Lpg ile sorunsuz binilir.
meganın kmsi ne kadardı? evet o fiyatlara Premium 34-35 lere dream veriyorlar. lpg nedense bende takıntı oldu ama son zamlardan sonra eskisi kadar uzak değilim
25.000 km'de aldık 1 yıl garantisi devam ediyor ve periyodik bakımı biz almadan bir hafta önce yapılmıştı.
Lpg'ye ben de karşıyım ama bende şöyle bir şey; lpg'li araç alacaksam aracı önce bir müddet benzinli kullanmak isterim. Başa çıkamayacak gibi olursam kendim gözümle görerek taktırmayı tercih ederim direk lpg'li araç almam yani.
lpg ye sıcak bakmanızı tavsiye ederim sıralı sistem kaliteli bir kit taktırın performansda sıkıntı olmaz hemde güvenlik açısından güvenilirdir. neden benzin firmalarını sırtınızda taşıyasınız zengin edesiniz benim görüşüm budur yarı yarıya kar edin.
quote:
Orijinalden alıntı: kblue
ilanda işaretlediği donanımlar doğrumu? araba dikkat çekici.biraz bilgi ediniyim netten çok sağolun.
Donanım işaretlemelerine bakmadım ama herşey var.. Ben 4-5 ay önce aldım. 2011 çok memnunum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme